.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακούσατε, ακούσατε! Το Υπουγείο Μαγείας έβγαλε νέο Δελτίο Τύπου!
Είδατε τη νέα ταινία ?

Νατάσα Τοντορίντο

Phineas Nigellus Black
Phineas Nigellus Black
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 63912
Ηλικία : 23
Location : Looking-Glass Land
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Νατάσα Τοντορίντο Empty Νατάσα Τοντορίντο

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Την / Το Κυρ Αυγ 04, 2013 5:56 pm

Δεν μπορούσα παρά να ανοίξω ένα τέτοιο τόπικ για μια απο τις πιο επιβλητικές και ταλαντούχες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου cry

Νατάσα Τοντορίντο Maxresdefault_by_phinasnigellusblack-d6gle3g

Νατάσα Θεωδορίδου

Η Νατάσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί ξεκίνησε την καριέρα της, ερμηνεύοντας αγαπημένα λαϊκά τραγούδια στα νυχτερινά κέντρα της πόλης. Σπούδασε δημοσιογραφία και παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας.

Το 1996 έρχεται στην Αθήνα και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τους Αντώνη Ρέμο και Λάμπη Λιβιεράτο, πραγματοποιώντας την πρώτη επαφή με το αθηναϊκό κοινό που την υποδέχεται πολύ θερμά.

Η επιτυχημένη της παρουσία στη σκηνή δεν άργησε καθόλου να την οδηγήσει στη δισκογραφία και το 1996 υπογράφει συμβόλαιο με την εταιρία SONY MUSIC, κυκλοφορώντας το πρώτο της album τον Οκτώβριο του ʽ97 με τίτλο «Νατάσα Θεοδωρίδου» που μέσα σε λίγους μήνες γίνεται πλατινένιο καθιερώνοντας τη Νατάσα ως το νέο μεγάλο όνομα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Η πορεία συνεχίστηκε με 13 μέχρι τώρα άλμπουμ, με την υπογραφή των σπουδαιότερων δημιουργών
της νέας γενιάς, τα οποία έχουν ξεπεράσει όλα τις πλατινένιες πωλήσεις ενώ τα τραγούδια της θεωρούνται πλέον διαχρονικές επιτυχίες. Είναι η μόνη Ελληνίδα τραγουδίστρια που οι 3 πρώτοι της δίσκοι έγιναν πλατινένιοι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Το 2003 συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο soundtrack της εξαιρετικά επιτυχημένης ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα», ερμηνεύοντας μοναδικά «Τα λιμάνια», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε πάρα πολύ.

Τον Απρίλιο του 2003 αποσπά βραβείο «ΑΡΙΩΝ» ως η «Καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια».

Στις 13 Οκτωβρίου του 2005 η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίζεται για μια μοναδική συναυλία στο ΗΡΩΔΕΙΟ
με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά. Σʼ αυτή τη συναυλία οι τρεις καλλιτέχνιδες ενώνουν τις φωνές τους με στόχο την δημιουργία κινητής μονάδας μαστογραφίας.

Τον Αύγουστο του 2008, η Νατάσα Θεοδωρίδου συμμετέχει στη μεγάλη συναυλία στην αρχαία Ολυμπία για τον απόδημο Ελληνισμό με την Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης του Μίκη Θεοδωράκη. Συναυλία που θα επαναληφθεί λίγους μήνες αργότερα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Τον Οκτώβριο του 2011 συμμετέχει στο άλμπουμ της Νάνας Μούσχουρη, μία συμμετοχή που θα σφραγιστεί και με την συνεύρεσή τους στην σκηνή κατά την διάρκεια της τελευταίας συναυλίας της μεγάλης αυτής τραγουδίστριας στο Βερολίνο. Το Νοέμβριο του 2011 ένα μεγάλο όνειρο της ίδιας πραγματοποιείται.. η συνεργασία της με το είδωλό της την Μαρινέλλα στο Βοτανικό είναι ίσως μία από τις σημαντικότερες της μέχρι τώρα πορείας της θα σφραγιστεί και δισκογραφικά με το ντουέτο «Τα Χατήρια» σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους & στίχους Θάνου Παπανικολάου που συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Απέναντι».

Το ταξίδι της Νατάσας συνεχίζεται και όπως δήλωσε και η ίδια στην μεγάλη γιορτή των 10 χρόνων της στην ελληνική δισκογραφία παρουσία όλων των συνεργατών της «όμορφο ταξίδι…σημαντικές στιγμές…μοναδικοί άνθρωποι… Ευχαριστώ όλους εσάς που με τους στίχους και τη μουσική σας με βοηθήσατε να διηγηθώ τη ζωή μου και όλους εσάς που μʼ αγκαλιάσατε σφιχτά και με κρατήσατε εδώ όλα αυτά τα χρόνια».

δισκογραφία & εμφανίσεις:
Δισκογραφία:
1. 1997 - Νατάσα Θεοδωρίδου
2. 1998 - Δεύτερη Αγάπη
3. 2000 - Θα μιλήσω με τʼ αστέρια
4. 2001 - Υπʼ ευθύνη μου
5. 2002 - Τόση αγάπη πως να χαθεί
6. 2003 - Μία διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα
7. 2004 - Έρωτα, δεν ξέρεις νʼ αγαπάς
8. 2005 - Ως εκεί που η καρδιά μπορεί να αντέξει
9. 2006 - Έχω μία αγκαλιά
10. 2007 - Νατάσα
11. 2008 - Δίπλα σε σένα (Best of)
12. 2009 - Μία κόκκινη γραμμή
13. 2010 - Η ζωή μου έρωτας
14. 2012 - Απέναντι

Εμφανίσεις:
* 1998 - «Αστέρια» με Πασχάλη Τερζή
* 10.1998 – 04.1999 - «REX» με Νότη Σφακιανάκη & Ελένη Πέτα
* 05.1999 - «THEATRO» Θεσσαλονίκης με Νότη Σφακιανάκη
* 10.1999 – 04.2000 - «ΑΠΟΛΛΩΝ» με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Διονυσίου.
* 10.2000 – 04.2001 - «MUSIC BOX» με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Στέλιο Διονυσίου
* 10.2001 – 04.2002 - «ΓΚΑΖΙ» με τον Γιώργο Μαζωνάκη & με τους One.
* 10.2002 – 04.2003 - «ΦΩΣ»
* 10.2003 – 04.2004 - «ΦΩΣ» με Ηρώ
* 10.2004 – 04.2005 - «ΦΩΣ»
* 10.2005 – 04.2006 - «ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ» με τον Γιάννη Πάριο & τον Σαρμπέλ
* 05.2006 – 07.2006 - «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» στην Θεσσαλονίκη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
* 10.2006 – 04.2007 - «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ» με τον Σταμάτη Γονίδη
* 06.2007 – 08.2007 - «ODEON» στην Θεσσαλονίκη με το Νίκο Κουρκούλη & τον Σαρμπέλ
* 10.2007 – 04.2008 - «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ» με το Νίκο Κουρκούλη & την Έλλη Κοκκίνου
* 08.2008 - 09.2008 – «ΟΡΑΜΑ» στην Θεσσαλονίκη με τον Ανδρέα Στάμο
* 10.2008 – 04.2009 - «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ» με τον Γιώργο Μαζωνάκη
* 05.2009 – 07.2009 - «ΟΡΑΜΑ» με τον Λούκα Γιώρκα
* 10.2009 – 04.2010 - «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ» με το Νίκο Μακρόπουλο
* 10.2010 - -4.2011 - «ΑΝΟΔΟΣ» με τον Κώστα Μαρτάκη, την Ελένη Φουρέιρα & τον Ηλία Βρεττό
* 11.2012 – ως τώρα «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ» με την Μαρινέλλα.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια της;
Την έχετε ακούσει live;


Αποτελεί μέρος της σειρά τόπικ ελληνίδων σταρ:
Η Απόλυτη
Καιτούλα
Λαίδη
ΜΑΛΕΑ
Κοκκίνου
ΠΑΟΛΑ ΦΩΚΑ





meet me at montauk


Carl
Anonymous
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Νατάσα Τοντορίντο Empty Απ: Νατάσα Τοντορίντο

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Κυρ Αυγ 04, 2013 9:55 pm

υπέροχο τόπικ Τάσο, μπράβο!Wizard  Κάποιος έπρεπε να το κάνει κι αυτό! Λοιπόν, θεϊκή τραγουδίστρια, η αλήθεια να λέγεται! Αγαπημένα τραγούδια της είναι πολλά!
1) φεγγάρι μου
2) τι φταίω εγώ
3) κόκκινη γραμμή
4) θα' ρθω να σε βρω

και πάρα πολλά άλλα που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα!=/  Μπράβο και πάλι!!hurrah 
Hecate
Hecate
Member of Order of Merlin 3rd
Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 11102
Ηλικία : 27
Location : Outer Space
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:

Νατάσα Τοντορίντο Empty Απ: Νατάσα Τοντορίντο

Δημοσίευση από Hecate Την / Το Κυρ Αυγ 04, 2013 10:01 pm






.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Νατάσα Τοντορίντο Ws1999D
alsο wik:

Νατάσα Τοντορίντο IkgkewΝατάσα Τοντορίντο 62rwpΝατάσα Τοντορίντο Ofbv1Νατάσα Τοντορίντο IbhkewΝατάσα Τοντορίντο Qrf5iΝατάσα Τοντορίντο 4e621Νατάσα Τοντορίντο Re5htΝατάσα Τοντορίντο Img-colorbadge?Νατάσα Τοντορίντο 5z525
Phineas Nigellus Black
Phineas Nigellus Black
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 63912
Ηλικία : 23
Location : Looking-Glass Land
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Νατάσα Τοντορίντο Empty Απ: Νατάσα Τοντορίντο

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Την / Το Δευ Αυγ 05, 2013 11:23 pm

^δεν μπορώ να βρω εκείνο με τα Ντορίτος Razz



θεά In Love 





meet me at montauk


Carl
Morgan le Fay
Morgan le Fay
Βάρδος
Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 32807
Ηλικία : 25
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Νατάσα Τοντορίντο Empty Απ: Νατάσα Τοντορίντο

Δημοσίευση από Morgan le Fay Την / Το Δευ Αυγ 05, 2013 11:56 pm

γτ τοντορίτο, μου εξηγάς;Razz







Don't leave,
don't leave...


I want you to realize when I'm gone.
Hecate
Hecate
Member of Order of Merlin 3rd
Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 11102
Ηλικία : 27
Location : Outer Space
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:

Νατάσα Τοντορίντο Empty Απ: Νατάσα Τοντορίντο

Δημοσίευση από Hecate Την / Το Τρι Αυγ 06, 2013 12:33 am

Δες τα βιντεάκια από το Ράδιο Αρβύλα Razz 
Άντε! Όλα μασημένα τα θες :P 



.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Νατάσα Τοντορίντο Ws1999D
alsο wik:

Νατάσα Τοντορίντο IkgkewΝατάσα Τοντορίντο 62rwpΝατάσα Τοντορίντο Ofbv1Νατάσα Τοντορίντο IbhkewΝατάσα Τοντορίντο Qrf5iΝατάσα Τοντορίντο 4e621Νατάσα Τοντορίντο Re5htΝατάσα Τοντορίντο Img-colorbadge?Νατάσα Τοντορίντο 5z525
Phineas Nigellus Black
Phineas Nigellus Black
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 63912
Ηλικία : 23
Location : Looking-Glass Land
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Νατάσα Τοντορίντο Empty Απ: Νατάσα Τοντορίντο

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Την / Το Τρι Αυγ 06, 2013 12:45 am

να γράψεις Λάγκος Κωνσταντίνα :P :P 





meet me at montauk


Carl
Fleur Delacour
Fleur Delacour
Member of Order Of Merlin 1st
Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 21970
Ηλικία : 225
Location : Όπου νά'ναι, αρκεί να είναι στην Αθήνα
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here

Νατάσα Τοντορίντο Empty Απ: Νατάσα Τοντορίντο

Δημοσίευση από Fleur Delacour Την / Το Τρι Αυγ 06, 2013 3:01 am

Τάσο τι έχεις λυσσάξει με τη Θεοδωρίδου; Σόι σου είναι; :P 




Νατάσα Τοντορίντο 1p55
Phineas Nigellus Black
Phineas Nigellus Black
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 63912
Ηλικία : 23
Location : Looking-Glass Land
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Νατάσα Τοντορίντο Empty Απ: Νατάσα Τοντορίντο

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Την / Το Τρι Αυγ 06, 2013 3:05 am

Δυστυχώς αν και την γιαγιά μου την λένε Θεωδορίδου όχι Sad





meet me at montauk


Carl
Hecate
Hecate
Member of Order of Merlin 3rd
Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 11102
Ηλικία : 27
Location : Outer Space
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:

Νατάσα Τοντορίντο Empty Απ: Νατάσα Τοντορίντο

Δημοσίευση από Hecate Την / Το Τρι Αυγ 06, 2013 3:40 am

Το 'χεις ψάξει; Μπορεί να είναι καμιά μακρινή ξαδέρφη! Μην κοιτάς που δεν μοιάζετε, είναι από τις πλαστικές.



.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Νατάσα Τοντορίντο Ws1999D
alsο wik:

Νατάσα Τοντορίντο IkgkewΝατάσα Τοντορίντο 62rwpΝατάσα Τοντορίντο Ofbv1Νατάσα Τοντορίντο IbhkewΝατάσα Τοντορίντο Qrf5iΝατάσα Τοντορίντο 4e621Νατάσα Τοντορίντο Re5htΝατάσα Τοντορίντο Img-colorbadge?Νατάσα Τοντορίντο 5z525
Phineas Nigellus Black
Phineas Nigellus Black
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 63912
Ηλικία : 23
Location : Looking-Glass Land
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Νατάσα Τοντορίντο Empty Απ: Νατάσα Τοντορίντο

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Την / Το Τρι Αυγ 06, 2013 3:47 am

Μέχρι και τη Βίκυ έχω βάλει να ψάξει, τίποτα plz 





meet me at montauk


Carl

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Απρ 20, 2019 9:46 pm