.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο 2ος γύρος μαθημάτων στη Βιβλιοθήκη είναι έτοιμος και σας περιμένει!
Είστε έτοιμοι για τη νέα ταινία ?
Επέστρεψαν οι Σχολές! Διαβάστε εδώ.

Pink Floyd

Μοιραστείτε
avatar
Alviva Black
Παράφρων
Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20620
Ηλικία : 18
Location : Βikini Bottom
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Pink Floyd

Δημοσίευση από Alviva Black Την / Το Παρ Αυγ 01, 2014 7:50 pm

Σπόιλερ:
Γιατί δεν υπάρχει τόπικ για τους Pink Floyd ;  erimi 



Οι Pink Floyd είναι ένα βρετανικό rock συγκρότημα  που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο την δεκαετία του 1960 και είναι ακόμα ενεργό.Έχουν ασχοληθεί με διάφορα είδη της rock μουσικής όπως progressive,psychedelic,art και blues rock και είναι ένα από τα πιο εμπορικά επιτυχημένα συγκροτήματα.

Τα ιδρυτικά μέλη ήταν οι : Syd Barrett,Roger Waters (που αργότερα έγινε ο βασικός στιχουργός και συνθέτης τραγουδιών του συγκροτήματος),Nick Mason και  Richard Wright.Αρχικά έγιναν δημοφιλείς  παίζοντας στο Λονδίνο στο τέλος της δεκαετίας το 60'.Το 1968 o Barrett αντικαταστάθηκε από τον David Gilmour.



Το 1973, το συγκρότημα γνώρισε παγκόσμια επιτυχία με το δίσκο "The Dark Side of the Moon" και συνέχισε να απολαμβάνει την αποδοχή του κοινού μέχρι και τη μεγαλύτερη εμπορική τους επιτυχία "The Wall".
Το συγκεκριμένο άλμπουμ αποτέλεσε το ζενίθ της δημιουργικότητας του Waters και μία ταινία με κινούμενα σχέδια από τον Gerald Scarfe δημιουργήθηκε, βοηθώντας τις πωλήσεις του δίσκου,ενώ το συγκρότημα είχε το μοναδικό # 1 single του με το πλατινένιο "Another Brick in the Wall (Part II)"
Επίσης, μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό είχαν και τα άλμπουμ "Wish You Were Here" (1975), το οποίο ήταν αφιερωμένο στον ιδρυτή του συγκροτήματος Syd Barrett,αλλά και το "Animals" (1977).

Το 1985, (λίγο μετά τον δίσκο "The Final Cut") ο μπασίστας και τραγουδιστής του γκρουπ,Roger Waters,αποχώρησε από το συγκρότημα και κυνήγησε δικαστικά τους υπόλοιπους όταν αυτοί συνέχισαν τους δίσκους και τις συναυλίες διατηρώντας το όνομα Pink Floyd.
Το δισκογραφικά κύκνειο άσμα του συγκροτήματος έρχεται το 1994 με το "The Division Bell",δίσκο που γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία και τραγουδήθηκε μεταξύ άλλων στην μετέπειτα σειρά περιοδειών η οποία είχε ως αποτέλεσμα και την μαγνητοσκόπηση ενός μουσικού DVD,με τίτλο "P.U.L.S.E." από τις συναυλίες που έδωσε το συγκρότημα στο "Earls Court" του Λονδίνου, το 1994.
Έντεκα χρόνια μετά, το συγκρότημα επανενώθηκε (δηλαδή επέστρεψε προσωρινά ο Waters) στη μεγαλύτερη σε όγκο συναυλία των Pink Floyd η οποία έγινε στο Λονδίνο το 2005 ("London Live 8 concert")

Σε συνέντευξη ο Glimour δήλωσε ότι το γκρουπ δεν θα κυκλοφορήσει νέο υλικό παρ' όλο που ορισμένα από τα μέλη του σκοπεύουν να ακολουθήσουν σόλο πορεία.
Από τότε ο Waters (συνήθως μαζί με τον Mason) και ο Glimour (με τον Wright) περιοδεύουν ξεχωριστά παίζοντας τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά κυρίως επανεκτελώντας τα ιστορικά τραγούδια που δημιούργησαν ως συγκρότημα.

Τον Ιούλιο του 2014 η σύζυγος του Glimour ανακοίνωσε μέσω twitter πως το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει ένα ακόμη album με τίτλο 'The Endless River'.Το album θα περιλαμβάνει τραγούδια ηχογραφημένα το 1994 και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Γνωστά Τραγούδια:











Δισκογραφία:


The Piper at the Gates of Dawn (1967)
A Saucerful of Secrets (1968)
More (1969)
Ummagumma (1969)
Atom Heart Mother (1970)
Meddle (1971)
Obscured by Clouds (1972)
The Dark Side of the Moon (1973)
Wish You Were Here (1975)
Animals (1977)
The Wall (1979)
The Final Cut (1983)
A Momentary Lapse of Reason (1987)
The Division Bell (1994)
The Endless River (2014)

Μέλη:

Syd Barrett  - κιθάρα,φωνητικά
Roger Waters - μπάσο,κιθάρα,​φωνητικά,αρμόνιο
David Gilmour  - κιθάρα,φωνητικά,μπάσο,αρμόνιο
Richard Wright - αρμόνιο,φωνητικά
Nick Mason - ντραμς,κρουστά,περιστασιακά φωνητικά
Bob Klose - κιθάρα








RAULSON:



avatar
Magic Is Might
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 10233
Ηλικία : 19
Location : 12 Grimmauld Place
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Απ: Pink Floyd

Δημοσίευση από Magic Is Might Την / Το Δευ Αυγ 04, 2014 8:35 pm

αλβιβα σαγαπω
ενω μ'αρεσουν τα περισσοτερα, ξεχωριζω τα: goodbye blue sky, comfortably numb, another brick in the wall(η ταινια ειναι τελεια btw), have a cigar, high hopes, και αλλα βεβαια πολλαα Razz 

εχω σε βινυλιο το "the dark side of the moon", και παρολο που δεν το ακουω, το πηρα για να το εχω, να το βλεπω στο ραφι :P






feeling nosy?:
avatar
@RtVaVa
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ηλικία : 23
Location : Utero
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: lalala

Απ: Pink Floyd

Δημοσίευση από @RtVaVa Την / Το Δευ Αυγ 18, 2014 10:44 pm

Το καλύτερο κομμάτι των Floyd είναι το Atom Heart Mother.
Το αγαπημένο μου είναι το Shine on, You Crazy Diamond.

Γενικώς οι άνθρωποι έγραψαν απίστευτη μουσική. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω και πολλά πράγματα, είναι από τις λίγες μουσικές που εναρμονίζουν την εγκεφαλική με την ψυχική μου συγκίνηση τόσο βαθιά.



We will always be so much more human than we wished to be.

They're taking the Hobbits to Isengard!:




Έπρεπε:




Κάνε μια παύση.
avatar
Vesper
Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 2141
Ηλικία : 23
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it.

Απ: Pink Floyd

Δημοσίευση από Vesper Την / Το Σαβ Αυγ 30, 2014 1:00 am

Noμίζω δεν θα υπάρξει φορά που θα ακούσω το Hey You και δεν θα χτυπήσει κέντρο.Είναι μουσικώς αδύνατο.

avatar
Romilda Vane
Δασοφύλακας
Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12833
Ηλικία : 23
Location : Neverland
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Απ: Pink Floyd

Δημοσίευση από Romilda Vane Την / Το Δευ Σεπ 01, 2014 11:16 pm

^Υπεροχο τραγουδι!



ghgh
hhg
hy
Reveal your secrets:

avatar
Alviva Black
Παράφρων
Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20620
Ηλικία : 18
Location : Βikini Bottom
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Απ: Pink Floyd

Δημοσίευση από Alviva Black Την / Το Τρι Σεπ 02, 2014 1:17 pm

Πραγματικά ! Και γενικά όλα του The Wall.To ακούω συνέχεια τελευταία,νομίζω είναι το αγαπημένο μου άλμπουμ oh!







RAULSON:



avatar
Lisette de Lapin
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11317
Ηλικία : 22
Location : Asteroid B618
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: κεφτέδες.

Απ: Pink Floyd

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Την / Το Τρι Σεπ 02, 2014 2:03 pm

Tο αγαπημένο μου είναι το Wish you were here.Δεν ξέρω αν φταίνε οι στίχοι,η μελωδία ή η χροια της φωνής του τραγουδιστή,πάντως πάντα καταφέρνει να με ηρεμεί και να μου φτιάχνει τη διάθεση.

Άλλα των Pink Floyd που μ'αρεσουν ειναι το Hey you,το Another brick in the wall και το Mother.



avatar
@RtVaVa
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ηλικία : 23
Location : Utero
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: lalala

Απ: Pink Floyd

Δημοσίευση από @RtVaVa Την / Το Τρι Σεπ 02, 2014 2:12 pm

Το Wish you were here δεν μου άρεζε ποτέ. :P Το βαριέμαι. Το άκουσα βέβαια μετά από χρόνια και δεν άντεξα να μην το ακούσω μέχρι το τέλος. Με κράτησε η κιθάρα!



We will always be so much more human than we wished to be.

They're taking the Hobbits to Isengard!:




Έπρεπε:




Κάνε μια παύση.
avatar
Lisette de Lapin
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11317
Ηλικία : 22
Location : Asteroid B618
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: κεφτέδες.

Απ: Pink Floyd

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Την / Το Τρι Σεπ 02, 2014 2:21 pm

Έχει μονοτονη μελωδία,αλλά εμενα αυτό ακριβώς είναι που μου αρέσει. Razz
Γενικά μου φαίνεται ότι ειναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα των PF,βγάζει κάτι λίγο πιο country.



avatar
@RtVaVa
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ηλικία : 23
Location : Utero
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: lalala

Απ: Pink Floyd

Δημοσίευση από @RtVaVa Την / Το Τρι Σεπ 02, 2014 2:32 pm

Έχουν κι άλλες τέτοιες μπαλάντες, που μου αρέσουν καλύτερα. Razz Βλ. Fat old sun σε παρόμοιο στυλ. και πάλι μπαντάρα, αδιαμφισβήτητα. Έχουν παίξει γενικώς με πολλά είδη, πέραν απ' το εντελώς πειραματικό που έχουν τα 10λεπτα κομμάτια τους. :P



We will always be so much more human than we wished to be.

They're taking the Hobbits to Isengard!:




Έπρεπε:




Κάνε μια παύση.

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Οκτ 24, 2018 7:00 am