.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο 2ος γύρος μαθημάτων στη Βιβλιοθήκη είναι έτοιμος και σας περιμένει!
Είστε έτοιμοι για τη νέα ταινία ?
Επέστρεψαν οι Σχολές! Διαβάστε εδώ.

Μαθήματα και Καθηγητές

Μοιραστείτε
avatar
Evie Frye
Administrator
Head of D.M.L.E.
Administrator Head of D.M.L.E.

Αριθμός μηνυμάτων : 4963
Ηλικία : 20
Location : Grand Budapest Hotel
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms: it is about understanding.

Απ: Μαθήματα και Καθηγητές

Δημοσίευση από Evie Frye Την / Το Σαβ Φεβ 18, 2017 5:11 pm

Isabelle Lightwood έγραψε:
Evie Frye έγραψε:Για να καταλαβετε,το άλλο τμήμα που δεν ήταν ικανοποιημένο με την δικιά τους καθηγήτρια,έρχονταν σε εμάς να παρακολουθήσουν και γέμιζε το αμφιθέατρο.Ευτυχώς στην εξεταστική έπεσαν διαφορετικά θέματα και δικαιωθήκαμε evil .
Δικαιωθήκατε επειδή έτυχε να έχετε καλό καθηγητη; Razz

Αυτοί είχαν τον ίδιο καθηγητή στη γεωμετρία αλλά όχι,εμείς καθησαμε και παρακολουθουσαμε τη Ζαφειριδου. snob
Stuff and Thangs:avatar
Aurora Sinistra
Μαγικός Ζωολόγος
Μαγικός Ζωολόγος

Αριθμός μηνυμάτων : 8439
Ηλικία : 23
Location : neverland
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:

Απ: Μαθήματα και Καθηγητές

Δημοσίευση από Aurora Sinistra Την / Το Σαβ Μαρ 04, 2017 12:21 pm

Νέο λοιπόν εξάμηνο,νέα μαθήματα awesome Απο όσα παρακολούθησα, και όσα δεν παρακολούθησα αλλά τα ξέρω ένιγουει έχω να δηλώσω τα εξής :

Γοτθική και Ρομανική Τέχνη, Γκότση
Πολύ ωραίο φαίνεται ,έχω ακούσει καλά λόγια για την καθηγήτρια, νομίζω καλά θα πάει αν και είναι λίγο απαιτητικό (βέβαια σε σύγκριση με άλλα ούτε καν)

Λογοτεχνία, Χανή
Μια θεοπάλαβη που την είχα και σε άλλο εξάμηνο το ίδιο μάθημα, το ξαναπαρακολουθώ γιατί το χρωστάω. Απο ότι έμαθα επειδή δεν πήγα στο πρώτο μάθημα μιας και ήταν εισαγωγή και τα χω ξανακούσει, είπε τον Twain δευτεράντζα, γενικά πολλά λέει δεν τα σημειώνουμε πάντα αλλά η κατάστασή της νομίζω χειροτερεύει χρόνο με τον χρόνο. Πάντως αν δεν την πας κόντρα και λες αυτά που θέλει περνάς με βαθμό. Δευτεράντζα ο Τουέιν, ναι ένας τριτοδεύτερος ήταν αν της λες έχεις ελπίδες.(αλλά παίζεται γιατί είναι αψυχολόγητη. Ελπίζω να το κάνει προφορικό να την έχω μπροστά μου να την ψυχολογώ καλύτερα αλλιώς δυσκολεύομαι)

Η αρχαία Ελληνι΄κή Πόλις, Βαλαβάνης Σφυρόερα.
Αυτό είναι σεμινάριο και κάπου εδώ μπαίνουμε στα παρατράγουδα. Φέτος για τα σεμιναριακά μαθήματα ,που πρέπει να πάρουμε υποχρεωτικά δύο αλλά μπορούμε και παραπάνω αν θέλουμε, γίνεται σφαγή επειδή το καθένα δέχεται περιορισμένο αριθμό φοιτητών δηλαδή γύρω στους 25. Σε αυτό οι καθηγητές έθεσαν κριτήρια για να γίνει επιλογή αλλά μετά σκέφτηκαν πως δεν ήθελαν να διώξουν κόσμο και να στερήσουν σε κάποιον την ευκαιρία να μάθει. Οπότε ειπώθηκε όσοι έχουμε ήδη δύο σεμινάρια να παρακολουθήσουμε, να κάνουμε εργασίες κανονικά και να μην μας περαστεί το μάθημα. Φωνάζαμε εμείς και μας είπε πως θα το σκεφτεί. Γενικά μας κράτησε όλους με την ελπίδα πως αν μας βάζει πάααρα πολλες εργασίες κάθε βδομάδα κάποιοι θα φύγουν μόνοι τους. Οπότε ξεκινήσαμε δυναμικά με 1 περίληψη ενός άρθρου και άλλες 3 μικρές μονοσέλιδες εργασιούλες, ένα βιογραφικό μας κτλ. Φαντάζομαι στο επόμενο μάθημα θα έχουν ήδη φύγει κάποιοι(νταξ 6 να διώξουμε και είμαστε κομπλέ). Σε άλλο σεμινάριο έγινε ματς κανονικό (επειδή η καθηγήτρια πάλι δεν εδιωχνε)οπότε εμείς είμαστε πολύ καλά, είμαστε πολυτισμένο σεμινάριο εμείς proud  proud

Επιγραφική, Ανεζίρη
Αυτό το μάθημα έπεφτε πάνω σε ένα υποχρεωτικό και θα ήθελα να σας πω πως έστειλα μέηλ στην καθηγήτρια, ΄΄εστειλα στην ομάδα του ιστορικού αρχαιολογικού, έπιασα και λάιβ κάποιους που ενδιαφέρονταν για να δραστηριοποιηθούμε και να αλλάξει. Τα καταφέραμε τελικά παρόλο που πολλοί με γράψανε και πήγαν στο υποχρεωτικό ενώ γνώριζαν πως στη συνάντηση θα αποφασιζόταν το αν θα άλλαζε ή όχι το μάθημα Happy Happy.  Τ μάθημα φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και έχουμε και ασκησούλες με επιγραφές που θα της στέλνουμε με μεηλ για μπόνους βαθμό και προαιρετική εργασία για άλλο μπόνους. Θα κάνουμε και επισκέψεις στο επιγραφικό μουσείο oh! (πάει το σάββατο μου και μου το ζητάνε κι απο αλλού).

Ανασκαφική, Βαβουρανάκης, Παπαδάτος
Αχ εδώω ,εδώ είναι τα ωραία. Δεν πήγα στο πρώτο μάθημα αλλά τα έμαθα. Σε αυτό, θα πρέπει να πάμε για πρακτική στο μουσείο ένα τρίωρο (πάει στο καλό) καιιιιι θα πάμε για πρακτική στην ανασκαφούλα με 8(ενδεχομένως 7) υποχρεωτικές παρουσίες απο 7 το πρωί ως τι 2μιση στο μαραθώνα. Δεινοπαθήσαμε να βγάλουμε ένα πρόγραμμα με μαθήματα που να μην πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο ΄για να πρέπει μετά να τα χάνουμε για να τρέχουμε στην ανασκαφή. Ας τη βάζαν το καλοκαίρι μετά το τέλος των μαθημάτων, αλλά όχι πρέπει να πάμε όλοι τώρα και μάλιστα δεν είναι κάθε μέρα αλλά απο τετάρτη ως σάββατο για 6 βδομάδες.
Νομισματική, Ψωμά.
Η γλυκούλα αποφάσισε να αλλάξει μερα του μαθήματος και το έγραψε στο η κλας (λέει) και αναρρωτιόταν γιατί ήταν μόνη της στο μάθημα και δεν εμφανίστηκε κανείς oh! Ήταν μόνη της, επειδή έχει συνολικά 4 η κλας για το μάθημα. 3 μαζί με τα άλλα μαθήματα και ένα κρυμμένο σε αυτά του κάθε εξαμήνου που πρέπει να ψάξεις να το βρείς και που δεν μας το ανοίγει. Ε απο όλα τα η κλας, επέλεξε να το γράψει σε αυτό που δεν μπορούσε κανένας να δει awesome  awesome

Έχω κι άλλα δύο Γλυπτική και Παιδαγωγικά που είναι δευτέρα και δεν τα έχω παρακολουθήσει αλλά για γλυπτική ξέρω τον καθηγητή και έχω υψηλ'ες προσδοκίες για παιδαγωγικά ξέρω πως σκατά θα ναι οπως όλα.

Υ.Γ. Επειδή έχουμε έλλειψη καθηγητών μαθημάτων κτλ και δεν μπορούν να προσλάβουν νέους και αντιμετωπίζουν νομίζω δυσκολίες και με τους εξωτερικούς συνεργάτες, εμείς στην αρχαιολογία έχουμε ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα το όχι μωρή δεν θα πάρεις σύνταξη και αν κατάφερες και πήρες γύρνα πίσω Pray Θα φέρουν πίσω ομότιμους καθηγητές Laughing δεν ξέρω τι ηλικία έχουν και βασικά χάρηκα κιόλας για ένα που άκουσα γιατί έχω παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα για γλυπτική 4ου,5ου αιώνα και ελληνιστικών και δεν είχαμε αρχαική ενώ του χρόνου θα φέρουν την Κοκκορού Αλευρά να κάνει αρχαική και ακόμα κι αν έχω πάρει πτυχίο θα πάω ως ακροάτρια oh! (έχουμε πολλούς ακροατές σε μαθήματα που έχουν πάρει πτυχίο αλλά δε λένε να φύγουν Laughing )avatar
Leonie Vernier
Member of Order of Merlin 3rd
Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70127
Ηλικία : 23
Location : Rennes les Bains, Domaine de la Cade.
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I have to fest it up!

Απ: Μαθήματα και Καθηγητές

Δημοσίευση από Leonie Vernier Την / Το Τρι Μάης 09, 2017 4:32 pm

Leonie Vernier έγραψε:ΥΓ. Μαντέψτε ποια δεν πήρε Παπάζογλου φέτος! awesome
Μαντέψτε ποια δεν έχει ξαναπάρει μάθημά του από τότε [angel]

Μιας κι αυτό είναι το τελευταίο μου εξάμηνο και μου 'χουν μείνει 5 μαθηματάκια για να πάρω το πολύπαθο πτυχίο μου, είπα να θάψω / κράξω για τελευταία φορά τους καθηγητές μου. Ξεκινώ:

Εθνική και Διεθνής Προστασία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Τσιλιώτης
Ο άνθρωπος από κάπου χάνει. "Δε θέλω να διαβάζω τα mails σας". "Μη με ρωτάτε". "Αν θέλετε κάτι, στο γραφείο μου. Όχι εδώ". Και μη βήξουμε ή ρωτήσουμε ή κουνηθούμε λίγο. Χάνει τον ειρμό του. ΟΟΟΟΚ φίλε, τι ρόλο βαράς στη σχολή δε μας είπες ακόμη. tongue

Το μάθημα είναι εξαιρετικό ως αντικείμενο. Αν αλλάξει ο καθηγητής θα 'ναι σίγουρα από τα καλύτερα που κάνουμε.

Ανάλυση Στατιστικών Στοιχείων και Δεδομένων της ΕΕ - EuroPolA : Φακιολάς - Παπαδημητρίου - Κατσής - Κουτσούκης

Ο Φακιολάς (αν και γενικά είναι ο έρωτας της ζωής μου) δεν ξέρω τι έκανε στα μαθήματα που είχε αναλάβει, έλειπα.
Ο Παπαδημητρίου... Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Δεν είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να προφέρουν ένα γράμμα... Είναι απ' αυτούς που έχουν μαλώσει και με τα 24! Μα τω Θεώ στην αρχή νομίζαμε ότι πνίγεται. Επίσης υποτίθεται θα μας έκανε μάθημα για τις ΑΞΕ κλπ, αλλά καταλήξαμε να μιλάμε για το Ελ. Βενιζέλος. giveup
Ο Κατσής είναι ενοχλητικά υπομονετικός. Το μάθημα αυτό είναι το μόνο που έχει ελάχιστα μαθηματικά μέσα. Ελάχιστα. Και το 90% δεν τα πάει καθόλου καλά, οπότε ο καημένος κάθεται και εξηγεί με παραδείγματα, σε βαθμό αηδίας, που σε κάνει να θες να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο.
Ο Κουτσούκης είναι λίγο του στυλ "τώρα με ρωτάς μ@λακίες, αλλά θα σου εξηγήσω". Και τον πάω 100% γι' αυτό.

Γενικά ως μάθημα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί το 'χουμε... Εννοώ, είναι παρόμοιο με κάτι που 'χαμε στο πρώτο εξάμηνο, εμπλουτισμένο με EuroStat & Knime. =/


Οι Διεθνείς Σχέσης της Αφρικής και η ΕΕ: Χουλιάρας
Ο Χουλιάρας είναι ειδικός πάνω στην Αφρική. Στο σημείο να έχει πάει να παρακολουθήσει εκλογές με διεθνείς οργανισμούς, να μιλάει Σουαχίλι και οι μελέτες του να χρησιμοποιούνται από τα Ηνωμένα Έθνη. Όμως δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα απ' όλα αυτά, καθώς είναι από τους πιο ταπεινούς ανθρώπους του κόσμου. Υπέρτατος Χουλιάρας. Δεν περιγράφει απλά την κατάσταση για την οποία μιλάει, την έχει ζήσει, γνωρίζει τους ανθρώπους που την προκάλεσαν. Εκεί απλά σκας και ακούς.

Ασύμμετρες Απειλές και Συγκρούσεις - Καύκασος και Μέση Ανατολή: Ελευθεριάδου
Εδώ να προσκυνήσουμε λίγο τη γυναίκα που διδάσκει για Καύκασο και Μ. Ανατολή, καθώς μιλάει Ρώσικα και Αραβικά. Γενικά έχω ένα μικρό θέμα, θεωρώ ότι αν οι καθηγητ@ς που μας διδάσκουν για μια συγκεκριμένη περιοχή μιλάνε και την (ευρύτερη) γλώσσα της περιοχής αυτής, έχουν ασχοληθεί και λίγο περισσότερο.
Η Ελευθεριάδου κάνει πολύ ζωντανό μάθημα. Δεν είναι απλά τα βίντεο, τα τραγούδια, οι ταινίες κλπ. Έχει η ίδια έναν ενθουσιασμό, φαίνεται ότι της αρέσει το αντικείμενό της.
Βέβαια έχει και στιγμές που βγάζει μια ξυνίλα και θες να την πετάξεις απ' το παράθυρο. [whip]

Περιφερειακή Ασφάλεια στη Νοτιοανατολική Ευρώπη: Τζιφάκης
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μια μέρα πρέπει να κυβερνήσει τον κόσμο. Είναι θεότητα, το μάθημά του είναι πάντα ό,τι καλύτερο και δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς με τίποτα. Χώρια τ' ότι σε κάθε μάθημα κάνουμε για πολέμους και πεθαμένους, δε κάνει απλή παράθεση γεγονότων, σου λέει και όλο το κουτσομπολιό από πίσω. :P Άλλος ένας θεούλης που 'χει γνωρίσει όλους σχεδόν τους πολιτικούς των Βαλκανίων και έχει ταξιδέψει σε όλα τα μέρη για τα οποία διδάσκει.

Επίσης κάνω την πτυχιακή μου με τον Φακιολά, ο οποίος είναι σαν τον Τύριον Λάνιστερ σε όλα του. Ίσως ελάχιστα πιο ψηλός. Razz

Ο Τζιφάκης και ο Φακιολάς είναι από τους ελάχιστους λόγους που λυπάμαι που παίρνω πτυχίο.A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
avatar
Evie Frye
Administrator
Head of D.M.L.E.
Administrator Head of D.M.L.E.

Αριθμός μηνυμάτων : 4963
Ηλικία : 20
Location : Grand Budapest Hotel
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms: it is about understanding.

Απ: Μαθήματα και Καθηγητές

Δημοσίευση από Evie Frye Την / Το Δευ Ιουν 26, 2017 3:18 pm

Θάψιμο Part 2/(hopefully) 8

Πραγματική Ανάλυση ΙΙ-Ζαφειρίδου
Τα σχόλια περιττά (έγιναν στην προηγούμενη σελίδα).Είμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον το 70% αυτών που γράφει στο πίνακα είναι σωστά κατά τύχη.

Πραγματική Ανάλυση ΙΙ-Βλάχου
Πρέπει να είναι *γκουχ* το θηλυκό σκυλί *γκουχ* του τμήματος.Εκτός από τα αρνητικά σχόλια από μεγαλύτερα έτη,πήραμε και εμείς μια όχι και τόσο θετική αύρα αυτά τα 2ωρα κάθε εβδομάδα.Η γυναίκα έχει μεν γνώσεις,αλλά δεν θέλει να τις μεταδώσει.Συν ότι πέταγε μπηχτές ότι δεν θα μας περάσει στην Αριθμητική Ανάλυση και την Μιγαδική.

Γραμμική Άλγεβρα Ι-Παπαγεωργίου
Αυτός είναι η απόδειξη ότι ο βαθμός πτυχίου (9 κάτι) δεν συνεπάγεται ότι θα είσαι και καλός καθηγητής.Δεν είχε μεταδοτικότητα,μονότονος αλλά ήθελε να μας βοηθήσει.Μας ρώταγε τι κάναμε την προηγούμενη φορά (ασχέτως που κάναμε τους κινέζους εμείς) και εξηγούσε πράγματα και δεύτερη και τρίτη φορά αν έβλεπε πως έχουμε δυσκολίες (ασχέτως που πάλι δεν καταλαβαίναμε).Σημειώσεις δεν μπορούσες να κρατήσεις από τον πίνακα αλλά μας έβαζε ασκήσεις που τις λύναμε επί τόπου.

Διακριτά Μαθηματικά-Καββαδίας
Απλά διάβαζε διαφάνεις...κανα δυό φορές έχω κάτσει ολόκληρο 3ωρο.Η Λίνα στο φροντιστήριο ψιλοέσωζε την κατάσταση.

Προγραμματισμός με Python-Μπουντουρίδης
Ήμασταν το τελευταίο του τμήμα.Το πρώτο του μάθημα έκανε τόσο θετική εντύπωση,μα τόσο θετική που τον παρακολουθούσαμε γύρω στα 12-15 παιδιά.Αυτός ερχόταν με το Μακ και μας έκανε ένα είδος μαθήματος επό εκεί (κόπυ πάστε το πρόγραμμα/παράδειγμα στις σημειώσεις και τις ανέβαζε στο φβ).Μας βοηθούσε από την άλλη (αυτούς που παρακολουθούσαν),βάζοντας κουίζ στο φβ,πέρνοντας παρουσίες,χάσαμε και πόσα μαθήματα πάλι καλά και προόδους.Αλλά ήταν περίεργος οκ? Razz 65 χρονών άνθρωπος έλεγε για ποδόσφαιρο,Marvel και έγραφε στο φβ στα engreek (χρειάστηκε να γκουκλάρω το Εντζόυ),μας έλεγε Γκάυζ και μας είχε πετάξει και ένα Μπρέικ α λεγκ τουμόρουυ.
Τον Κάρλο στο εργαστήριο με το ζόρι θα τον έβαλε να μας διδάξει γιατί βαριόταν την ζωή του. Και έλεγε κρύα πολιτικά ανέκδοτα
Stuff and Thangs:avatar
Evie Frye
Administrator
Head of D.M.L.E.
Administrator Head of D.M.L.E.

Αριθμός μηνυμάτων : 4963
Ηλικία : 20
Location : Grand Budapest Hotel
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms: it is about understanding.

Απ: Μαθήματα και Καθηγητές

Δημοσίευση από Evie Frye Την / Το Τρι Νοε 14, 2017 6:59 pm

Θάψιμο Part 3

Αριθμητική Ανάλυση Ι(Θ)-Γράψα
Evie Frye έγραψε:
Εισαγωγή στους Υπολογιστές και προγραμματισμός με Fortran(Θ)-Γράψα
Εκτός από το ότι γινόταν το έλα να δεις στην ώρα της και το ότι το βιβλίο της είναι μέτριας ποιότητος,είμαι πεπεισμένη ότι δεν ξέρει Fortran.
Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ξέρει ούτε ΑΑΙ. Δεν ξέρω αν γενικώς ξέρει κάτι. Τις 2-3 ώρες που την παρακολούθησα, έλεγε έλεγε αυτή, μαθηματικά δεν είπε. Δεν την παρακολουθώ πλέον. Δεν θα την πάθω όπως στη Fortran που 3 ώρες την εβδομάδα πήγαιναν χαμένες  giveup

Πραγματική Ανάλυση ΙΙΙ(Θ)-Παπαγεωργίου
Evie Frye έγραψε:
Γραμμική Άλγεβρα Ι-Παπαγεωργίου
Αυτός είναι η απόδειξη ότι ο βαθμός πτυχίου (9 κάτι) δεν συνεπάγεται ότι θα είσαι και καλός καθηγητής.Δεν είχε μεταδοτικότητα,μονότονος αλλά ήθελε να μας βοηθήσει.Μας ρώταγε τι κάναμε την προηγούμενη φορά (ασχέτως που κάναμε τους κινέζους εμείς) και εξηγούσε πράγματα και δεύτερη και τρίτη φορά αν έβλεπε πως έχουμε δυσκολίες (ασχέτως που πάλι δεν καταλαβαίναμε).Σημειώσεις δεν μπορούσες να κρατήσεις από τον πίνακα αλλά μας έβαζε ασκήσεις που τις λύναμε επί τόπου.
Σε αυτό το μάθημα γράφει. Και τους ορισμούς του γράφει, και τις αποδείξεις του. Το κακό είναι πως ώρες ώρες το χάνει κάπου και δεν μου αρέσει.  plz
Γιατί μας κατσικώθηκε πάλι το άλλο τμήμα σε εμάς?Τι αμαρτίες πληρώνουμε?

Θεωρία Πιθανοτήτων Ι-Μακρή
Καλή είναι.Ωραία κάνει το μάθημά της.Αν δεν την είχαμε 3 μέρες συνεχόμενα θα ήταν καλύτερα  up .

Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις-Κοκολογιαννάκη
Καλή είναι και αυτή και μακάρι να την είχαμε σε περισσότερες ποιοτικές ώρες. (Από τις 5 ώρες,οι 2 είναι φροντιστήριο και άλλες 2 είναι έπειτα από 3ωρο Π3 που δεν είναι εφικτό να παρακολουθήσεις)

Θα ακολουθήσει σχολιασμός των μεταπτυχιακών και διδακτόρων που μας κάνουν εργαστήρια ή φροντιστήρια.Κάθε φορά που κάνω μάθημα με αυτούς,θυμάμα τον Στέλμο που είχε πει ότι όσους μεταπτυχιακούς ήξερε ήταν κάτι ψωνάρες  Razz .Αυτό ισχύει περίπου και σε εμάς στη πλειοψηφία.

ΣΔΕ(φρ.)-Ρίζος
Μα την Παναγία,τι είναι αυτός? banghead
Και που λέτε,έχει τις σημειώσεις του και γράφει,γράφει,γράφει...Και μαντέψτε,γράφει.Άντε,κάνει και λίγη εξήγηση κάθετος μονόλογο.Αλλά όταν τον ρωτάνε,προσπαθεί να εξηγήσει και να μην μπορεί.Πετάει και ένας "τελοσπάντων" στο τέλος και προσεύχεται να κατάλαβες.Δεν μας παίρνει και να μην τον παρακολουθούμε γιατί κάνει ασκήσεις.

ΑΑΙ(εργ.)-Παπανικολάου
Λοιπόν,αυτή έχει μεγάλο πισινό που σου αποσπάει την προσοχή  :P .Και φυσικά έχει αποσπάσει την προσοχή ενός μεγάλου ποσοστού του ανδρικού πληθυσμού στο τμήμα.Και να που γίνεται καλαμπούρι όλη την ώρα  Razz ....Τις προάλλες κάναμε 2 ασκήσεις σε μία ώρα.Ακολουθεί ιεροτελεστία που γίνεται κάθε φορά που έχουμε εργαστήριο.
Διάλειμμα--->Βγάζει από την τσαντούλα τον καπνό--->Βγάζει από την τσαντούλα τα χαρτάκια---->Στρίβει τσιγαράκι---->Το ανάβει μέσα στην αίθουσα---->Το συνεχίζει στο διάδρομο---->Πετάει το τσιγάρο κάτω (προαιρετικό).
Μια δουλειά έχεις κούκλα μου.Κάν'τη σωστά και κράτησε επίπεδο.

Π3(φρ.)-Καλαμβόκας
Κάτι δεν πάει καλά με αυτόν.Καλούλης καλούλης,απαλή φωνούλα,χαμογελαστός....Είναι ανησυχητικό,οκ?
Stuff and Thangs:avatar
Evie Frye
Administrator
Head of D.M.L.E.
Administrator Head of D.M.L.E.

Αριθμός μηνυμάτων : 4963
Ηλικία : 20
Location : Grand Budapest Hotel
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms: it is about understanding.

Απ: Μαθήματα και Καθηγητές

Δημοσίευση από Evie Frye Την / Το Πεμ Μάης 24, 2018 7:06 pm

Κάνουμε το 4 στα 8.  erimi

Άλγεβρα - Λεντούδης
Evie Frye έγραψε:
Εισαγωγή στην Άλγεβρα και Θεωρία Συνόλων-Λεντούδης
Έχουμε και λέμε.Σημειώσεις δεν κρατιούνται.Ο πίνακας δεν διαβάζεται.Ό,τι γράφει δεν έχει συνοχή.Φέρνει στον Τζακ Νίκολσον.Κανένα από τα δύο προτεινόμενα συγγράμματα δεν είχαν αυτά που κάναμε στη παράδοση.Παίζει να φοράει το ίδιο παντελόνι από τον Οκτώβριο.Πρέπει να κάνεις τάμα για να σε βγάλει δύο διαλείμματα στο 3ωρο.Παθητική η προσέλευσή μας στο μάθημά του,απλά ελπίζαμε να μας περάσει με την παρουσία μας.

Ίδια κατάσταση με τη μόνη πρόοδο πως μας βγάζει διάλειμμα. Όχι ότι μας βοηθάει αυτό καθόλου να ξελαμπικάρουμε αλλά έτσι για να πάρουμε λίγο αέρα και να ξεπιαστούμε από το τρομερό αμφιθέατρο.

Πραγματική Ανάλυση IV (Θ)- Βαν Ντερ Βεϊλε
oh!
Αγάπησα ολοκληρώματα και εκτίμησα λίγο τη φυσική. Κάνει τόσο καλό και κατανοητό μάθημα. Αγαπάει αυτό που κάνει και είναι από τους λίγους που μπορείς να πεις ακαδημαϊκούς στο τμήμα μας. Θα τον επιλέψω σε επιλογής στο μέλλον.
oh!
Σπόιλερ:
Για να σας φύγει η απορία, Ολλανδός είναι  pensive
Είμαστε ή δεν είμαστε ιντερνάσιοναλ πανεπιστήμιο  \\\\\\\\\\ ?

Πραγματική Ανάλυση IV(φρ.) - Ραζής
Καλό παιδί. Το νιώθει το αντικείμενό του.

Αγγλικά - Σπηλιοπούλου (έπρεπε να μπω στο eclass να θυμηθώ πως τη λένε)
Βλαχάρααα. :P
Εκεί που λες "Ε, πανεπιστήμιο είμαστε, τριτοβάθμια, θα μας κάνει καμία με εντελώς μπρίτις άξεντ, Όφξορντ στάιλ.", σου έρχεται η καθηγήτρια που όλοι είχαμε στο σχολείο. Βασικά, το μάθημα απευθύνεται σε αυτούς επιπέδου B2 (lower). Αλλά μας κάνει το μάθημα λες και είμαστε Α2, μεταφράζοντας το μεγαλύτερο ποσοστό του λεξιλογίου στα κείμενα στα αγγλικά, σε στιλ "Evaporable. It means to be able to evaporate". Κόβεις φλέβες. Και η προφορά της είναι βιασμός των αυτιών μου. Είναι χειρότερη από την ελληνική εκφωνήτρια των βαθμολογιών στον τελικό της Γιουροβίζιον. Η Ζουμπουλία μπροστά της έχει προφορά RP. Και μας κάνει το μάθημα τόοοοσο αργά, που μια φορά μας είχε δώσει ένα απλό αραιογραμμένο κείμενο μισή σελίδα με 4 ασκήσεις, και μέχρι να τελειώσουν το κείμενο εγώ είχα κάνει και τις ασκήσεις. Σηκώθηκα, έφυγα και δεν ξαναπάτησα. :P

Αριθμητική Ανάλυση ΙΙ (Θ)- Βραχάτης
12 2ωρα, παίζει να μην μας είπε τίποτα ουσιώδες και ξεκάθαρο στην αίθουσα. Είναι και απεριποίητος, σε όλο το εξάμηνο ερχόταν με το ίδιο παντελόνι γεμάτο σκόνη από κιμωλίες (ή έχει πολλά ίδια παντελόνια), οι σημειώσεις που φέρνει μαζί του είναι απλά μια στοίβα από τσαλακωμένα χαρτιά Α4. Εν τω μεταξύ, είναι μάθημα επιλογής και έχουμε παιδιά από το β τμήμα και γίνεται παράξενη η φάση στο μάθημα.
Ένας είναι Καλαματιανός όπως ο καθηγητής και στο πρώτο μάθημα πάει για γλύψιμο.
Μια άλλη είχε απαντήσει σωστά σε μια απλή ερώτηση και από τότε αυτός είναι "Να κάνεις εδώ μεταπτυχιακό που είναι και δωρεάν. Και διδακτορικό". Έχει μεγάλη μανία με αυτό το θέμα. unsure
Άλλος είναι στον κόσμο του και όταν ξεκινάει κάποιου είδους συζήτηση με τον καθηγητή όλη η κατάσταση γίνεται cringe.
Επίσης ανατριχιαστικό είναι όταν μας λέει "Για να δω τα μαθηματικά αντανακλαστικά σας..."  suicide
Γενικά, δεν τον πάω τον άνθρωπο. giveup

Αριθμητική Ανάλυση ΙΙ (φρ.)- Αλεξανδρόπουλος
Δεν το έχει. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να τον καταλάβω. Μας μιλάει στο πληθυντικό, λέει κάτι κρυάδες (μια φορά μας έλεγα για ψάρεμα), προσπαθεί να είναι φιλικός αλλά ώρες ώρες καταλήγει too biased και too much. Επίσης, νομίζω πως εξαρτάται πολύ από το τι κάνει ο Βραχάτης στη παράδοση και δεν παίρνει δικές του πρωτοβουλίες. Νταξ', μάθημα δεν. Το να διαβάζεις αλγορίθμους και να τους "εξηγείς" σε ένα πρόγραμμα και γλώσσα που δεν ξέρουμε και να μας κοιτάς και να σε κοιτάμε δεν είναι προφανώς μάθημα.

Αντικειμενοστρεφής Προγραμματισμός με C++ - Ράγγος
Δεν πατάω πλέον στις παραδόσεις του, γιατί μας έχει δώσει δικές του σημειώσεις και δεν κάνει κάτι διαφορετικό στον πίνακα. Ως καθηγητής, είναι μέτριος. Έχει κάποια προβλήματα υγείας (κάτι για εγκεφαλικά έχω ακούσει), και τον εμποδίζουν να κάνει ένα πιο ποιοτικό μάθημα. Το κύριο μείον του είναι ότι κάνει μόνο 2-3 παραδείγματα στο 2ωρο εργαστήριο και αυτή η ποσότητα δεν βοηθάει στη καλύτερη κατανόηση.
Stuff and Thangs:
    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Οκτ 16, 2018 6:27 am