.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακούσατε, ακούσατε! Το Υπουγείο Μαγείας έβγαλε νέο Δελτίο Τύπου!
Είδατε τη νέα ταινία ?
Επέστρεψαν οι Σχολές! Διαβάστε εδώ.

ESP, astrical projection, empathy, etc...

Μοιραστείτε
avatar
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ESP, astrical projection, empathy, etc...

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Παρ Οκτ 24, 2014 4:32 pm

Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας θα έχουμε βιώσει ένα γεγονός που εκφράσαμε σαν απλή σύμπτωση, αλλά ήταν πολύ καραμπινάτο και περίεργο για να είναι απλή σύμπτωση. Σκέφτεστε ένα άτομο έντονα, και μετά από λίγη ώρα σας παίρνει τηλέφωνο, κάτι που είχε να κάνει από την εποχή των παγετώνων. Χτυπάει το κινητό σας, αλλά παρόλα αυτά ένα υποσυνείδητο ένστικτο σας κάνει να ξέρετε από πριν ποιος σας παίρνει. Ή το κλασικό, να σκέφτεστε ένα τραγούδι που σας έχει κολλήσει, και λίγο ύστερα να το τραγουδάει ο αδερφός σας/ μάνα/ πατέρας...

Τι γίνεται όμως όταν τα φαινόμενα αυτά κλιμακώνονται; Όταν πια συνεχώς σκέφτεσαι πράγματα και με κάποιο ανεξήγητο τρόπο ένας άνθρωπος δίπλα σας τα λέει μετά από λίγο; Όταν οι προβλέψεις σε μικρά ενδεχόμενα, όπως ζάρια, κάρτες, βολές κ.λπ. βγαίνουν σωστές με ποσοστό άνω του 60-70%, όταν η μέση πιθανότητα είναι μόλις 1/4;; Τότε μιλάμε για τηλεπάθεια, μία ικανότητα που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους, σε όλους πολύ δυνατή ώστε να εκδηλώνεται με την χωρίς πρόθεση μεταβίβαση της σκέψεως, ενώ σε άλλους σε λανθάνουσα μορφή.

Ουσιαστικά η τηλεπάθεια είναι να μπορείς είτε να δώσεις, είτε να πάρεις μια πληροφορία από κάποιον. Έτσι, εξηγείται ουσιαστικά πολύ εύκολα το πως πετυχαίνουν διάφορα "μαγικά" που ο "μάγος" καταφέρνει να διαλέξει το ίδιο πράγμα με τον καλεσμένο. Είναι όλα θέμα τηλεπάθειας. Θυμάμαι το καλοκαίρι που ήρθε ο Σανκάρα, κάλεσε δύο τυχαία άτομα στην σκηνή, ειλικρινά τυχαία γιατί τα ήξερα και πραγματικά δεν ήταν στημένο, και τους έκανε κάπως να ζωγραφίσουν και οι δύο από ένα αεροπλάνο σε ένα χαρτί, χωρίς να κοιτάζει ο ένας τον άλλον. Τους είπε: ζωγραφίστε ότι "θέλετε"! Ουσιαστικά λοιπόν, ο σανκάρα, τηλεπαθητικός, κατάφερε να περάσει στα δύο άτομα την εικόνα ενός αεροπλάνου, το οποίο και ζωγράφισαν αυτοί ανυποψίαστοι. Έτσι γίνεται, και είναι μια ιδιότητα που την αποκτάει ο καθένας με λίγη ή πολύ εξάσκηση ανάλογα, γι' αυτό και βλέπετε όλα αυτά τα πειράματα και βγαίνουν. Γι' αυτό και οι μένταλιστ βάζουν πολλές φορές την ζωή τους σε κίνδυνο, γιατί είναι σίγουροι για τις τηλεπαθητικές τους ικανότητες. Ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν κάνουν κι αυτοί λάθη, χαρακτηριστικό παράδειγμα το λάθος του pedram και του kari novel στον τελικό του διάδοχου του uri geller.

Φυσικά η τηλεπάθεια ανήκει σε ένα ευρύτερο φάσμα ψυχικών δεξιοτήτων, άλλα που αποκτάει ο καθένας και άλλα έμφυτα. Τέτοια είναι η αστρική προβολή, δηλαδή να βγάζεις το πνεύμα σου έξω από το σώμα σου, ο εμβιωτισμός, να μπορείς να νιώσεις τα αισθήματα του άλλου, η πρόβλεψη, συνήθως πριν από μία μεγάλη καταστροφή, η τηλεκίνηση κ.α. Θέλω εδώ να πω πως όταν λέω τηλεκίνηση, δεν εννοώ σαν την πρου από το τσαρμντ. Τηλεκίνηση εννοώ την μετακίνηση μικρών μεταλλικών κυρίως πραγμάτων, κι αυτό μεταβίας. Αυτό συμβαίνει γιατί η τηλεκίνηση επιτυχάνεται με ενέργεια. Ενέργεια περιβάλλει το σώμα μας, η οποία μπορεί να διοχετευθεί στα χέρια και να κουνήσουν ελάχιστα κάτι. Αυτό που περιγράφεται στο τσαρμντ είναι αδύνατο, ωστόσο σαν δύναμη υπάρχει, γι' αυτό ίσως έχετε ακούσει ότι χρειάζονται κάμποσα άτομα για να γίνει, γιατί πρέπει να διοχετευθεί πολύ ενέργεια.

Αυτά εν ολίγεις, θα ανεβάσω και βιντεάκια για όσους δεν πιστεύουν. Τες πα, εσείς ήσασταν παρών ποτέ σε ένα τέτοιο φαινόμενο; Πιστεύετε σε αυτά; Ποια η γνώμη σας για το ηθικό μέρος, ότι δεν πρέπει να επιδεικνύονται καθόλου όσοι έχουν το χάρισμα;
avatar
Cassiopeia Black
Μαγικός Προσωπογράφος
Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 23146
Ηλικία : 23
Location : In the world of dreams
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?

Απ: ESP, astrical projection, empathy, etc...

Δημοσίευση από Cassiopeia Black Την / Το Σαβ Οκτ 25, 2014 1:07 pm

Μεταφέρθηκε στην Καλύβα που Ουρλιάζει. up


^^:
   

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 1:30 am