Eleanna Lovegood έγραψε:Τώρα που τελειώνουν σιγά σιγά όλες οι σειρές για καλοκαίρι και δεν θα έχω τι να βλέπω αποφάσισα ναπουλήσω την ψυχή μουαρχίσω να βλέπω Supernatural. Ελπίζω να επιστρέψω κάποια στιγμή με εντυπώσεις.![]()
Έβλεπα Supernatural γύρω στα μεσάνυχτα, στο σαλόνι, με κλειστά τα φώτα και η μάνα μου κοιμόταν στον καναπέ. Και ξαφνικά έβηξε, παραλίγο να πεθάνω.Imperio έγραψε:Είμαι επισόδιo πέντε πρώτη σαιζόν και αναρωτιέμαι με ποιά λογική θεώρησα ότι είναι καλή ιδέα να δω Supernatural στις 3 το πρωι. Φοβάμαι να κοιμηθώ αυτή τη στιγμή.
Εγκώ!Arcturus Regulus Black έγραψε:Έχει τελειώσει κανείς 8ο κύκλο να πει εντυπώσεις;![]()
Κυρίες μου, Homeland. Κατεβάστε τη φωνή σε σεξ, πυροβολισμούς, ανακρίσεις/βασανισμούςEleanna Lovegood έγραψε:Έβλεπα Supernatural γύρω στα μεσάνυχτα, στο σαλόνι, με κλειστά τα φώτα και η μάνα μου κοιμόταν στον καναπέ. Και ξαφνικά έβηξε, παραλίγο να πεθάνω.Imperio έγραψε:Είμαι επισόδιo πέντε πρώτη σαιζόν και αναρωτιέμαι με ποιά λογική θεώρησα ότι είναι καλή ιδέα να δω Supernatural στις 3 το πρωι. Φοβάμαι να κοιμηθώ αυτή τη στιγμή.![]()
Λέω εντυπώσεις από τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισόδιου.Arcturus Regulus Black έγραψε:Νομίζω λες εντυπώσεις από προηγούμενους κύκλους![]()
Nearly Headless Nick έγραψε:Λέω εντυπώσεις από τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισόδιου.Arcturus Regulus Black έγραψε:Νομίζω λες εντυπώσεις από προηγούμενους κύκλους![]()
![]()
Ωραία, έλα να αναμείνουμε μαζί.Milady D' Hiver έγραψε:Ειδα 8 κυκλους σε 2,5 βδομαδες. Και μονο αυτο -απο μονο του- δειχνει ποσο πολυ αγαπησα αυτην την σειρα. Τοσα χρονια γκρινιαζα για το supernatural και τους φαν του αλλα ενα gifset που ειδα στο tumblr σχετικα με την σχεση των 2 αδερφων με επεισε-με ωθησε βασικα να παρω την αποφαση να το δω.
Αγαπημενος χαρακτηρας ο Dean. Κολλησα απο την αρχη μαζι του. Οπως επισης και με τον Cas οταν και εκεινος πρωτοεμφανιστηκε. Η πλοκη με τους λεβαιαθονς ηταν ακυρη. Το επεισοδιο που βγηκαν σε μια παραλληλη πραγματικοτητα στην οποια ηταν οι ηθοποιοι Jensen και Jared που ηποδυοντουσαν στην σειρα των dean kai ton sam αντιστοιχα ηταν απο τα πιο αστεια επ.
Ανυπομονω υπερβολικα πολυ για την συνεχεια!!
Καμάρι μου.Harry James Potter έγραψε:Από τις αγαπημένες μου σειρές, φυσικά!
Και παίζει στο Star, from scratch!
Δεν έχω δει τον 8ο κύκλο ακόμα, γιατί περιμένω να τελειώσει και ο 9ος για να τους δω μαζί.
Go Winchesters!!