.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
firework Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2019! firework
Ακούσατε, ακούσατε! Το Υπουγείο Μαγείας έβγαλε νέο Δελτίο Τύπου!
Είδατε τη νέα ταινία ?

Ιστορικό Αντικειμένων

Μοιραστείτε
avatar
Ariana Lestrange
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17651
Ηλικία : 19
Location : Middle Of Nowhere
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Την / Το Κυρ Απρ 29, 2012 1:03 pm

ΝΤΙΝ-ΝΤΙΝ-ΝΤΑΝ-ΝΤΑΝ-ΝΤΑΝ-ΝΤΑΝ
Πραγματικά είστε τόσο αφελείς?
Πιστέψατε πως τον μεγαλύτερο σκοτεινό μάγο, κατάφερε να τον σκοτώσει
ένα 17χρονο? Όχι φίλοι, ο Λόρδος Βόλντεμορτ ποτέ δεν θα πέθαινε λόγω
ενός 17χρονου. Ο Άρχοντας του Σκότους έχασε την ζωή του μόλις...........
(μουσική αγωνίας)
κοίταξε τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
Φυσικά το γεγονός κουκουλώθηκε για να κάνουν ήρωα τον Πότερ και να πουλάνε οι εφημερίδες.
Κάποιος
όμως από αυτούς που ήξερε την αλήθεια και συνειδητοποίησε πως το κράτος
σκοτώνει μέχρι και τους Σκοτεινούς Άρχοντες αποφάσισε να εφεύρει την ΝΤΙΝ-ΝΤΙΝ-ΝΤΑΝ-ΝΤΑΝ-ΝΤΑΝ-ΝΤΑΝ (αλά Σωσώ) .
Πρόκειται
για μια μαγική καμπάνα η οποία είναι η τέλεια συσκευή φωτισμού. Τρεις
οι ιδιότητες της. Πρώτον ανάλογα με το πόσο δυνατά θα την χτυπήσεις,
τόσο φως θα βγάλει. Η ένταση του φωτισμού της εξαρτάται αποκλειστικά και
μόνο από το πόσο δυνατά θα την χτυπήσετε. Δεύτερον και εξίσου σημαντικό
το χρονόμετρο που έχει στην κορυφή της, με το οποίο ρυθμίζεται το πόσο
θέλετε να παραμείνει φωτισμένη. Τέλος, ένα χτύπημα του ραβδιού σας αρκεί
για να της αλλάξει μέγεθος. Μπορεί ένας σκανταλιάρης μαθητής να την
μικρύνει ώστε να την κουβαλάει άνετα για να φωτίζει την ώρα που θα
περιφέρεται την νύχτα στους διαδρόμους της σχολής. Από την άλλη οι
Αλλόκοτες Αδερφές μπορούν να την μετατρέψουν σε έναν τεράστιο προβολέα
για τις συναυλίες τους.
Λοιπόν τι περιμένετε; Αγοράστε την, αποτελεί το πλέον χρησιμότερο και πιο εξελιγμένο μαγικό αντικείμενο φωτισμού.


Special Bonus: 100 Βαθμοί στον κοιτώνα του κάτοχου.

Kατασκευαστής: Vindictus Viridian
Αγοραστής: Mysterious Wizard
Γαλέρες: 164
avatar
Ariana Lestrange
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17651
Ηλικία : 19
Location : Middle Of Nowhere
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Την / Το Δευ Μάης 14, 2012 11:52 pm

Το Κουτί των ΦαντασμάτωνΤι ποιο βασανιστικό από το να βλέπεις αγαπημένα σου πρόσωπα να υποφέρουν κι εσύ να μην μπορείς να κάνεις τίποτα; Μπορεί να μην παθαίνεις ούτε γρατζουνιά στο δέρμα σου, όμως η καρδιά σου ξεσκίζεται, κι εσύ χάνεις τα λογικά σου. Οι εξωτερικές πληγές επουλώνονται, οι ψυχικές όμως μένουν και στοιχειώνουν για πάντα.
Μία νέα μέθοδος λοιπόν, που χρησιμοποιείται στις ανακρίσεις των Μάγων στηρίζεται σε ένα ξόρκι ενός Σκοτεινού Μάγου, που έχει την ικανότητα να παίρνει τις μνήμες του θύματος και να τις διαστρεβλώνει, ώστε να δημιουργεί και να προβάλει στο μυαλό του νέες, με ό,τι περιεχόμενο θέλει. Έτσι, εφαρμόζοντας αυτό το ξόρκι, δύο μάγοι από την Τρανσυλβανία, κατασκεύασαν ένα κουτί, του οποίου τα εσωτερικά τοιχώματα είναι μαγεμένα από αυτό το ξόρκι και λειτουργούν σαν οθόνες.
Μόλις το θύμα μπει μέσα στο κουτί, το ξόρκι παίρνει τις μνήμες του, τις προβάλει διαστρεβλωμένες στις οθόνες, ετσι ώστε το θύμα να βλέπει και να ακούει παντού γύρω του τα αγαπημένα του πρόσωπα να υποφέρουν, να ακούει τις γεμάτες αγωνία και παρακάλια για βοήθεια κραυγές τους, χωρίς στην πραγματικότητα να μπορεί να κάνει τίποτα για να τα βοηθήσει.
Δηλαδή, το θύμα παγιδεύεται σε μια ψεύτικη πραγματικότητα που δημιουργεί το κουτί, τρελαίνεται και παρακαλά να σταματήσει το μαρτύριο, ακόμα κι αν τα πρώτα λεπτά έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω του.
Ποιος θα ξεφύγει από το Κουτί των Φαντασμάτων;


Special Bonus: Πρόσβαση στον κοιτώνα επιλογής του κάτοχου για ένα μήνα.

Κατασκευαστής: Perenelle Flamel
Αγοραστής: Phyllida Spore
Γαλέρες: 17
avatar
Ariana Lestrange
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17651
Ηλικία : 19
Location : Middle Of Nowhere
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Την / Το Δευ Μάης 14, 2012 11:56 pm

Το Λυχνάρι Των Χιλίων Και Ενός Δεινών


Κάπου στην μακρινή ανατολή, εκεί που η χρυσή άμμος είναι καυτή και ο άνεμος ψιθυρίζει στον αυτί των καμηλιέρηδων τα μυστικά του ήλιου, βρισκόταν το παλάτι του πάμπλουτου χαλίφη Γκεσπέρ Αλεμπρόν-Χουρί του Τέταρτου. Παρόλο που ο χαλίφης είχε ότι επιθυμούσε και κατακτούσε τα αντίπαλα εμιράτα το ένα μετά το άλλο, πάντα ένα πράγμα ήθελε πιο πολύ: να κατακτήσει το βασίλειο του χαλίφη Κουράν Ζεμπρούλ. Παρόλο που ο Ζεμπρούλ είχε μονάχα ένα μικρό κομμάτι γης, ελάχιστο στρατό και φτωχό έδαφος, ήταν ακατόρθωτο κάποιος να τον κατατροπώσει και να κατακτήσει το χαλιφάτο του. Και αυτό γιατί ο Ζεμπρούλ είχε στην κατοχή του ένα μαγικό λυχνάρι μέσα στο οποίο κατοικούσε ένα παντοδύναμο τζίνι. Το τζίνι αυτό υπηρετούσε το Ζεμπρούλ κάνοντας πραγματικότητα κάθε επιθυμία του, προστατεύοντας το χαλιφάτο του και καταστρέφοντας κάθε στρατό που επιδίωκε να επιτεθεί στο χαλιφάτο του Ζεμπρούλ. Ο Αλεμπρόν-Χουρί ζήλευε τον Ζεμπρούλ και ήθελε με κάθε τρόπο να κατακτήσει τη γη του και να αρπάξει το μαγικό λυχνάρι, ώστε το τζίνι να γίνει δικό του.
Κάποια μέρα έφτασε στο χαλιφάτο του Αλεμπρόν-Χουρί ένας ξακουστός μάγος, ο Αλντίρ Λεβλέρ, που η εξυπνάδα και η δύναμή του ήταν πασίγνωστες σε όλα τα βασίλεια και τα χαλιφάτα της ανατολής. Ο Αλεμπρόν-Χουρί φώναξε αμέσως τη φρουρά του να φέρει στο παλάτι το μάγο αυτό, σκεπτόμενος ότι ο Λεβλέρ θα μπορούσε με τα μαγικά του να κατατροπώσει το Ζεμπρούλ και να του φέρει το μαγικό λυχνάρι του εχθρού του.
Όταν η φρουρά παρουσίασε τον Λεβλέρ μπροστά στον Αλεμπρόν-Χουρί, ο χαλίφης ζήτησε από το μάγο να τον βοηθήσει να κλέψει το μαγικό λυχνάρι από το Ζεμπρούλ. Ο μάγος ωστόσο αρνήθηκε, καθώς με το Ζεμπρούλ είχαν υπάρξει πολύ καλοί φίλοι κατά τη διάρκεια των παιδικών τους χρόνων. Ο Αλεμπρόν-Χουρί θύμωσε και διέταξε να κλείσουν το Λεβλέρ στα μπουντρούμια του παλατιού του.
Μετά από καιρό ο χαλίφης επισκέφτηκε το μάγο στο μπουντρούμι του και του ζήτησε για δεύτερη φορά να τον βοηθήσει. Ωστόσο, ο Λεβλέρ αρνήθηκε για δεύτερη φορά. Ο Αλεμπρόν-Χουρί θύμωσε και διέταξε να μαστιγώσουν και να βασανίσουν τον Λεβλέρ μέχρι θανάτου. Ο μάγος ωστόσο παρέμεινε ανέπαφος από κάθε βασανιστήριο, ακόμα και από αυτά με τη φωτιά. Ο Αλεμπρόν-Χουρί διέταξε να τον αφήσουν ελεύθερο, αφού κατάλαβε πως τα ξόρκια του μάγου τον έκαναν άτρωτο σε κάθε βασανιστήριο.
Ο Λεβλέρ ωστόσο θέλοντας να πάρει εκδίκηση κατασκεύασε ένα μαγικό λυχνάρι το οποίο αν το έτριβες θα μεταφερόσουν μαγικά σε μια αχανή έρημο όπου θα υπέφερες από χίλια και ένα δεινά. Στη συνέχεια μεταμφιέστηκε σε περιπλανώμενο, ζητιάνο θαυματοποιό και πήγε στο παλάτι του χαλίφη. Όταν παρουσιάστηκε μπροστά του, του έδωσε το λυχνάρι λέγοντας πως αν το έτριβε ένα τρεις φορές πιο δυνατό τζίνι από του Ζεμπρούλ θα εμφανίζονταν μπροστά του και θα του ορκιζόταν αιώνια πίστη και υποταγή. Ο Αλεμπρόν-Χουρί δίχως να χάσει λεπτό έτριξε το λυχνάρι με το δεξί του χέρι. Αντί όμως να εμφανιστεί το τζίνι, ο χαλίφης εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια όλων των αυλικών του. Ο Λεβλέρ από την άλλη διακτινίστηκε μαγικά μέσα σε μια δίνη από φωτιά γελώντας σατανικά.
Οι θρύλοι λένε πως ο Αλεμπρόν-Χουρί βρίσκεται ακόμα κάπου χαμένος σε μια απέραντη έρημο, υπομένοντας τα χίλια και ένα δεινά. Λέγεται πως ο Λεβλέρ τον καταράστηκε να υποφέρει όλα τα δεινά και στη συνέχεια να πεθάνει μόνος και βασανισμένος στην καυτή έρημο.


~~~~~~

Και ναι είναι αυτό ακριβώς που σκέφτεστε! :P Το Λυχνάρι Των Χιλίων Και Ενός Δεινών είναι εδώ για να πραγματοποιήσει αυτό που πάντα ονειρευόσασταν: την αιώνια τιμωρία του χειρότερου εχθρού σας. Χαρίστε του το μαγικό αυτό λυχνάρι και προτρέψτε τον να το τρίψει αλά Λεβλέρ στυλ. lighter

Εμ, οκ και μετά; Πώς θα νιώσω την ικανοποίηση της εκδικητηκότητας μου, εάν δεν δω το χειρότερο εχθρό μου να βασανίζεται μέχρι θανάτου με τα ίδια μου τα μάτια; Τα λεφτά μου πίσω! crying
Μα, ακόμα και αυτό το έχουμε φροντίσει σουίτχαρτς. hero Μόλις ο εχθρός σας θα μεταφερθεί στην έρημο, το λυχνάρι θα σας μείνει πεσκέσι. Κάθε φορά που θα το τρίβετε ( awesome ) ένας αρωματικός καπνός θα βγαίνει από αυτό και θα σχηματίζει μία μαγική οθόνη μέσα στην οποία θα μπορείτε να βλέπετε τον εχθρό σας να βασανίζεται αιώνια στην έρημο των δεινών. oh!

Οκ, αλλά ο εχθρός μου μπορεί να είναι μάγος και να διακτινιστεί από την έρημο! ti?
Χα, αυτό φοργκέτ ιτ! matakia Απλά δεν γίνεται να διακτινιστείς από την έρημο των δεινών, νταξ; oh! Συν το ότι, όταν ο εχθρός σου υπομείνει και τα χίλια και ένα δεινά τον έχεις πάλι στο χέρι Cool , καθώς εσύ θα αποφασίσεις αν θα τον αφήσεις να πεθάνει από τη δίψα πάνω στην καυτή άμμο ή αν θα τον ξαναφέρεις στη γη βασανισμένο και σαλεμένο στα μυαλά του. Καλόοοο! oh!

Τέλος στα χίλια και ένα δεινά εμπεριέχονται:
 • Κυνηγητά από τεράστια μυθολογικά, τρομακτικά τέρατα, όπως μαντιχώρες, βασιλίσκους, χίμαιρες, δράκους, γιγάντιους σκορπιούς και πολλά πολλά άλλα.
 • Ακατανίκητη και αιώνια δίψα.
 • Στέρηση τροφής, νερού και ριάλιτι (έχουμε κλάψει πολλούς από το τελευταίο).
 • Άκρως αληθοφανείς παραισθήσεις από οάσεις και λίμνες.
 • Τρομακτικά ουρλιαχτά και θόρυβοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 • Ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως ανεμοθύελλες, αμμοθύελλες, χιονοθύελλες (γουάι νατ; μαγική έρημος μπάντι!), τυφώνες και ανεμοστρόβιλους.
 • Φαγούρα στις μασχάλες, πίσω από τα αυτιά, ανάμεσα στα δάχτυλα και κάπου αλλού που δε μας επιττρέπεται να κατονομάσουμε. =/
 • Αιώνιες ρυτίδες και απίστευτα μεγάλη ακμή σε όλα τα σημεία του σώματος.
 • Αθανασία και απίστευτα γρήγορη αλλά επώδυνη επούλωση μέχρι να εκτελεστούν όλα τα δεινά.
 • Και άλλα πολλά πολλά σατανικά πράματα.


Τι στο μπάρμπα περιμένετε; ti? Τρέξτε να το προμηθευτείτε από την Αδιέξοδο Αλέα ΤΩΡΑ σε απίστευτα χαμηλή τιμή!

Σας ευχόμαστε χαρούμενα και ευτυχισμένα σατανικά γέλια! lighterSpecial Bonus: 100 βαθμοί στον κοιτώνα του κάτοχου


Kατασκευαστής: Mysterious Wizard
Αγοραστής: Alicia Spinnet
Γαλέρες: 75
avatar
Ariana Lestrange
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17651
Ηλικία : 19
Location : Middle Of Nowhere
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Την / Το Τρι Μάης 15, 2012 12:00 am

Παίζω και γελώ

Φαίνεται μια αθώα παιδική χαρά έτσι?
Τίποτα το κακό δεν μπορεί να συμβεί εδώ!
Πλανάστε πλάνην οικτράν να σας ενημερώσω!
Μπροστά σας βλέπετε το έργο ζωής του γνωστού βασανιστή Ντέιμεν Νάιτ.
Την ημέρα είναι μια υπέροχη ειδυλλιακή παιδική χαρά που δεν αποτελεί κίνδυνο για κανέναν όμως με την δύση του ήλιου μετατρέπεται σε αίθουσα βασανιστηρίων.
Μέσα στην τσουλήθρα θα βρείτε κομμάτια γυαλί που θα αφήσουν σίγουρα το σημάδι τους στους εχθρούς σας. Από εκεί θα καταλήξουν μέσα στην μαρινάδα από λεμόνι και αλάτι για έξτρα πόνο και τσούξιμο και φυσικά το αγαπημένο μας φίλτρο βασανιστηρίων με ρΗ 0,1 που θα του δώσει την αίσθηση ότι τον γδέρνουν. Το θύμα σας θα παραμείνει εκεί για ένα 10 λεπτό και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο κρεβάτι του Προκρούστη όπου θα μεγεθύνεται και θα σμικραίνεται για μισή ώρα περίπου ενώ συγχρόνως θα τον τσιμπάνε σαρκοφάγα μυρμήγκια. Αυτά είναι μόνο δύο από τα «παιχνίδια» της υπέροχης μας παιδικής χαράς! Τα υπόλοιπα θα σας αφήσουμε να τα ανακαλύψετε μόνοι σας ενώ αρκετά από αυτά θα διαμορφώνονται και ανάλογα την προσωπικότητα σας και τον επισκέπτη της!


Special Bonus: Ο κάτοχος θα έχει μία εβδομάδα πρόσβαση στο Απαγορευμένο Τμήμα

Κατασκευαστής: Imperio
Αγοραστής: Sectusembra
Γαλέρες: 40
avatar
Ariana Lestrange
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17651
Ηλικία : 19
Location : Middle Of Nowhere
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Την / Το Τρι Μάης 15, 2012 12:04 am

Ελάτε, παραδεχτειτε το, ο καθένας μας, ένας προς έναν, έχει σκεφτει ή ευχηθεί ή ονειρευτεί το χειρότερο εχθρό του να βασανίζεται. Τουλάχιστον μια φορά. Και δύο....
Μηχανές βασανιστηρίων , απο τις ήπιες που σε τρελαίνουν στο γαργαλητο έως τις πιο βαριές που οδηγούν σε αργό καθ βασανιστικό θάνατο...
Μια επαναστατική ιδέα της δεύτερης κατηγορίας έρχεται για να συναρπασει και να φέρει το τορτουρινγκ σε άλλη διάσταση! Παρακαλώ υποδεχτείτε τη νέα καινοτομία των HorcuxProductions, το "Κλείστε τους το στόμα" !
Οι οδηγίες είναι πολύ απλές: τοποθετείτε το θύμα στη καρέκλα και πατάτε play. Στo κεφάλι του θα παίζουν οι μουσικές επιλογές που έχετε επιλέξει απο την σπουδαία μας playlist, ειδικά σχεδιασμένη για βασανιστήρια, στην οποία κυριαρχούν καλλιτέχνες επιπέδου Τζαστιν Μπιμπερ και Ρεμπεκας Μπλακ.
Τι περιμένετε λοιπόν;; Τα αποτελέσματα είναι πολλές φορές ισάξια της βααανιστικης καταρας ΚΑΙ λειτουργειτε και νόμιμα! (Dear authorities, check this out! What's wrong with you? )
Η συσκευή διατίθεται στη προσιτοτατη τιμή των 15 γαλερων κ 2 δρεπανιων!
Σσ: οι αναβαθμισμενες πλειλιστς δεν εμπεριέχονται στη συσκευασία

Τα φιλία μας και... Βγάλτε τους τα αυτιά!!!Special Bonus: Πρόσβαση στην σχολή επιλογής του κάτοχου για ένα μήνα

Κατασκευαστής: Isabelle Lightwood
Αγοραστής: Imperio
Γαλέρες: 22
avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Δευ Ιουν 04, 2012 2:50 pm

Flying Invincible Cheaty Eyes (F.I.C.E.)

Ή αλλιώς η συνταγή της επιτυχίας! Ο τίτλος του προϊόντος τα λέει όλα! Πρόκειται για ένα ζευγάρι ιπτάμενων ματιών που έχουν την ικανότητα να γίνονται αόρατα για όλους τους άλλους, εκτός από εσάς. Pretty cool! Και πώς δηλαδή εγώ θα πάρω Εύγε στις ΚΔΜ;

Ας πάρουμε για παράδειγμα έναν νεαρό μάγο (τον οποίο και θα ονομάσουμε προσωρινά Στιούαρτ για χάρη συντομίας) που φοιτά στο Χόγκουαρτς και που την επόμενη μέρα πρέπει να είναι έτοιμος να δώσει ΚΔΜ πάνω στην Ιστορία της Μαγείας. Ο Στιούαρτ ωστόσο, που δεν έχει ιδέα ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σ' ένα βιβλίο και στο χαρτί τουαλέτας, δεν έχει φυσικά διαβάσει τίποτα. Βέβαια ξέρει πως αν πάρει κάτω από Προάγεσαι στις ΚΔΜ, θα εξοριστεί από τους γονείς του στο σπίτι της ενενηνταδυάχρονης γιαγιάς του στη μέση του πουθενά για να τις φτιάχνει τσάι από αβοκάντο και πικροδάφνη κάθε απόγευμα και να τις τρίβει τα πόδια για όλο το καλοκαιράκι. Άρα το summer γίνεται bummer και ο φτωχός ο Στιούαρτ θα αποχαιρετήσει την παραλία και δεν θα δει ούτε ένα σφιχτό μαγκλ πωπό όλο το καλοκαίρι. Λάιφ σακς.

Εκτός φυσικά και αν πεταχτεί ως το Χόγκσμιντ και πάρει ένα ζευγάρι F.I.C.E. απ' του Ζόνκο.O Στιούαρτ βέβαια επειδή προτιμά τα μπικίνι από τα πόδια της γιαγιάς του, αποφασίζει να αγοράσει τα F.I.C.E. και να διαπρέψει στις ΚΔΜ. Μπράβο Στιούαρτ!

Και πώς λοιπόν θα τον βοηθήσουν τα ματομπούκαλα που αγόρασε;
Η χρήση των F.I.C.E. είναι απλούστατη. Λίγο πριν μπει στην αίθουσα, θα πάρει τα F.I.C.E. και θα τα κάνει αόρατα για όλους εκτός από τον ίδιο με τον εξής τρόπο. Θα τα ακουμπήσει με το χέρι του και θα πει ένα απλό ξορκάκι: Invice. Μόλις γίνει αυτό, τα F.I.C.E. θα βγάλουν έναν μικρό τσιριχτό ήχο, σημάδι πως έχουν γίνει αόρατα, αλλά και πως μπορούν να πετούν και να υπακούν σε κάθε του επιθυμία. Στη συνέχεια θα τα στείλει να μπουν μέσα στην αίθουσα της εξέτασης, αφού πια είναι αόρατα και κανείς δεν μπορεί να τα δει εκτός από τον ίδιο. Όταν ο Στιούαρτ περάσει μέσα στην αίθουσα ύστερα από τον καθιερωμένο έλεγχο στην είσοδο, θα καλέσει (με το μυαλό του πάντα) τα F.I.C.E. στο θρανίο του. Μόλις τα ακουμπήσει και προφέρει το ξόρκι Cheatemall, ο Στιούαρτ θα αποκτήσει διπλή όραση! Θα μπορεί να βλέπει μέσα από τα κανονικά του μάτια, αλλά και μέσα από τα F.I.C.E. Τα υπόλοιπα νομίζω εννοούνται! Ο Στιούαρτ στέλνει τα F.I.C.E. πάνω από το κεφάλι της Γκρέιντζερ και "δανείζεται" τις ιδέες της για το ποιες μπορεί να είναι οι απαντήσεις στις ερωτήσεις! Μόλις ο Στιούαρτ τελειώσει με τα "δάνεια", μπορεί να ρυθμίσει τα γυαλιά να μπουν στη λειτουργία της τηλεόρασης ή του DVD. Τα F.I.C.E. έχουν περασμένα όλα τα κανάλια των Μαγκλ συν δορυφορική! Αν βέβαια, η Ερμιόνη ο Στιούαρτ έχει τελειώσει δυο ώρες πριν το κανονικό μπορεί να ρυθμίσει τα F.I.C.E. στη λειτουργία του DVD. Τα F.I.C.E. έχουν ανεξάντλητη μνήμη και περιέχουν όλες τις ταινίες των Μαγκλ που έχουν γυριστεί και βγει στους κινηματογράφους από το 1994 έως σήμερα, αλλά και ανανεώνει το περιεχόμενό του με κάθε νέα ταινία που βγαίνει στη μεγάλη οθόνη! Κωμωδίες, δράσης, κινούμενα σχέδια, περιπέτειας, φαντασίας, δράμα, μελό, βουβό, ερωτικού... περιεχομένου και άλλα πολλά.

Πέντε λεπτά πριν τελειώσει η ώρα για την παράδοση γραπτών, ο Στιούαρτ θα πρέπει να απενεργοποιήσει κάθε λειτουργία TV ή DVD και να στείλει τα F.I.C.E. έξω από την αίθουσα. Όταν ο Στιούαρτ βρεθεί μόνος, θα απενεργοποιήσει τα F.I.C.E. ακουμπώντας τα και λέγοντας το απλό ξόρκι Vice. Τα F.I.C.E. θα ξαναγίνουν κανονικά, οι λειτουργίες της αορατότητας και της πτήσης θα σταματήσουν να υπάρχουν και ο Στιούαρτ θα πάρει Εύγε στην Ιστορία της Μαγείας, όπως και σε κάθε άλλο εξεταστέο μάθημα των ΚΔΜ (καλά όσο αναφορά το γραπτό μέρος της εξέτασης. Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί το ραβδάκι του. ).
Τα F.I.C.E. είναι ανεξάντλητης μπαταρίας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τηλεόραση και όχι μόνο για... "δάνεια". Να σημειώσουμε βέβαια πως αν το Υπουργείο ανακαλύψει το προϊόν, τα F.I.C.E. θα κυκλοφορούν μόνο λαθραία στην αγορά, άρα θα τα βρείτε είτε στην Αδιέξοδο Αλέα, είτε σε καμιά από τις τσέπες του Σβουνιά, είτε θα τα πάραλάβετε με ειδική, μυστική παραγγελία από το κατάστημα των Μαγικών Τρικ Ουέσλι.

Καλό καλοκαίρι Στιούαρτ! Θα της λείψεις της καημένης της γιαγιάκας σου.


Special Bonus: Πρόσβαση στο Απαγορευμένο Τμήμα για μία εβδομάδα

Κατασκευαστής: Mysterious Wizard
Αγοραστής: Penellope Clearwater
Γαλέρες: 5::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Δευ Ιουν 04, 2012 2:53 pm


Φακοί Επαφής: Το Παιχνιδιάρικο Μάτι

Όπως και να το κάνουμε οι εξετάσεις πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς και όρεξη για διάβασμα καμία. Μην ανησυχείτε, όμως γιατί άλλο ένα νέο προϊόν αντιγραφής είναι διαθέσιμο για αγορές σε όλα τα καταστήματα της Διαγώνιου Αλέα. Μετά τους "Φακούς-Φακούς Επαφής", το παιχνιδιάρικο μάτι κάνει την εμφάνισή του για να σπάσει τα ταμεία, αλλά και τις πένες των καθηγητών, οι οποίες θα πάρουν φωτιά να βάζουν "Εύγε" παντού.
Ας πάρουμε παράδειγμα το μάθημα του καθηγητή Phineas Nigellus Black. Οι εργασίες που βάζει είναι δύσκολες, αν και αυτές του Mysterious Wizard δε πάνε πίσω. Ας πούμε, λοιπόν, που είχατε να πάτε στο πάρτι των Ακέφαλων το προηγούμενο βράδυ και δε προλάβατε να μελετήσετε τίποτα. Λίγα λεπτά πριν την εξέταση στα "Ξόρκια", θα τοποθετήσετε προσεκτικά τον φακό στο μάτι σας και περιμένεται αποτελέσματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Καθώς γράφεται και θελήσετε να δείτε την "άποψη" ενός άλλου μαθητή πάνω στο θέμα, θα τρίψετε το μάτι σας και αυτό θα διπλασιαστεί και θα βγει από τη βάση του!
αναπαρασταση:
Δε θα νιώσετετ τίποτα! Το μάτι θα αρχίσει να αιωρείται στην αίθουσα, ενώ θα είναι πραγματικά αόρατο. Αντί να βλέπετε αυτό που οι άλλοι νομίζουν, εσείς θα κοιτάται εκεί που θέλετε για να δείτε την απάντηση στην ερώτηση. Για να επιστρέψετε πίσω στο σώμα, πρέπει απλώς να πάτε και να το αγγίξετε.
Προσοχή: Για τυχόν βλάβες, η εταιρία μας δε λαμβάνει καμία ευθύνη.

xoxo
Χαρούμενη Χρήση.


Special Bonus: Πρόσβαση στην σχολή που επιθυμεί ο κάτοχος για ένα μήνα

Κατασκευαστής: Nearly Headless Nick
Αγοραστής: Lily Luna Potter
Γαλέρες: 42


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alicia Spinnet στις Δευ Ιουν 04, 2012 4:32 pm, 1 φορά::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Δευ Ιουν 04, 2012 2:59 pm

''Δαχτυλίδι Εύγε''

Δεν θέλετε να σπαταλήσερε τον πολύτιμο χρόνο σας διαβάζοντας,αλλά έχετε τρομερό άγχος για τα αποτελέσματα των εξετάσεων οι οποίες πλησιάζουν όλο και περισσότερο?Νομίζετε οτί με τόσα προστατευτικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιγραφή,πρέπει να βασιστείτε μόνο στο δίαβασμα και τις γνώσεις σας,σωστά? ΛΑΘΟΣ !

Τώρα με το ''Δαχτυλίδι Εύγε'' η αντιγραφή γίνεται παιχνιδάκι και πάνω απ'όλα μην αντιληπτή απ'τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φοράτε το Δαχτυλίδι,στο χέρι με το οποίο γράφετε και χρησιμοποιείτε το ραβδί σας,κατά τη διάρκεια της εξέτασης.Κλείνετε τα μάτια σας και σκέφτεστε έντονα την ερώτηση της οποίας αγνοείτε την απάντηση.Το Δαχτυλίδι εντοπίζει αμέσως την απάντηση που έχει δώσει ο μπροστινός,ο διπλανός σας,και όσοι κάθονται γύρω σας σε ακτίνα δέκα(10)μέτρων.Διαλέγει την ορθότερη και καλύτερα διατυπωμένη.Τότε μόλις ακουμπήσετε την πένα σας στην περγαμηνή,το Δαχτυλίδι καθοδηγεί το χέρι σας σχηματίζοντας την επιλεγμένη απάντηση,που θα σας φερει ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο Εύγε oh! !!!

Για τις προφορικές εξετάσεις κάνετε το ίδιο.Απλά σκέφτεστε αυτο που σας έχει ζητήσει ο εξεταστής και το ραβδί σας οδηγεί το χέρι σας στην επιτυχια , εκτελώντας άψογα το ξόρκι hero .

Τα ξόρκια του αν και πανίσχυρα είναι απολύτως μη-ανιχνεύσιμα

Το ''Δαχτυλίδι Εύγε '' διατίθεται σε δύο(2)σχέδια :
Αντρικό :

και Γυναικείο :
...σε πολύ προσιτές τιμές awesome

Γι'αυτό :

''Δαχτυλίδι Εύγε και η αντιγραφη αποκταει στυλ '' Cool


Special Bonus: Πρόσβαση στον κοιτώνα επιλογής του κάτοχου για ένα μήνα.

Κατασκευαστής: Alviva Black
Αγοραστής: Nearly Headless Nick
Γαλέρες: 22
::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Δευ Ιουν 04, 2012 3:02 pm

Φοβάται ένας Γκρίφιντορ τις εξετάσεις, ωρέ;
Μα ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

Κι αν φοβάται;
Δεν μιλάει.


Πέρα από απαράμιλλο θάρρος και γοητεία και τα συναφή, διαθέτουμε και μυαλό ξουράφι, βεβαίως βεβαίως! Ότι τι, δηλαδή; Ξεσκεπάσαμε ή δεν ξεσκεπάσαμε κοτζάμ Ακατανόμαστο; Να λείπουν τα κακεντρεχή σχόλια για την ευφυΐα μας λοιπόν γιατί βγάλαμε ή δεν βγάλαμε κοτζάμ Ερμιόνη με τʼ όνομα; Τέλος, πάντων, ας περιορίσουμε τα πολλά ευτράπελα κι ας μπούμε στο ψητό.
Το θέμα των Γκρίφιντορ δεν είναι πως βαριόμαστε να διαβάσουμε ή κάτι τέτοιο (ε, μια αναγνωσούλα την κάνουμε βρε αδερφέ!!) απλώς έχουμε τόσα πράγματα στο μυαλό μας που τα ξεχνάμε, ας μη μιλήσουμε για την Ιστορία της Μαγείας δε, που κάνουμε τα ονόματα στο μυαλό μας κουβάρι και τι Λεστρέιντζ, τι Λάβεντερ, το ένα και το αυτό.

Ένα χειροκρότημα λοιπόν για τη λύση στο πρόβλημα μας...
τη
ΚονκMemoria......τη κονκάρδα της μνήμης!

Διακριτικότατη και μάλλον ωραία αισθησιακά, μπορεί να περάσει για ένα απλό σύμβολο υποστήριξης της κοιτωνάρας μας, όμως όχι, είναι κάτι πολύ καλύτερο. Ουσιαστικά φορώντας τη, ο καθένας μπορεί να αποκτήσει φωτογραφική μνήμη. Προσοχή:Είναι απαραίτητη έστω μια γρήγορη ανάγνωση της εξεταστέας ύλης, για να μπορέσει η κονκάρδα να αποθηκεύσει τις πληροφορίες και να τις επαναφέρει στη μνήμη μας τη κατάλληλη στιγμή! Αθόρυβη, μη ανιχνεύσιμη από εξεταστές και ελέγχους χρήσης μαγικών, είναι αδιανόητο να σας καταλάβουν, αλλά ακόμη κι αν κάποιος καθηγητής τη προσέξει, σας εγγυόμαστε πως δεν θα βρει τίποτα, για το οποίο μπορεί να κατηγορηθείτε.

Την ώρα της κρίσεως απλά καθίστε αναπαυτικά, κοιτάξτε τη κόλλα, χαμογελάστε αυτάρεσκα και πιάστε τη φρεσκοβουτηγμένη στο μελάνι πένα σας. Χαλαρώστε, κλείστε τα μάτια και... ταντα! Όλα όσα έπρεπε να ξέρετε εμφανίζονται μπροστά σας, τι περιμένετε; Ας πάρουν οι πένες φωτιά!
Σας συμβουλεύουμε πάντως, να περιορίσετε το ονειροπόλο ύφος όσο μπορείτε και τη προηγούμενη μέρα να μη βγείτε να το κάψετε, για να δείξετε την εξοντωτική μελέτη που δεν κάνατε. Γιατί θυμηθείτε: ο κίνδυνος με το να μασάς τσίχλα στη τάξη, δεν είναι να σε πιάσει ο καθηγητής, αλλά... οι συμμαθητές σου.


Σε εμβλήματα άλλων κοιτώνων δεν βγαίνει, λυπούμαστε, γιατί θέλουμε τα ΕΥΓΕ μόνο για εμάς.
Θα τα βρείτε σε προσιτότατες τιμές, ανάλογα με τα GB ή MB ή ΤΒ που θέλετε να αποθηκεύει κάθε φορά.
Διαθέσιμα στα Μαγικα Τρικ των Ουέσλι και στους πάγκους του Μάντουγκνους Φλετσερ (τον οποίο θα σας συμβουλεύαμε να αποφύγετε εάν θέλετε α) να σας εμφανίζει τις σωστές πληροφορίες και β) να τα έχετε καλά με το Υπουργείο ).


Άντε και.... καλό καλοκαίρι να έχουμε!!


Προσοχή, αυτό το έντυπο ενημέρωσης θα αυτοκαταστραφεί σε 3...
2..
1..Special Bonus: 100 βαθμοί στον κοιτώνα του κάτοχου.

Κατασκευαστής: Isabelle Lightwood
Αγοραστής: Vindictus Viridian
Γαλέρες: 164::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Δευ Ιουλ 09, 2012 2:07 pm

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΓΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Δεν ξέρετε κανένα μουσικό όργανο;
Θέλετε να εντυπωσιάσετε;
Σας έχουμε τη λύση!
Με την Επαγγελμαγική Συλλογή Μουσικών Οργάνων!
(Τονίζουμε το μουσικών)
Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε κιθάρα, μπάσο, ντέφι και φλογέρα.
Μόλις ξεκινήσετε να παίζεται, θα ακούγεται μουσική καταπληκτική! Οι ακροατές σας θα νομίζουν πως παίζεται χρόνια! (Ε, καλά, ίσως μόνο μήνες, εάν έχουν παρενέργειες)


ΔΕΙΓΜΑΤΑ:
κιθαρα - μαγικο σκουποξυλο:


ντεφι - κρυσταλλινη σφαιρα:


φλογερα - ραβδι:πιατινια - χρυσεσ μπαλεσ:


μπασο - καπελο τησ επιλογησ:


: Ντραμς - Βάτραχος, Πιάνο - Τερατώδες Βιβλίο των Τεράτων

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΑΛΕΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΟ!Special Bonus: Πρόσβαση στην σχολή επιλογής του κάτοχου για έναν μήνα.

Κατασκευαστής: Rachel Rivera
Αγοραστής: Nearly Headless Nick
Γαλέρες: 30::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Δευ Ιουλ 09, 2012 2:12 pm

Ποιος σας είπε ότι οι μάγοι επιδίδονται μόνο σε ψαλμωδίες και φίλτρα? Όποιος σας το είπε, σας έλεγε ψέματα!
Πολύ γνωστά συγκροτήματα, τόσο μαγικά (Αλλόκοτες Αδελφές) όσο και μαγκλ (Coldpaly, 3 Doors Down), απαρτίζουν μάγοι μουσικοί! Και φυσικά αυτοί παίζουν μαγικά μουσικά όργανα, τα οποία όμως έχουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των κοινών μουσικών οργάνων, προκειμένου να διατηρηθεί η μαγική μυστικότητα!

Παρόλη την ομοιότητα στην εμφάνιση, έχουν κάποιες μαγικές ιδιότητες που ούτε καν τις φαντάζοσασταν! Για παράδειγμα: ο Jimi Hendrix κάνει αυτά τα μαγικά με τα δάχτυλά του επειδή η κιθάρα του είναι μαγική (και ο ίδιος μάγος) και του επιτρέπει να παίζει τόσο γρήγορα και δυνατά! Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα άλλα όργανα! Επιπλέον τα μαγικά μουσικά όργανα δεν απαιτούν κούρδισμα, πέρα φυσικά από την πρώτη φόρα που είναι απαραίτητη! Τέλος, τα μαγικά μουσικά όργανα δένονται με τον χειριστή τους και μερικά κομμάτια που έχουν παιχτεί πολλές φορές, τα αποθηκεύουν στην "μνήμη" τους. Έτσι, εάν ενώ παίζετε τύχει να κάνετε λάθος, αυτά θα σας ξελασπώσουν αφού θα παίξουν από μόνα τους το σωστό ήχο!

Προμηθευτείτε το όργανο της προτίμησης σας και γίνεται ο επόμενος μεγάλος σταρ της μουσικής! Άλλωστε, παίζοντας κιθάρα, ανεβαίνουν αμέσως οι μετοχές σας στο γυναικείο φύλο!


Special Bonus: Πρόσβαση στο Απαγορευμένο Τμήμα για μία εβδομάδα.

Κατασκευαστής: Lily Luna Potter
Αγοραστής: Ignotus Peverell
Γαλέρες: 7::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Δευ Ιουλ 09, 2012 2:18 pm

TΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Πριν πολλά πολλά χρόνια στην γειτονική Γαλλία, νότια πιο συγκεκριμένα κοντά στις Κάννες όπου βρίσκεται και η Ακαδημία Μαγείας του Beauxbatons συνέβη κάτι τρομερό. Στα βάθη ενός μυθικού μαγικού δάσους (Foret de Lapin) ζούσε ένας πολυμήχανος μάγος, ο οποίος ήταν λάτρης και παρασκευαστής φίλτρων. Το όνομα του … Amor Tentialaire. Ήταν αυτός που έφτιαξε το πιο ισχυρό φίλτρο αγάπης την Amortentia. Και λοιπόν αυτός ο μάγος στην προσπάθεια του να διαβάσει ένα ξόρκι που έλεγε για την αγάπη και το είχε βρει σε ένα βιβλίο αρχαίας μαγείας δημιούργησε, ένα πανέμορφο πλάσμα. Ένας κοντό κατάξανθο αγοράκι, με καταγάλανα μάτια, αθώο πρόσωπο και τρυφερή καρδούλα. Όμως αυτό το αγοράκι ήρθε μαζί κρατώντας κάτι, ένα βιολί. Ήταν ο έρωτας μόνο που ως δύναμη είχε την μουσική και την μαγεία. Από τότε ο μικρός αυτός φτερωτός άγγελος με το βιολί του επηρέαζε τα συναισθήματα των ανθρώπων και τους έφερνε πολλές φορές κοντά. Όμως τραγικό τέλος βρήκε τον Έρωτα από ένα σκοτεινό μάγο που ήθελε να επικρατήσει διχόνοια και μίσος. Το βιολί για κάποιο ανεξήγητο λόγο εξαφανίστηκε…


Όμως τελικά πριν κάμποσα χρόνια η Apoline Delacour προγιαγιά της γνωστής σε όλους Fleur, σε μία εξερεύνηση της στο δάσος άκουσε μία υπέροχη μελωδία που την μάγεψε. Πήγε κοντά και είδε ένα βιολί παρατημένο να παίζει μόνο του με τον αέρα για οργανοπαίχτη. Το μάζεψε και το πήρε σπίτι της. Ανακαλύπτοντας σε ένα βιβλίο για παραμύθια την ιστορία με τον Έρωτα έκρυψε το βιολί. Όμως τώρα μετά από πολλά χρόνια η Victoire Weasley βρήκε το βιολί αυτό σε ένα χρυσό μπαούλο που άνηκε στην προγονό της. Και τελικά έπειτα από πολύ σκέψη το έβαλε σε δημοπρασία…


Είναι πραγματικά μαγευτικό και σε γεμίζει συναισθήματα. Με ένα έστω απαλό αεράκι παίζει μουσική … μοναδική και μαγευτική που κανείς δεν μπορεί να παίξει. Σαν εμφάνιση είναι ένα απλό ξύλινο βιολί και τίποτα δεν προδίδει την «σπεσιαλ ιδιότητα» του. όταν κάποιος έχει ως στόχο ένα πρόσωπο που θεωρεί το άλλο του μισό και το αγαπάει πραγματικά πρέπει απλά να παίξει αυτό το βιολί. Με λίγες κινήσεις του δοξαριού και λέγοντας τα μαγικά λόγια… “Amour, amour que vous m'a rendu fou… apportez-moi lʼautre personne a ma vie”* ο σκοπός μας θα επιτευχθεί. Να πως λειτουργεί : με το που εκτελέσουμε τα παραπάνω και σκεφτούμε έντονα το άτομο που θέλουμε να μαγέψουμε-επηρεάσουμε τότε αόρατα βέλη εκτοξεύονται από το βιολί. Βέλη που δεν τα βλέπεις, που κουβαλάνε πάνω τους αγάπη και συναισθήματα. Είναι οι μαγευτικές μελωδίες που λέγονται και Paradisiens λόγω του ότι λέγεται ότι αυτές τις μελωδίες ακούς στον Παράδεισο. Με το που τα βέλη φτάσουν στα αυτιά του στόχου τότε όλα είναι καλά. Ο άνθρωπος ξεχνάει την οποιαδήποτε σχέση που μπορεί να έχει εκείνη την περίοδο (ανεξαρτήτου σοβαρότητας) και ερωτεύεται το άτομο που έκανε τα μάγια.


Το βιολί είναι πραγματικά φανταστικό και προξενεί αληθινή και διαρκή αγάπη. Όμως όταν θέλουμε να σταματήσουμε πια την σχέση μας με το άτομο αυτό διαβάζουμε το ξόρκι ανάποδα και παίζουμε τις ίδιες νότες. Μία επιπλέον καλή ιδιότητα του είναι ότι αν το μαγέψεις μπορεί να παίζει μόνο του, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, όποιο κομμάτι και να θέλετε. Είναι ένα και δεν υπάρχει άλλο στον κόσμο. Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για κάποιον κοντινό σου άτομο που έχετε τσακωθεί ώστε οι σχέσεις σας να γίνονται όπως παλιά.


Τέλος εφόσον έχει περάσει ένα ορισμένο διάστημα από την εκτέλεση του ξορκιού του έρωτα, το βιολί αυτοενεργοποιεί μία ιδιότητα με την οποία όταν τα δύο άτομα είναι μαζί μπορεί να τα προστατέψει από οποιοδήποτε κακό-κίνδυνο με μία ασπίδα την οποία δεν διαπερνά τίποτα. Μπορεί να κάνει το ζευγάρι αόρατο ενώ ακόμη και το να πετάς στα ουράνια δεν είναι αδύνατο… καθώς αν έχεις το βιολί και το άλλο σου μισό ότι μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου (για καλούς σκοπούς μόνο) θα πραγματοποιηθεί.


Σπόιλερ:

* = Έρωτα έρωτα εσύ που με έκανες τρελό, φέρε μου τώρα το άλλο μου μισό (στη ζωή μου)
Η δημοπρασία θα γίνει στην Γκρινγκοτς στις 27/8/2012 και το ποσό εκκίνησης είναι 100 γαλέρες.Special Bonus: Πρόσβαση στον κοιτώνα επιλογής του κάτοχου για έναν μήνα.

Κατασκευαστής: Ronerm
Αγοραστής: Alviva Black
Γαλέρες: 16::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Δευ Ιουλ 09, 2012 2:21 pm

Η αντηλιακή φυσαρμόνικα.

Επιτέλους καλοκαίρι! joy
Καιρός να μαζέψουμε κουβαδάκια, πετσέτες, μπρατσάκια, φτυάρια, μάσκες και να πάμε στη θάλασσα. :summer2:
Για μισό λεπτό. Κάτι ξεχάσαμε.. mouble mouble

...

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ panic Αντηλιακό δεν έχουμε! panic Τα μαγαζιά όμως είναι κλειστά! Που θα βρούμε;;; cry Θα γίνουμε ψητοίίίίί crying
Μα πως το ξεχάσαμε! facepalm Αφού έχουμε την Αντηλιακή Φυσαρμόνικα. Ε, και; Θα μου πείτε. Τι θα γίνει με την Αντηλιακή Φυσαρμόνικα; Μα δεν το καταλάβατε ακόμα; Μα το λέει και τʼ όνομά της! Η Αντηλιακή Φυσαρμόνικα δρα σαν αντηλιακό! awesome Αμέ, αμέ! Κλείστε καλέ το στόμα, μη μπει καμιά μύγα και τρέχουμε! panic
Η χρήση της είναι απλή και εύκολη! matakia 5 λεπτά πριν βγείτε στον ήλιο, φυσάτε τη φυσαρμόνικα και αμέσως το δέρμα σας αποκτά την αντηλιακή προστασία που χρειάζεται σύμφωνα με τον τύπο του! joy Τέλειο δεν είναι;

Καλοκαιρινή προσφορά! : Μαζί με την Αντηλιακή Φυσαρμόνικα παίρνετε δώρο και τη Φλογέρα του Μαυρίσματος, η οποία μαυρίζει το δέρμα σας εύκολα και γρήγορα. lalala

Καλές ηλιοθεραπείες. summer1


Special Bonus: 100 βαθμοί στον κοιτώνα του κάτοχου.

Κατασκευαστής: Roxanne Derwent
Αγοραστής: Amycus
Γαλέρες: 173::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Κυρ Αυγ 19, 2012 6:52 pm

Όταν ένας ενήλικος μάγος επιθυμεί να επικοινωνήσει με κάποιον άλλον μπορεί στο πι και φι να διακτινιστεί. Όταν όμως δεν έχει κλείσει ακόμη τα δεκαεφτά είναι κομματάκι δύσκολο να ειδωθεί με τους φίλους του όποτε του κάνει κέφι. Γι'αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε τα... μαγικά γυαλιά telemeeting. Σας προσδίδουν στυλ, τύπο και άνεση. Φορώντας τα μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με όποιον θέλετε, βλέποντάς τον μέσα από τους μαγικούς φακούς των γυαλιών σας. Απαραίτητη προΰπόθεση είναι μονάχα...να έχει κι ο άλλος γυαλιά telemeeting. Ακόμη δεν πειστήκατε; Σας παρουσιάζουμε ένα δείγμα από τους λόγους που θα έπρεπε να τα προτιμήσετε...
 • Είναι καλύτερα από τα μαγικά τζάκια, γιατί έχεις και χρώματα. (Και αν πληρώσετε και λιγάκι παραπάνω έχετε και ψηφιακό σήμα. )
 • Είναι μακράν καλύτερα από τους μαγικούς καθρέφτες γιατί μπορείτε να τα κουβαλάτε παντού, έχοντας και στυλ.
 • Είναι καλύτερα από τις κουκουβάγιες γιατί (αν είναι δυνατόν, κανονικά δεν χρειάζεται δικαιολόγηση αλλά έστω ) έχετε εικόνα και ήχο, ενώ εξοικονομείτε χρήματα.


Ακόμη...


 • Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και αποχρώσεις.
 • Μπορείτε να τα προμηθευτείτε με φακούς μυωπίας.
 • Είναι διαθέσιμα σε όλα τα σημεία πώλησης αντικειμένων τηλεπικοινωνίας και μάλιστα σε προσιτότατες τιμές.


Ελπίζουμε λοιπόν να σας λύσαμε τα χέρια και την επόμενη φορά που η καλή σας θα αρχίσει να γκρινιάζει ότι δεν περνάτε πολλές ώρες μαζί και ότι θέλει να σας βλέπει περισσότερο και πως την έχετε βγάλει από τη ζωή σας ( ), με αφορμή την 32η εβδομάδα μαζί της προσφέρετέ της ως δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά telemeeting. Αντε και... καλά μυαλά.

ΥΓ. Εάν μετά η... καλή σας γίνει κολλητσίδα δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αφού δεν το σώζετε, χωρίστε κόσμε.ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ


Special Bonus: Πρόσβαση στην σχολή επιλογής του κάτοχου για έναν μήνα.

Κατασκευαστής: Isabelle Lightwood
Αγοραστής: Neville Longbottom
Γαλέρες: 40
::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Κυρ Αυγ 19, 2012 6:54 pm

The Awesome Transportive Cupcakes (T.A.T.C.)


Όλοι έχετε βαρεθεί τους γνωστούς τρόπους τηλεμεταφοράς από κάποιο μέρος σε κάποιο άλλο. Άβολα σκουπόξυλα, μαγικές σκόνες που βρωμίζουν το σπίτι και το τζάκι, διακτινισμοί που φέρνουν ναυτία, άτακτα Θέστραλ και ατίθασοι Ιππόγρυπες. Μέσα μεταφοράς δηλαδή, που αν και έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε, πρέπει να φροντίσουμε να είναι όσο πιο βολικά και καθαρά γίνεται, να προφέρουμε λέξεις σωστά ώστε να μην καταλήξουμε στην Αδιέξοδο Αλέα, να μάθουμε να μεταφερόμαστε χωρίς να αφήνουμε πίσω χέρια, φρύδια, σντίχειρες και πισινούς, να χρειάζεται να τα ταϊζουμε, να τα κοιμίζουμε και να μαζεύουμε τα κακάκια τους.
Ήταν ήδη κουραστική η ανάγνωση της παραπάνω παραγράφου, φανταστείτε και την σκληρή πραγματικότητα του μάταιου τούτου κόσμου.

Γιʼ αυτό, λοιπόν, φροντίσαμε για σας (για άλλη μια φορά, θενκ γκαντ που υπάρχει και η ΜΒ). Και σας παρουσιάζουμε ένα ολοκαίνουριο, νοστιμότατο προϊόν, γνωστό ως T.A.T.C. (The Awesome Transportive Cupcakes).
Όπως ήδη διαπιστώσατε, πρόκειται για cupcakes (εδώ είναι που αρχίζετε να ξερογλείφεστε ^_^ ), με την φοβερή ιδιότητα να μπορούν να μεταφέρουν αυτόν που τα καταβροχθίζει από ένα μέρος σʼ ένα άλλο. Φάσινέιτιν, ίζεν ιτ; *_*
Αγοράζετε, λοιπόν, από τις Μελόχουφτες ένα πολύχρωμο κουτί με φρέσκα, μυρωδάτα T.A.T.C. Γιάμι! Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να πάρετε ένα από τα cupcakes στα χέρια σας και να σκεφτείτε έντονα το μέρος στο οποίο θέλετε να τηλεμεταφερθείτε. (Σημειώστε ότι δεν παίζει κανέναν ρόλο, εάν έχετε ξαναβρεθεί στο μέρος το οποίο θέλετε να ταξιδέψετε ή όχι.) Στη συνέχεια τρώτε ΜΟΝΟ μία μπουκίτσα από το cupcake σας και πριν καν το σκεφτείτε θα τηλεμεταφερθείτε τελείως ανώδυνα στο μέρος που έχετε επιλέξει να πάτε. Όταν αποφασίσετε πως θέλετε να επιστρέψετε πίσω από εκεί που ήρθατε, τρώτε το υπόλοιπο cupcake, χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείτε τίποτα ιδιαίτερο. Νόστιμα, γρήγορα και εύκολα! ^_^

Δε θα χρειαστεί να γνωρίζετε τις τεχνικές τηλεμεταφοράς του διακτινισμού ή τίποτα σχετικό. Κάθε cupcake που περιέχεται στο κουτί είναι δεμένο με ισχυρά διακτινιστικά και τηλεμεταφορικά ξόρκια για να σας μεταφέρει ακριβώς στο μέρος που επιθυμείτε, χωρίς… απώλειες. Επίσης, είναι διαποτισμένα με ακίνδυνα φίλτρα γευστικότητας, για έξτρα πλούσια και γεμάτη γεύση.

Σπέσιαλ ιδιότητα: Μόλις πιάσετε το cupcake στο χέρι σας και σκεφτείτε το μέρος στο οποίο θέλετε να επισκεφτείτε, το cupcake θα αποκτήσει γλάσο σχετικό με το μέρος που θέλετε να ταξιδέψετε. Αν ας πούμε, θέλετε να πάτε σε μια παραλία, θα δείτε να σχηματίζετε ένα υπέροχο ζελώδες, δροσερό γλάσο, όπου θα απεικονίζεται η θάλασσα, ο ήλιος, τα καράβια και τα καυτά κορμιά. Αν πάλι θέλετε να μεταφερθείτε σε ένα βουνό, θα δείτε να σχηματίζονται οι λευκές βουνοκορφές με λαχατριστή, παχιά σαντυγί. Αν πάλι, θέλετε να μεταφερθείτε σε κάποιο σπίτι ενός φίλου σας, θα δείτε τους καναπέδες, την τηλεόραση και τους κακόγουστους πίνακες με χρωματιστά γλάσα και γλυκιές μυρωδιές. Μιαμ, μιαμ!

Όσο αναφορά τις γεύσεις, υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικές, με συνδυασμούς φρούτων, ξηρών καρπών και σοκολάτας από όλα τα μέρη του κόσμου. Απλά να σκεφτείτε το γεγονός ότι συναγωνιζόμαστε τα Φασολάκια Του Μπέρτι στην ποικιλία γεύσεων των cupcake μας. Παρόλα αυτά μη φοβάστε, δεν πρόκειται να γευτείτε ποτέ κάποιο cupcake με γεύση σπανάκι, μύξα ή κυψελίδα αυτιού. Όλες μας οι γεύσεις έχουν να κάνουν με φρούτα, σοκολάτες, ξηρούς καρπούς και άλλες γλυκές γεύσεις και συνδυασμούς. Σημειώστε πως κάθε cupcake, έχει μια ξεχωριστή γεύση και οσμή και ενδέχεται να γευτείτε το ίδιο Τ.A.T.C. πολλές φορές ή και μόνο μία φορά και ποτέ ξανά.

Σπεύστε, λοιπόν, να αγοράσετε από το κοντινότερό σας μαγικό ζαχαροπλαστείο ένα κουτί T.A.T.C. και καλό ταξίδι στο Παρίσι, στο Χονγκ Κονγκ, στη Φλωρεντία, στις Μαλβίδες, στη Χαβάη, στην Ανταρκτική και στον Κρόνο.


Special Bonus: Πρόσβαση στον κοιτώνα επιλογής του κάτοχου για έναν μήνα.

Κατασκευαστής: Mysterious Wizard
Αγοραστής: Lucy Weasley
Γαλέρες: 55::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Κυρ Αυγ 19, 2012 6:57 pm

Τα Διαδαχτυλιδια


Ανατροπες στον κοσμο της μαγειας φιλοι μου. Για πρωτη φορα η τεχνολογια διεισδυει στον κοσμο μας και παρα τις αντιδρασεις φαινεται να εχει απηχηση μια τετοια ιδεα. Με πρωτοβουλια της Ιαπωνικης Σχολης Μαγειας εχει γινει προταση για την εισαγωγη των Διαδυχτυλιδιων στις σχολες μαγειας παγκοσμιως. Προσφατα σχεδιαστηκαν τα δαχτυλιδια του Hogwarts. To υπουργειο Μαγειας και η διευθυνση του Hogwarts συζητουν για την πειραματικη τους εφαρμογη απο το νεο σχολικο ετος.Τα διαδαχτυλιδα (cross-ringu διεθνως) σχεδιαστηκαν απο μια ομαδα Ιαπωνων ως τελικη εργασια στο μαθημα της Εφαρμοσμενης Μαγικης Τεχνολογιας.
Προκειται λοιπον για κοινα δαχτυλια τα οποια ενεργοποιουνται μονο οταν τα φορεσει ατομο με μαγικες ικανοτητες. Υπαρχουν 2 τροποι επκοινωνιας:
-η ηχογραφηση μηνυματος και η αποστολη του στον μαγο της επιλογης σας λεγοντας το ονομα του. Ο δεκτης ειδοποιειται απο το δαχτυλιδι, το ενεργοποιει και ακουει το μηνυμα
-το σκαναρισμα οποιουδηποτε γραπτου κειμενου και η αποστολη του. Το μηνυμα/εικονα προβαλεται σε 3D απο το δαχτυλιδι μπροστα στον δεκτη.

σημαντικες σημειωσεις στην λειτουργια τους:
-Εχουν παρομοιες ικανοτητες με τα κινητα καθως αποθηκευονται και ολοι οι γνωστοι σας μαγοι,η ειδοποιηση γινεται με ηχο την επιλογης σας και απενεργοποιουνται οποιαδηποτε στιγμη.
-Η υποκλοπη ειναι αδυνατη καθως το δαχτυλιδι φανερωνει μηνυματα μονο οταν βρισκεται στο χερι του μαγου του.
-Προφανως η χρηση περιοριζεται για συντομα μηνυματα μιας και δεν προκειται για μαγκλοτηλεφωνικη συσκευη.

Special Bonus: 100 βαθμοί στον κοιτώνα του κάτοχου.

Κατασκευαστής: _LadyGrace_
Αγοραστής: Perenelle Flamel
Γαλέρες: 157::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Alicia Spinnet
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Location : no money no family 18 in the middle of miami
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Την / Το Κυρ Αυγ 19, 2012 6:58 pm

Message-fanΜε το θερμόμετρο να πάει να σπάσει από τον καύσωνα, οι κουκουβάγιες κλατάρουν στη μέση της διαδρομής. Αυτό που χρειάζεται είναι κάτι δραστικό, δροσιστικό, επαναστατικό και κυρίως μαγικό!

Γι'αυτό και οι αδελφοί Ουέσλι δεν κάθησαν με σταυρωμένα τα χέρια. Απ' τις αρχές του καύσωνα του Ιουλίου έχει αρχίσει να σαρώνει κόσμο στην αγορά, το "Message-fan". Πρόκειται για μία συσκευή που θυμίζει τον μαγκλ ανεμιστήρα, που τόσο έχει ζηλέψει τις ζεστές μέρες η μαγική κοινότητα. Εκτός από το γεγονός ότι δροσίζει, λειτουργεί και σαν μέσο επικοινωνίας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακουμπήσετε με το ραβδί σας πάνω στη συσκευή και να ψιθυρίσετε το μήνυμά σας μπροστά από την προπέλα που περιστρέφεται. Τότε ο ανεμιστήρας θα "καταπιεί" το μήνυμά σας και θα το μεταφέρει στη συσκευή του συνομιλητή σας, εφόσον εκείνος διαθέτει.

Πωλείται στο ποσό των 30 γαλερών χωρίς την έκπτωση, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε μέγεθος τσέπης, σαν μίνι ανεμιστηράκι, με μικρότερη όμως εμβέλεια.
drunk Μην το χάσετε!


Special Bonus: 100 βαθμοί στον κοιτώνα του κάτοχου.

Κατασκευαστής: Perenelle Flamel
Αγοραστής: Roxanne Derwent
Γαλέρες: 180::once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.

avatar
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 38086
Ηλικία : 21
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Σα το σουγιά καρφώνεται η μοναξιά στο ώμο μου.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Παρ Σεπ 14, 2012 11:56 pm

The Moody Cupcakes!


Tα moody cupcakes ήρθαν στη ζαχαροπλαστική αγορά για να ταράξουν τα νερά!


Ετοιμαστείτε για τα cupcakes που αλλάζουν γεύση ανάλογα με τη διάθεσή σας!
Cupcake- banana για τις τρελές στιγμές
Cupcake- σοκολάτα για την παρηγοριά
Cupcake- κεράσι για την ευτυχία
Cupcake- κρέμα για την επιτυχία

αλλά και

Cupcake- ξίδι για τον θυμό.
Cupcake- λάχανο για τη ζήλια
Cupcake- ψάρι για την προδοσία
Cupcake- σπανάκι για την κακία

Αγοράστε τα δικά σας κεκάκια και κάντε μια καλά ή κακή έκπληξη σε φίλους, γνωστούς και...παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς!

Special Bonus: 100 βαθμοί στον κοιτώνα του κάτοχου.


Κατασκευαστής: Clary Fray
Αγοραστής: Mysterious Wizard
Τιμή: 126 γαλέρες.
“Still I pictured having you for fifty, sixty more years.
I thought I might be ready then to let you go. But it's you,
and I realize now that I won't be anymore ready to lose you
then than I am right now. Which is not at all.”
avatar
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 38086
Ηλικία : 21
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Σα το σουγιά καρφώνεται η μοναξιά στο ώμο μου.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Σαβ Σεπ 15, 2012 12:55 am


The Croissalories!

..Ή αλλιώς, τα θερμιδοκρουασάν!

Ποιος δεν αγαπάει τα κρουασάν; Κρουασάν βουτύρου, κρουασάν με γέμιση σοκολάτα, λευκή, γάλακτος, μαύρη, κρουασάν με μαρμελάδα, κρουασάν αλμυρά, για πρωινό, για απογευματινό, για κολατσιό, για την παραλία!


Τα λατρεύετε; Κι εμείς!
Κι όμως, όσο και να αγαπάμε τα κρουασάν, παχαίνουν τα άτιμα! Και μετά από τόσα παγωτά, το τελευταίο που θέλουμε είναι κι άλλα κιλά.
Και τι θα λέγατε αν τα κρουασανάκια αντί να παχαίνουν να.. αδυνατίζουν; Ναι, καλά διαβάσατε.


Πως;
Μα τι πως;
Απλά τα πράγματα!
Τα θερμιδοκρουασάν σας δίνουν τις θερμίδες και τα θρεπτικά συστατικά που σας χρειάζονται ημερησίως. Τρώτε όσα θέλετε, κι όταν χορτάσετε, τότε τα κρουασάν σας κρατάνε χορτάτο και γεμάτο ενέργεια όλη τη μέρα! Μπορείτε να φάτε ό, τι άλλο θέλετε, και δεν θα πάρετε ούτε μια θερμίδα! Ούτε ένα γραμμάριο λίπους! Ναι, μάγισσες και μάγοι, καλά ακούσατε! Μπορείτε να φάτε όσα παγωτά, όσες γρανίτες, όσες μπουγάτσες θέλετε και δεν πρόκειται να πάρετε γραμμάριο!

Τι είπαν οι καταναλωτές μας!

Η κυρια Καλλιοπη απο τα Σπατα:

Η κυρία Ευφροσύνη από την Άνω Αρκαδία!:

Ο κύριος Παντελής από το Αχλαδοχώρι Σερρών!:

Αυτοί και πολλοί άλλοι μαγεύτηκαν από τη γεύση και τις μαγικές τους ιδιότητες!'Cause that's what croissalories do.Special Bonus: Πρόσβαση στην σχολή επιλογής του κάτοχου για έναν μήνα.

Κατασκευαστής: Roxanne Derwent
Αγοραστής: Colin Creevy
Γαλέρες: 11
“Still I pictured having you for fifty, sixty more years.
I thought I might be ready then to let you go. But it's you,
and I realize now that I won't be anymore ready to lose you
then than I am right now. Which is not at all.”
avatar
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 38086
Ηλικία : 21
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Σα το σουγιά καρφώνεται η μοναξιά στο ώμο μου.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Σαβ Σεπ 15, 2012 1:21 am


« Γλυκά - μαν»

Δεν ξέρω εάν το έχετε προσέξει, αλλά τον τελευταίο καιρό οι υπερήρωες φαίνεται να έχουν πιάσει την καλή στους κινηματογράφους και τις αγορές… Μα φυσικά και το έχετε προσέξει!

Ελάτε τώρα, ποιος δεν πήγε να δει τον Άνθρωπο Αράχνη, τον Άνθρωπο Νυχτερίδα, τον Άνθρωπο δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο (σαν πολλοί δεν είναι οι άτιμοι ?) Ποιος δεν έχει τη συλλεκτική έκδοση περιοδικών με την Κατγούμαν και ποιος δεν αγόρασε στα κρυφά τη μινιατούρα του Χαλκ όταν την είδε στο ράφι του σούπερ μάρκετ την ώρα που δεν κοίταγε η μαμά ?

Ε λοιπόν ναι, μάγισσες και μάγοι, οι υπερήρωες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας –το ίδιο φυσικά και το καλοκαίρι. Αύγουστος είναι –ο μήνας της ηλιοθεραπείας, του καρπουζιού… αλλά και μερικών guilty pleasures όπως φυσικά τα αγαπημένα σε όλους… γλυκά. Ελάτε τώρα, μην το αρνείστε, όλο σας λατρεύετε να τρώτε ένα γλυκάκι πού και πού (και ειδικά αν κάνετε δίαιτα ).

Μάλιστα μάγισσες και μάγοι, καλά το υποπτεύθηκαν τα ακονισμένα σαν ξυράφι μυαλά σας. Η εταιρία μας καινοτομεί για μια ακόμη φορά και είναι κοντά σας αυτόν τον τόσο ζεστό μήνα –αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και σας παρουσιάζουμε…

Τα «Γλυκά –μαν»!!!!!!!!!

Μην το αρνείστε! Όλοι έχετε φανταστεί τον εαυτό σας να κρέμεται από ιστούς, να πετάει με μια κόκκινη κάπα να ανεμίζει ή να έχει στολή τελευταίας τεχνολογίας βγαίνοντας από μια κινηματογραφική αίθουσα. Και, φυσικά, όλοι σας αγαπάτε τα γλυκά (μην το αρνείστε ούτε αυτό!).

Ε λοιπόν, η εταιρία μας έχει την πιο γουάο λύση για να συνδυάσετε αυτές τις κρυφές σας φαντασίες και απολαύσεις… και να τις κάνετε πραγματικότητα!

Τα Γλυκά-μαν βγαίνουν σε μορφή κάπκεικ σε άπειρες φρουτένιες και μη γεύσεις, σχέδια και χρώματα, και το κάθε ένα αντιστοιχεί σε έναν σούπερ ντούπερ υπερήρωα… Στον οποίο ο καταναλωτής θα μεταμορφώνεται αφού φάει το γλυκό!

Παράδειγμα? Φάε κύριε το γλυκό με χρώμα κόκκινο-χρυσό και γεύση καρπούζι και να! Έγινες ο Iron Man! Φάε αγαπητή μάγισσα το κάπκεικ με γεύση μαύρη σοκολάτα – κεράσι και κοίτα στον καθρέφτη σου! Θα δεις την Catwoman στο γυαλί!

Εάν το αγαπητό παιδί της οικογενείας έχει μοναδικό του όνειρο να γίνει Σπάιντερμαν, ε, δε θα χρειαστεί να το ντύσετε με Spandex και να του φτιάξετε fake ιστούς, καταστρέφοντας τα όνειρά του! Απλά προσφέρετέ του το γλυκό με γεύση βατόμουρο – γρανίτα φράουλα! Και… περιμένετε να δείτε! (Απλά να έχετε φροντίσει να εξαφανίσετε εύθραυστα αντικείμενα από στο σπίτι, ειδάλλως βγάλτε το παιδί έξω για να αρχίσει να κρεμιέται από τα δέντρα και όχι τα φωτιστικά σας)

Μερικά παραδείγματα των σούπερ γουάο γλυκών μας είναι:
~ Το κάπκεικ γρανίτα φράουλα – βατόμουρο: Σας μεταμορφώνει σε Spiderman! Καλούς ιστούς! (Μην το προτιμήσετε αν κι εσείς σαν τον Ρον έχετε αραχνοφοβία)
~ Το κάπκεικ μαύρη σοκολάτα – κεράσι: Γίνατε η Catwoman στη στιγμή! Κάντε νιάου γατάκια! (Δεν συνιστάται για άντρες. Μην αποπειραθείτε να παίξετε με το σκύλο σας υπό την επήρειά του)
~Το κάπκεικ καρπούζι: Σας κάνει Iron Man! Ιδανικό για άντρες –γίνεστε όμορφος, πλούσιος, πανέξυπνος, επιτυχημένος ΚΑΙ με ωραία στολή! (Να μην καταναλώνεται εάν υπάρχουν πολλές γυναίκες τριγύρω. Εάν πάλι υπάρχουν… τρέξτε. Εκτός αν είναι όμορφες)
~Το κάπκεικ σταφύλι: Σας κάνει Hulk! Θα ψηλώσετε, σαν μποντιμπιλντεράς θα μου γίνετε! (Αρκεί να έχετε πάρει μαθήματα διαχείρισης θυμού πριν την κατανάλωση)
~Το κάπκεικ με γεύση λάκτα – καρύδα: Σας μεταμορφώνει σε Wonder Woman στη στιγμή –έτοιμες για πτήσεις με σέξι άουτφιτ? (Ούτε αυτό συνιστάται για άντρες. Οι λόγοι εμφανείς.)
~Το κάπκεικ σμέουρο - σταφύλι – παγωτό Nutella: Γίνατε ο Superman! Δυνατός και ωραίος, θα πετάτε πάνω από τα σύννεφα σώζοντας τον κόσμο! (Να είστε σίγουροι να βάλετε το εσώρουχο ΠΑΝΩ από το κολάν, αλλιώς καταστρέφετε όλο το λουκ)

…και πολλά, πολλά, πολλά ακόμη !!!!

Υποσημείωση: Η μεταμόρφωσή σας σε υπερήρωα κρατά 27 ώρες ΑΚΡΙΒΩΣ. Εάν θέλετε να αλλάξετε στον κανονικό σας εαυτό γρηγορότερα, υπάρχει το Γλυκό Για Εξουδετέρωση Γλυκών-μαν.
Υποσημείωση 2: Να μην καταναλώνεται μαζί με αλκοόλ. Το πειραματόζωο Νο. 7 τα είχε τσούξει πριν τη δοκιμή. Ακόμα νοσηλεύεται.
Υποσημείωση 3: Να ΜΗΝ καταναλώνεται μπροστά σε Μαγκλ ή σε μέρη όπου συχνάζουν Μαγκλ. Εάν θεαθείτε, θα καταλήξετε να απολογείστε στο Υπουργείο και καμία όρεξη δεν έχουμε να αναλαμβάνουμε ευθύνες.

Απολαύστε τα!


Special Bonus: Πρόσβαση στην σχολή επιλογής του κάτοχου για έναν μήνα.


Κατασκευαστής:Bella Black
Αγοραστής: Alviva Black
Tιμή: 20 Γαλέρες

“Still I pictured having you for fifty, sixty more years.
I thought I might be ready then to let you go. But it's you,
and I realize now that I won't be anymore ready to lose you
then than I am right now. Which is not at all.”
avatar
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 38086
Ηλικία : 21
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Σα το σουγιά καρφώνεται η μοναξιά στο ώμο μου.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Σαβ Σεπ 15, 2012 1:26 am


The Troll-Cake


Έχει γενέθλια ο κολλητός/ η κολλητή σας και θέλετε να τον τσιγκλίσετε λίγο;
Ω, Θεοί, φυσικά και θέλετε! Με αυτή τη πανέμορφη και πεντανόστιμη
τούρτα. Πλέον, όποιος δε ξέρει τα memes απλώς δε ζει. Σωστά; Σωστά! Κι
ενώ ο εορτάζον νομίζει πως είναι απλώς μια τούρτα με το αγαπημένο σας
meme, όταν εκείνος θα τη πλησιάζει εκείνη θα αιωρείται και θα τον
κοιτάζει κατάματα, ρωτόντας τον "Problem?".
Τότε εκείνη θα κατευθυνθεί με ταχύτητα στο πρόσωπό του κι ενώ εκείνος θα τρομοκρατηθεί η
τούρτα θα περάσει από μέσα του. Όταν προσγειωθεί ξανά εκεί που ήταν
πρώτα κι ο παθαίντας έχει μείνει κόκαλο, μπορείτε να προσποθοιείτε πως δεν είδατε τιποτα.
Μόνο στα καταστήματα της Διαγώνιο Αλέα. Προλάβεται πριν εξαντληθεί.

PROBLEM?Special Bonus: Πρόσβαση στον κοιτώνα επιλογής του κάτοχου για έναν μήνα.Κατασκευαστής: Nearly Headless Nick
Αγοραστής: Imperio
Τιμή: 42 Γαλέρες


“Still I pictured having you for fifty, sixty more years.
I thought I might be ready then to let you go. But it's you,
and I realize now that I won't be anymore ready to lose you
then than I am right now. Which is not at all.”
avatar
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 38086
Ηλικία : 21
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Σα το σουγιά καρφώνεται η μοναξιά στο ώμο μου.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Κυρ Νοε 18, 2012 2:05 pm

Το καταραμένο βιβλίο της Σαβάνα Γουαρκροφτ.


Γύρω
στις αρχές του 19ου αιώνα, στο Hogwarts διδάσκονταν ένα ακόμα μάθημα, η
Συγκράτηση των Μαγικών Κατάρων στο οποίο οι μαθητές διδάσκονταν στο να
μην χρησιμοποιούν τις μαγικές κατάρες.
Τότε, καθηγητής του
συγκεκριμένου μαθήματος ήταν η κ.Κάρολαιν Φόρμπς. Υπήρχε μια μαθήτρια
του Σλύθεριν, η Σαβάνα Γουάρκροφτ η οποία ήταν μια μαθήτρια ανεπίδεκτης
μαθήσεως και πολύ αντιπαθιτική προς όλο το Hogwarts και ακόμα και στους
καθηγητές εξαιτίας της συμπεριφοράς της. Κανείς όμως δεν της έφερνε
αντίρηση καθώς η οικογένειά της ήταν από τις πιο πλούσιες στον μαγικό
κόσμο εκείνη την εποχή.
Μέχρι που η καθηγήτρια κ.Κάρολαιν Φόρμπς
είχε μια μεγάλη λογομαχία μαζί της η οποία είχε ως αποτέλεσμα την
μονοήμερη αποβολή της μαθήτριας. Η Σαβάνα όμως της ορκίστηκε εκδίκηση
και αυτό έκανε. Έψαχνε σε βιβλία με κατάρες για πολλές μέρες μέχρι που
βρήκε αυτό που ήθελε. Μια κατάρα για να καταριέσε τα βιβλία. Η Σαβάνα
καταράστηκε το Βιβλίο της Συγκράτησης των Μαγικών Κατάρων και ορκίστηκε
ο,τι όποιος φτάσει στην μεσαία σελίδα και διαβάσει την φράση 'Οι κατάρες δεν είναι για να τις χρησιμοποιούμε εμείς οι μάγοι' θα βγει το πνεύμα της και θα τον στοιχιώνει για μία ζωή.
Η
κατάρα όμως απαιτούσε άλλο ένα πράγμα το οποίο η Σαβάνα δεν είχε
διαβάσει, όποιος έκανε κατάρα σε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο το επόμενο
πρωί θα είχε φύγει από την ζωή. Έτσι η Σαβάνα, μετανιωμένη, έγραψε ένα
γράμμα το οποίο έγραφε όλα όσα είχε κάνει και κοιμήθηκε μαζί με αυτό.
Το
επόμενο πρωί, βρέθηκε νεκρή και μετά από δύο μέρες διαδώθηκε το γράμμα
σε όλο το Hogwarts και το συγκεκριμένο μάθημα μεταλάχτηκε και ονομάστηκε
Άμυνα Εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών όπου υπάρχει και μέχρι σήμερα. Όλα
τα βιβλία σχετικά με την Συγκράτηση των Μαγικών Κατάρων κάηκαν και
κανείς δεν ξανανέφερε ποτέ εκείνο το βιβλίο για 150 χρόνια.
Ώσπου ο
σκοτεινός μάγος Φιλίσιους Άρμπογκ βρήκε ένα ξεχασμένο βιβλίο,
δημιούργησε εκατοντάδες αντίγραφα και τα πούλαγε παράνομα εως σήμερα,
που μπορούμε να τα βρούμε στην Αδιέξοδο Αλέα στην τιμή των 40 γαλερών.
Όποιος θέλει να βασανίσει τον οποιονδήποτε μπορεί να το βρει εκεί. Σας
προτείνουμε να το πάρετε για κάποιον τον οποό έχει κάνει ένα μεγάλο
έγκλημα και όχι για να κάνετε μια απλή 'πλάκα', δεν παίζουμε με τέτοια
αντικείμενα.

Καλό Βασάνισμα.Special Βonus: Πρόσβαση στη σχολή της επιλογής του κατόχου για ένα μήνα.
Κατασκευαστής: Ariana Lestrange
Αγοραστής: Eleanna Lovegood
Τιμή: 5 γαλέρες.“Still I pictured having you for fifty, sixty more years.
I thought I might be ready then to let you go. But it's you,
and I realize now that I won't be anymore ready to lose you
then than I am right now. Which is not at all.”
avatar
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 38086
Ηλικία : 21
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Σα το σουγιά καρφώνεται η μοναξιά στο ώμο μου.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Κυρ Νοε 18, 2012 2:14 pmThe Book Of The Fairytales That Came True: The New EditionΓενιές ολόκληρες μάγων και μαγισσών έκρυβαν προσωπικά τους και άλλα αντικείμενα στο Δωμάτιο των Ευχών, με σκοπό να μείνουν αιώνια προστατευμένα από τυχόν σκοτεινούς μάγους ή ταραξίες Γκρίφιντορ ή καθημερινούς τυχοδιώκτες ή τσαμπατζήδες πραματευτάδες που μετά χαράς θα άρπαζαν κάθε λογής σαβούρα που είχε συσωρευτεί στο μέρος εκείνο, ώστε να την πουλήσουν για αντικείμενα ανυπολόγιστης αξίας στον ταπεινό κοσμάκη (ναι, Φλέτσερ, για σένα λέω ). Από καθημερινά, κοινά αντικείμενα μικρής αξίας, όπως ξεπερασμένα μοντέλα σκουπόξυλων από το 1987 και άδεια κλουβιά έως ντουλάπες εξαφάνισης-είσοδοι για διαβολικούς μάγους στη Σχολή και θρυλικά αντικείμενα ιδρυτών σχολών που κάποιοι τα 'χαν ξεγραμμένα από προσώπου γης.

Κάθε μικρό ή μεγάλο μυστικό των μαθητευόμενων μάγων με υλική υπόσταση ήταν κρυμμένο σε αυτό το δωμάτιο μέχρι να το φάει η σκόνη και το σαράκι. Κανείς όμως δεν περίμενε πως κάποτε κάποιος μαθητής θα έβαζε φωτιά σε αυτό το δωμάτιο και όλα αυτά τα αντικείμενα θα γίνονταν στάχτη και μπούρμπερη στα δόντια του αδυσώπητου Δαιμονικού Πυρός.

Όχι όμως όλα. Ένα μονάχα αντικείμενο επιβίωσε από αυτή τη φωτιά ακέραιο λες και δεν είχε ποτέ βρεθεί εκείνη την ημέρα σε εκείνο το δωμάτιο: Το Βιβλίο Των Παραμυθιών Που Πραγματοποιήθηκαν .

Κάποιοι που είχαν ακούσει γι αυτό θα το ονόμαζαν καταραμένο και δεν θα δοκίμαζαν να το πλησιάσουν ή ακόμα χειρότερα... να το χρησιμοποιήσουν. Πολλοί είχαν ακούσει για αυτό το θρυλικό βιβλίο, μα ακόμα πιο λίγοι είχαν καταφέρει να το δουν από κοντά. Λιγότεροι το αναζήτησαν και ακόμα λιγότεροι το βρήκαν. Και ακόμα και αυτοί οι λιγοστοί θέλησαν να το καταστρέψουν, τρομαγμένοι από τη δύναμη του. Το βιβλίο όμως αυτό δεν καταστρέφεται. Κάποιοι που έχουν ζήσει πολύ και έχουν δει πολλά, λένε πως οι ίδιοι οι θεοί το είχαν χαρίσει στους ανθρώπους όταν πια βαρέθηκαν να παίζουν μαζί του.

Μερικούς μήνες μετά από τη Μάχη του Χόγκουαρτς, ένας μαθητής ανακάλυψε την είσοδο για το Δωμάτιο των Ευχών και μπήκε σ' αυτό. Το μόνο που βρήκε εκεί μέσα ήταν ένας παλιός δερματόδετος τόμος, χωρίς τίτλο, σκονισμένος, παλιός και με σελίδες κιτρινισμένες από το χρόνο και... άδειες. Το βιβλίο αυτό δεν έγραφε τίποτα μέσα, ωστόσο καθώς ο μαθητής αυτός το ξεφύλλιζε έπεσε από μέσα του ένα μικρό χαρτάκι, ελαφρώς καψαλισμένο με μια χειρόγραφη σημείωση που έγραφε το εξής:

«Αγαπητέ αναγνώστη, το βιβλίο αυτό δεν είναι σαν τα άλλα που έχεις συναντήσει και διαβάσει στο παρελθόν. Η δύναμη του είναι τεράστια και δύσκολα μπορείς να την κατανοήσεις, παρά μετά από μελέτες χρόνων ολόκληρων. Πολλοί μαγεύτηκαν από αυτό και παγιδεύτηκαν στις σελίδες του για πάντα. Άλλοι κατάφεραν να γλιτώσουν και κουρασμένοι από τα ταξίδια τους σε μέρη και πολιτείες που δεν υπάρχουν για σένα και για όλους, το καταράστηκαν και το άφησαν να χαθεί για πάντα, ρίχνοντας το στη μέση του ωκεανού, πετώντας το από ένα γκρεμό σε απύθμενα φαράγγια, κλειδώνοντας το σε θησαυροφυλάκια δίπλα σε αμύθητα πλούτη. Το βιβλίο όμως αποφασίζει από μόνο του τον κάτοχο του και μπορεί να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται όπου αυτό θελήσει. Μην προσπαθήσεις μάταια να το καταστρέψεις. Εγώ μπορώ να σου πω μονάχα όσα μου επιτρέπει το ίδιο να σου πω, άρα δεν μπορώ να σου πω τίποτα παραπάνω από αυτά που σου έχω ήδη πει. Μονάχα σε προειδοποιώ. Μαζί με το βιβλίο αυτό έρχεται και η αιώνια νεότητα και ίσως ο αιώνιος εγκλωβισμός σε τόπους που ποτέ δεν θα ήθελες να βρεθείς ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους. Εάν το μόνο που βλέπεις είναι κενές σελίδες, βάλε με το νου σου μια ιστορία που σε ευχαριστεί και το βιβλίο θα κάνει τη δουλειά του. Καλή ανάγνωση.»

Ο μαθητής εκείνος θυμήθηκε τις ιστορίες του Μπιντλ του Βάρδου που διάβαζε μικρός και ξαφνικά το βιβλίο έγινε ελαφρύτερο στο χέρι του, άλλαξε χρώμα και σχήμα και μεταμορφώθηκε στο βιβλίο που τόσο πολύ του άρεζε. Μόλις όμως άνοιξε το βιβλίο στην πρώτη σελίδα και άρχισε να διαβάζει, ένας μικρός αέρας σηκώθηκε μέσα στο άδειο δωμάτιο, ένας άνεμος με μυρωδιά δάσους. Και τότε ο μαθητής πρόσεξε πως το κρύο πάτωμα του δωματίου είχε γίνει ζεστό χώμα και πως τα αποκαΐδια του Δαιμονικού Πυρός είχαν γίνει ένα όμορφο δάσος και πως ακόμα υπήρχε μια γέφυρα κοντά εκεί και ένας μαυροφορεμένος άντρας συνομιλούσε με άλλους τρεις, ενώ ταυτόχρονα τους εμπόδιζε να περάσουν απέναντι φράζοντας τους το δρόμο. Και τότε ο μαθητής αυτός κατάλαβε πως βρισκόταν μέσα στο ίδιο το βιβλίο και συγκεκριμένα στην Ιστορία των Τριών Αδερφών. Πέρασε τις επόμενες εβδομάδες ζώντας μέσα στο ίδιο το βιβλίο όλες τις ιστορίες από κοντά και στη συνέχεια θέλησε να επιστρέψει πίσω. Έπιασε το βιβλίο και σκέφτηκε το Δωμάτιο των Ευχών. Το βιβλίο απέκτησε την προηγούμενη μορφή του και σε μια στιγμή βρέθηκε πίσω στο Δωμάτιο των Ευχών. Γρήγορα συνειδητοποίησε πως δεν είχε περάσει ούτε μια στιγμή από τη μέρα που είχε ταξιδέψει με το βιβλίο και έτσι κατάλαβε πως ενώ ζούσε μέσα στην ιστορία που διάλεγε κάθε φορά να ζήσει, δε μεγάλωνε σε ηλικία.

Το βιβλίο όμως βαρέθηκε να βρίσκεται μαζί του και ελευθερωμένο πια από το Δωμάτιο των Ευχών (το μόνο μέρος από το οποίο δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί) άρχισε να εμφανίζεται σε μάγους και Μαγκλ και να εξαφανίζεται από αυτούς κατά τη θέληση του, αφήνοντας τους πολλές φορές εγκλωβισμένους μέσα στις ίδιες τις ιστορίες που είχαν διαλέξει να ταξιδέψουν.
~~~~~
Μετά από χρόνια αναζήτησης καταφέραμε να πάρουμε στην κατοχή μας Το Βιβλίο Των Παραμυθιών Που Πραγματοποιήθηκαν και να το μελετήσουμε. Καταφέραμε έτσι να αναπαράγουμε το ίδιο βιβλίο πολλές φορές και να το εκδώσουμε. Μπορείτε λοιπόν να το προμηθευτείτε από το Φλόρις και Μπλοτς στην τιμή των 296 γαλέρων και 12 δρεπανιών. Η τιμή είναι υψηλή λόγω των περιορισμένων αντίτυπων που κυκλοφορούν στην αγορά των μάγων. Ωστόσο, το βιβλίο αυτό δεν πρόκειται να εξαφανιστεί από κοντά σας, όσα χρόνια κι αν το κρατήσετε. Θα μείνει για πάντα μαζί σας, ώστε να ταξιδεύετε άφοβα στα αγαπημένα σας παραμύθια και ιστορίες, όσες φορές θέλετε. Προσοχή! Το βιβλίο αυτό δεν είναι τόσο δυνατό όσο το πρωτότυπο και μπορεί να καταστραφεί με τους τρόπους που καταστρέφονται τα κοινά βιβλία. Μετά από εβδομήντα τρεις αιώνες, τριάντα δύο χρόνια και δεκάξι ώρες, το βιβλίο θα χάσει τη δύναμη του και θα γίνει ένα κοινό σημειωματάριο με κενές σελίδες. Μέχρι τότε ωστόσο θα μπορείτε να το απολαμβάνεται και να ζείτε μέσα στις αγαπημένες σας ιστορίες μένοντας για πάντα νέος.

Αγοράστε ένα αντίτυπο από Το Βιβλίο Των Παραμυθιών Που Πραγματοποιήθηκαν: Η Νέα Έκδοση, απολαύστε τα ταξίδια σας στον κόσμο της φαντασίας και επισκεφτείτε μέρη όπως το σπιτάκι των επτά νάνων, η Χώρα των Θαυμάτων, ο πύργος της Ραπουνζέλ, το δάσος της Κοκκινοσκουφίτσας, το σπίτι του Μπίλμπο Μπάγκινς, το Κόκκινο Φρούριο στο Κινγκς Λάντινγκ, η έπαυλη Σπάιντεργουικ, το Ρέιβενγουντ και άλλα τόσα υπέροχα μέρη και ζήστε από κοντά το όνειρο.

Σημ: Με το βιβλίο αυτό μπορείτε να ταξιδέψετε σε οποιοδήποτε βιβλίο των Μαγκλ ή των μάγων θελήσετε, ανεξάρτητα του αν είναι ή όχι παραμύθι. Πρόσφατα, ένας πελάτης μας, μας ευχαρίστησε που του δώσαμε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά το Έγκλημα στο Νείλο της Αγκάθα Κρίστι, ενώ κάποια πελάτισσα μας έστειλε φωτογραφίες από την Κόλαση του Δάντη!

Σημ2: Εκτός από τα κανονικά βιβλία, μπορείτε να ταξιδέψετε και σε κόμικς ή μάνγκα (και να βάλετε στο χέρι το Death Note, μουάχαχαχα).

Σημ3: Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε σε βιβλία που δεν έχουν εκδοθεί ακόμα ή δεν έχουν βγει σε κυκλοφορία, ώστε να ξέρετε πρώτοι το τι θα γίνει στο βιβλίο που θέλετε και να γεμίσετε το ίντερνετ των μαγκλ με σπόιλερ.

Σημ4: Το πρωτότυπο Βιβλίο Των Παραμυθιών Που Πραγματοποιήθηκαν εξαφανίστηκε πριν λίγο καιρό, οπότε και σταμάτησε η κυκλοφορία από Το Βιβλίο Των Παραμυθιών Που Πραγματοποιήθηκαν: Η Νέα Έκδοση, καθώς είναι  αδύνατη η κατασκευή του βιβλίου αυτού χωρίς το πρωτότυπο. Αν τυχόν πέσει στα χέρια σας το πρωτότυπο, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με κουκουβάγια, ώστε να μπορέσουμε να εκδώσουμε περαιτέρω αντίτυπα της Νέας Έκδοσης.

Καλή ανάγνωση!

Special Βonus: 100 βαθμούς στο κοιτώνα του κατόχου.

Κατασκευαστής:Mysterious Wizard
Αγοραστής: Vindictus Viridian
Τιμή: 127 γαλέρες


.
“Still I pictured having you for fifty, sixty more years.
I thought I might be ready then to let you go. But it's you,
and I realize now that I won't be anymore ready to lose you
then than I am right now. Which is not at all.”
avatar
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 38086
Ηλικία : 21
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Σα το σουγιά καρφώνεται η μοναξιά στο ώμο μου.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Κυρ Νοε 18, 2012 2:24 pm

Το βιβλίο των Τρανών Απαντήσεων


"Στις σελίδες του τις απαντήσεις αναζητάς,
και σοφία θες να λάβεις,
πρόσεχε,γιατί μπορεί ποτέ σου να μην δείς
αυτό που χρόνια ψάχνεις."


Με αυτό το αινιγματικό τετράστιχο καλωσορίζει ο συγγραφέας αυτόν που ανοίγει το βιβλίο του.Αιώνες τώρα,μάγοι και μάγισσες που έρχονται αντιμέτωποι με το νόημά του δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι είδους προειδοποίηση τους απευθύνει με την ιδιόχειρη σημείωση του.Ο μύθος εξυφάνθηκε καλά γύρω από αυτό μικρό δερματόδετο βιβλίο.Ο,τι ψάχνεις,ό,τι γυρεύεις,ο,τι δεν ξέρεις και θες να μάθεις,αρκεί να ανοίξεις τις σελίδες του και αυτές θα σε οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι.Ξόρκια και γητέματα,ψυχές και φωνές πιστεύεται ότι έχουν δεθεί στις σελίδες του για να βοηθήσουν τον αναγνώστη.Το "Βιβλίο που τα ξέρει όλα",έτσι το αποκαλούν αυτοί που έχουν ακούσει για αυτό.Περιζήτητο και μοναδικό,ο θρύλος επιζεί ανάμεσα στους μάγους και καλύπτει με μυστήριο τα θανάσιμα ίχνη του.Σοφοί που θέλουν υπέρτατη γνώση,αφελείς που πιστεύουν σε μοναδικές απαντήσεις,σπουδαστές που αρνούνται τον κόπο της γνώσης.Όσοι δεν αντιστάθηκαν στην γοητεία του και σε όλα αυτά που υπόσχεται,πλήρωσαν ακριβά την φιλοδοξία τους.Εγώ δεν θα σας πω το τίμημα της ανάγωσής του.Μόνο μαζί με τους μάγους και τις μάγισσες που παρασύρθηκαν θα σας θυμίσω και πάλι τα λόγια του συγγραφέα.Και θα σας ρωτήσω αν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το ακριβό αντίτιμο που ζητά μιά τέτοια γνώση.

Special Βonus: 50 βαθμοί στο κοιτώνα του κατόχου.

Kατασκευαστής: Amycus
Αγοραστής: Miss Smeouro
Τιμή: 105 γαλέρες.
“Still I pictured having you for fifty, sixty more years.
I thought I might be ready then to let you go. But it's you,
and I realize now that I won't be anymore ready to lose you
then than I am right now. Which is not at all.”
avatar
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 38086
Ηλικία : 21
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Σα το σουγιά καρφώνεται η μοναξιά στο ώμο μου.

Απ: Ιστορικό Αντικειμένων

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Κυρ Νοε 18, 2012 2:27 pm

Το Chatοκάψιμο σε όλους αρέσει! Αλλά έλα όμως που δε μπορείς να είσαι συνέχεια στον υπολογιστή γιατί είτε σου φωνάζουν να ξεκολλήσεις, είτε έχεις να διαβάσεις, είτε, είτε, είτε...
Γι αυτό λοιπόν υπάρχει το Chat Book! Ένα κενό βιβλίο στο οποίο γράφεις κουτσομπολιά, ανύπαρκτα νέα, θάφτινγκ, μονομαχίες και οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο,τι άλλο σας εμπνέει!

Μετά από λίγο η απάντηση θα εμφανιστεί μαγικά ακριβώς από κάτω (εάν έχει απαντήσει κάποιος εννοείται)

Κι επειδή εμείς οι Γκρίφιντορζ φροντίζουμε να έχουμε στυλ , το Chat Book βγαίνει σε όλα τα χρώματα και σχέδια!


Γιατί το Chat δεν τελειώνει ποτέ


Special Βonus: 50 βαθμοί στο κοιτώνα του κατόχου.


Kατασκευαστής: Rachel Rivera
Αγοραστής: Lisette de Lapin
Τιμή: 19 γαλέρες
“Still I pictured having you for fifty, sixty more years.
I thought I might be ready then to let you go. But it's you,
and I realize now that I won't be anymore ready to lose you
then than I am right now. Which is not at all.”

  Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Ιαν 21, 2019 8:23 am