Αριθμός μηνυμάτων : 205 Ηλικία : 17 Location : Hoqwarts Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2014
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Our time here is magic! It's the only space you have to realize whatever it is that is beautiful, whatever is true, whatever is great, whatever is potential, whatever is rare, whatever is unique, in. It's the only space.
από Mrs. Diggory Την / Το Πεμ Ιουλ 10, 2014 4:17 pm
Παιδιά δεν ξέρω για 'σας πάντως εγώ λατρεύω τη σκηνή στην 1η ταινία όπου τα παιδιά είναι μέσα στο τρένο και η Ερμιόνη πηγαίνει στο βαγόνι των παιδιών και κοιτάζει τον Ρον με ένα υπεράνω υφάκι και του λέει: "..και εσύ είσαι;"..ντάξει εκεί σκάω,λιώνω,σβήνω,χάνομαι
στο 2ο βιβλιο, οπου το φιδι μαρμαρωνει τη γατα του Φιλτς, ο Ρον λεει οτι πρωτου πιασουν το δραστη θα ηταν ωραιο να μαρμαρωσει τον Φιλτς πρωτα!!!
α, και στο 4ο που ο Ρον μετα απο το 2ο αθλο καυχιούνταν πως θα μπορουσε να εξουδετερωσει οποτε ηθελε τους γοργονανθρωπους, και η Ερμιονη του ειπε μετα: πως, με το ροχαλητό σου
Στο 4ο βιβλίο, στην καλύβα του Χάγκριντ όταν κρυβόταν επειδή η μάνα του ήταν γίγαντας. Όταν έβρισε ο Χάρι και ο Ντάμπλντορ του είπε ότι προσωρινά είχε κουφαθεί. Πολλύ πλάκα. Αλλά και μετά, στην ίδια σκηνή, όταν ο Ντάμπλντορ είπε ότι ο αδερφός του πήγε στο δικαστήριο επειδή εκτελούσε ανάρμοστα ξόρκια σε μια κατσίκα και ότι παρότι δέχτηκε ευρεία κριτική αυτός δεν πτοήθηκε. Το αντίθετο μάλιστα. Και λέει μετά ο Ντάμπλντορ "Αλλά μεταξύ μας δεν ξέρω άμα γνωρίζει να διαβάζει"