.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακούσατε, ακούσατε! Το Υπουγείο Μαγείας έβγαλε νέο Δελτίο Τύπου!
Είδατε τη νέα ταινία ?

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

MrPotter
MrPotter
Member of Order of Merlin 3rd
Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από MrPotter Την / Το Παρ Απρ 11, 2008 9:49 pm

GODRIC GRYFFINDOR

Ο Godric Gryffindor ήταν ένας μάγος pureblood γεννημένος τον Ιουνίο, λίγο πολύ χίλια χρόνια πριν. Αυτός και η οικογένειά του έζησαν στην Αφρική για μερικό χρόνο, μακρυά από αυτούς που μισούσαν τους μάγους στην τότε Αγγλία. Ήταν στις απομακρυσμένες πεδιάδες όταν ο Godric ανακάλυψε τα θαύματα της αφρικανικής άγριας φύσης. Ειδικά το περήφανο λιοντάρι κατάκτησε την καρδιά του. Ο Godric ήταν τολμηρός, και μερικές φορές πρωτόγονα γεναίος, έτσι δεν ήταν περίεργο για τον ίδιο να καταφύγει στην φύση. Ακόμα ήταν τόσο ευγενικό άτομο με αποτέλεσμα οι γονείς του να μην μπορούν να του θυμώνουν.

Ο Godric διδάχθηκε τη μαγεία από τον πατέρα του, ο οποίος συχνά υποστήριζε πως πρέπει να υπάρξει ένα κατάλληλο σχολείο μαγείας για τα παιδιά. Ο Godric αγαπούσε πολύ τον πατέρα του, που προσπάθούσε να είναι αυστηρός, αλλά κατέληγε να τον αφήνει να κάνει κοπάνες από τα μαθήματα ή να συμμετέχει στα αστεία του τολμηρού Godric. Όταν ο Godric έγινε 18, επέστρεψε στην Αγγλία μόνος του.
Πήγε να ζήσει στο Hogsmeade, ένα χωριό που είχε ακούσει ότι βρισκόταν κοντά σε ένα μαγεμένο δάσος. Ο Godric ήθελε να εξακριβώσει αν το χωριό ήταν κάποιο μέρος μόνο για μάγους και ήλπιζε ότι θα συναντήσει κι άλλους σαν κι αυτόν. Εκεί, σε μια ταβέρνα γνώρισε έναν νεαρό με κορακόχρωμα μαλλιά τον Σάλαζαρ Σλίδεριν και έγιναν φίλοι. Αυτό συνέβη επειδή ο Godric κατάλαβε αρχικά ότι ο Salazar είχε το ίδιο τολμηρό πνεύμα όπως ο ίδιος, αν και αργότερα ανακάλυψε πως ο Σάλαζαρ έδειχε απροθυμία στο να αποδεικνύει την φιλία του με πράξεις. Παρολαυτά, ο Godric μοιράστηκε το όνειρό του όσον αφορά την δημιουργία μιας μεγάλης σχολής μαγείας, πράγμα που και ο ίδιος ο Σάλαζαρ θεωρούσε φοβερή ιδέα. Στο μεταξύ, ήταν και τα δύο τουλάχιστον τριάντα και είχαν μοιραστεί μια μόνιμη φιλία καθώς έγιναν διάσημοι μάγοι με μεγάλες δυνάμεις.

Ο Salazar είρθε σε επαφή με τη Helga Hufflepuff, μία άλλη μεγάλη μάγισσα, που αποφάσισε να βοηθήσει στη δημιουργεία του Hogwarts. Αργότερα, ο Godric συνάντησε την Rowena Ravenclaw, η οποία μοιράστηκε τη σοφία της με τους υπόλοιπους δημιουργούς του Hogwarts.

Ο Godric άρχισε να εξελίσεται κρατώντας τον Salazar σε απόσταση εφόσον ο δεύτερος είχε αρχίσει να έχει πάρα πολλές απιτήσεις από το σχολείο. Ο Salazar θύμωνε όλο και περισσότερο με το Hogwarts, με τον Godric, και τους muggle-γεννημένους μάγους έως ότου άφησε τελικά το σχολείο. Δεν ήταν πλέον φίλος του Godric, είχε γίνει εχθρός. Αλλά ο υπερήφανος Godric κράτησε το ύψος του, και συνέχισε να είναι ευγενικός, γενναίος, και τολμηρός.

Σήμερα, είναι ίσως ο πιό σεβαστός ανάμεσα στους 4 του Hogwarts. Οι Gryffindors είναι πάντα γενναίοι και ευγενικοί, και το λιοντάρι (επηρροή ίσως από τα λιοντάρια που έβλεπε ο Godric στις πεδιάδες) παραμένει το σύμβολο του Gryffindor. Το ραβδί του Godric φυλάσσεται στο Gringott, το οποίο συντηρείται θαυμάσια και με ασφάλεια.


SALAZAR SLYTHERIN

O Salazar Slytherin γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου περίπου χίλια χρόνια πριν. Ήταν ένα καλό αγόρι, εξαρτώμενο από την μητέρα του μέχρι τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του. Οι καιροί όμως έγιναν σκληροί για τους μάγους και η μητέρα του αναζητήθηκε από Muggles που επιθυμούσαν τον θάνατό της. Η Sezera Slytherin σκέφτηκε ότι το καλύτερο ήταν να αφήσει το μικρό γιο της με μια οικογένεια Muggle. Μετά από λίγο καιρό, η Sezera σκοτώθηκε από Muggles που ο Salazar έμαθε σύντομα να τους μισεί χωρίς εξαιρέσεις.

Έφυγε από την πόλη που ζούσε σε αναζήτηση της εκπαίδευσης ως μάγος. Κατέληξε στο Hogsmeade, όπου κατάφερε να πιάσει δουλειά σε ένα αρτοποιείο και αντί για αμοιβή η ιδιοκτήτρια μάγισσα Kuhrin Lesbith τον εκπαίδευε. Του δίδαξε όλα όσα ήξερε και προσπαθούσε να του είναι χρήσιμη, αλλά ο Salazar πίστευε ήταν ανίκανη να ενεργεί σαν δασκάλα, αφού ήταν μόλις τρία έτη μεγαλύτερή του. Τελικά έγιναν φίλοι και ο Salazar αποδέχθηκε το γεγονός ότι η Kuhrin τον βοηθούσε μόνο.

Ο Salazar άρχισε να ανακαλύπτει νέα ξόρκια και φίλτρα κατά τη διάρκεια των επόμενων μερικών ετών, και κέρδισε μεγάλη φήμη από τις ανακαλύψεις του. Ο Salazar έγινε ισχυρός μάγος και παρέμεινε πιστός τις απόψεις του. Πίστευε ακόμα ότι οι Muggles άξιζαν να μισιούνται, και ήταν συχνά σκληρός μαζί τους.

Ο Salazar Slytherin και ο Godric Gryffindor γνωρίστηκαν τυχαία σε μια ταβέρνα και έγιναν φίλοι. Θέλησαν να δημιουργήσουν ένα σχολείο μαγείας το λεγόμενο Hogwarts, και προσκάλεσαν τη Helga Hufflepuff και Rowena Ravenclaw για να βοηθήσουν. Ο Salazar ήξερε πάντα ότι ήταν Parselmouth (ερπετόφωνος), και έκανε το φίδι το σύμβολο του κοιτώνα του του σχεδόν αμέσως.

Ο Salazar παντρεύητκε με την Kuhrin κατά τη διάρκεια της δημιουργείας του Hogwarts, και απέκτησαν έναν γιο που τον ονόμασαν Surzian. Όταν Surzian ήταν περίπου δύο χρονών, ο πατέρας του είχε σχεδόν καταστρέψει το κάστρο πάνω στην οργή του. Υποστήριξε συνεχώς ότι οι muggle-γεννημένοι σπουδαστές ήταν ανέμπιστοι έως ότου αισθάνθηκε ότι οι συνεργάτες του τον αγνοούσαν και ήταν εναντίον του. Αγνόησε τη σύζυγο, το γιο, και τους φίλους του και επάγωσε την καρδιά του με το θυμό και την πλεονεξία που εξαπολύθηκε τελικά στην αίθουσα των μυστικών.

Κατόπιν ο Salazar εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα, για να μη φανεί ή να ακουστεί ξανά. Λέγεται ότι η Kuhrin ήταν το τελευταίο άτομο που τον είδε, να περπατά κοφτά προς το απαγορευμένο δασος σαν ναρκωμένος χωρίς να αποκρίνεται στα παρακάλια της συζύγου του και τις κραυγές του γιου του καθώς έμπαινε βαθύτερα μέσα στα δέντρα.


Helga Hufflepuff

Helga Hufflepuff γεννήθηκε στην Γερμανία κατά μια άγνωστη ημερομηνία περισσότερα από χίλια χρόνια πριν. Η οικογένειά της μετακόμισε στην Αγγλία όταν η Helga ήταν περίπου επτά χρονών. Οι Hufflepuffs αποφάσισαν ότι ένας κανονικός τρόπος ζωής θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν για να αποφύγουν την παρενόχληση της δίωξης από τους Muggle.

Προσωρινά αποσύρθηκαν από ότι είχε να κάνει με μαγεία, και η Helga δεν είχε σχέση με μαγεία έως τα δέκα έξι χρόνια της. Σε ένα από τα γενέθλια της Helga, ένας αγγελιοφόρος κουκουβάγια έφερε μια σημείωση από το μεγάλο θείο της Helga. Είχε βρεί ένα θαυμάσιο μικρό σημείο διακοπών σε ένα αόρατο νησί από τη γαλλική ακτή και προσκάλεσε τη Helga και την οικογένειά της να πάνε. Συμφώνησαν να πάνε τελικά και να μείνουν για μερικές εβδομάδες, και έπειτα να επιστρέψουν έπειτα να επιστρέψουν καθώς ο πατέρας της εργαζόταν ως σιδεράς. Ο θείος Politus Hufflepuff ζούσε πλουσιοπάροχα και δεν ήταν τόσο προσεκτικός όσο η οικογένεια της Helga στις σχέσεις του με τους Muggle. Εισήγαγε τη Helga σε όλη την κοινωνία μάγων που θα μπορούσε, και την δίδαξε για όλα τα είδη των πραγμάτων. Ο Politus ζούσε δημιουργώντας κοινότητες μάγων στα νησιά αόρατες στα μάτια των Muggle. Η Helga ήταν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτό, αλλά επέμεινε στο ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα νησί (κοινότητα) για τα μαγεμένα ζώα. Ο Politus γοητεύτηκε από αυτήν την ιδέα και δημιούργησε έναν μικρό ζωολογικό κήπο για τη Helga κοντά στο μέγαρό του.

Η Helga σύντομα λάτρεψε τον Politus και το νησί Nocho, και θέλησε να αρχίσει να μαθαίνει μαγεία εκεί. Οι γονείς της σκέφτηκαν ότι ήταν ίσως καιρός η Helga να μάθει για τη μαγεία και την κληρονομιά της, και η Helga έμεινε στο νησί Nocho για περίπου δέκα τρία έτη έως ότου πέθανε ο μεγάλος θείος της.

Έως τότε, η Helga ήταν μια ταλαντούχα νέα μάγισσα με μια έμφυτη ικανότητα στην επίλυση των προβλημάτων. Συνεχισε να βοηθάει για να λυθούν πολλά μεγάλα προβλήματα των μεγάλων μάγων ανά τον κόσμο και έγινε διάσημη για την ευγενή, δίκαιη και αντικειμενική κρίση της.

Η Helga ήταν περίπου τριάντα δύο όταν μια κουκουβάγια από τον Salazar Slytherin έφθασε, προσκαλώντας την για να δημιουργήσει ένα σχολείο μάγων με τον ίδιο και τον Godric Gryffindor. Η Helga είχε σκεφτεί ήδη ότι ήταν άδικο το γεγονός ότι πολλά παιδιά μάγων στερήθηκαν το δικαίωμα από τη μαγική μελέτη, και δέχτηκε την ευκαιρία. Πρώτα, η Helga έκανε για σύμβολο του κοιτώνα της ένα γεράκι, αλλά αφού έμαθε ότι ο κοιτώνας της Rowena Ravenclaw ήταν ένας αετός, έκανε τον ασβό ενός σπουδαστή μασκότ.


ROWENA RAVENCLAW

H Rowena ήταν μια pureblood μάγισσα γεννημένη στις 22 Ιανουαρίου πριν από 1000 χρόνια περίπου. Η Rowena είχε μια πολυ στενή σχέση με τον σοφό παππού της τον Loberus Ravenclaw. O Loberus πάντα φορούσε ένα μικρό κρεμαστό κόσμημα στον λαιμό του στο οποίο απʼότι έλεγε είχε «δέσει» όλα τα μαθήματα που είχε μάθει και όλες τις γνώσεις του. Αυτό το κόσμημα είχε ένα βαθύ τιρκουάζ πετράδι μέσα στο οποίο ήταν ενσωματωμένο σε σκουρο μπλε, το κεφάλι ενός αετού.
Όταν Loberus Ravenclaw πέθανε, άφησε το κρεμαστό κόσμημα στη Rowena, το οποίο δεν το έβγαλε ποτέ από πάνω της.

Η Rowena προσπάθησε να είναι σοφή και έξυπνη όπως ο παππούς της και έγινε μια από τις μεγαλύτερες μάγισσες όλων των εποχών. Στην ηλικία των είκοσι έξι, η Rowena έζησε σε ένα απομακρυσμένο χωριό κοντά στο σημερινό Λίβερπουλ όπου συνάντησε την Phiona. Η Phiona ήταν μια muggle-γεννημένη μάγισσα που διώχτηκε από τους χωρικούς, αφού θεωρήθηκε ύποπτη για πολλά παράξενα πράγματα που η Phiona φάνηκε να είναι υπεύθυνη. Η Rowena λυπήθηκε την εννιάχρονη μάγισσα. Όταν το σπίτι της Phiona καηκε από τους χωρικούς, η Rowena της βρήκε καταφύγιο στα περίχωρα του απαγορευμένου δάσους, που κρύφτηκαν από το μάτια των Muggle.

Ήταν εκεί, στο κοντινό Hogsmeade που η Rowena συνάντησε τον Godric Gryffindor, ήταν εκεί όταν προσκλήθηκε για να βοηθήσει με την κατασκευή του Hogwarts. Και έτσι έγινε. Η Rowena Ravenclaw ένωσε τις δυνάμεις της και την σοφία της με τον Godric Gryffindor, τη Helga Hufflepuff, και τον Salazar Slytherin στην κατασκευή του Hogwarts. Η Phiona έγινε ένας από τους πρώτους σπουδαστές του Hogwarts και πήρε το όνομα Ravenclaw για δικό της επώνυμο. Η Phiona κληρονόμησε το κρεμαστό κόσμημα όταν η Rowena πέθανε, και αυτό σήμερα είναι στην κατοχή του Loberus Ravenclaw του ΧΙ. Ο Loberus ΧΙ έδωσε το κρεμαστό κόσμημα στον κοιτώνα του Ravenclaw, όπου ενσωματώνεται (προστατευμένο από το γυαλί) σε ένα πορτρέτο της Rowena Ravenclaw επάνω από την κορνίζα του τζακιού στην αίθουσα ανψυχής του Ravenclaw.

Η φρόνηση και η σοφία συνεχίζει να είναι γνώρισμα των Ravenclaw και ο αετός είναι η μασκότ, χωρίς καμία αμφιβολία εμπνευσμένη από το διάσημο τυρκουάζ και κρεμαστό κόσμημα ελεφαντόδοντου.

Thanks: Μιλτο


Έχει επεξεργασθεί από τον/την MrPotter στις Κυρ Απρ 13, 2008 7:12 pm, 1 φορά

Anonymous
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Παρ Απρ 11, 2008 9:55 pm

Εκπληκτικά λεπτομερές, περιεκτό και με πολλές πληροφορίες...Κοντολογίς μια τέλεια δουλειά... Μπράβο MrPotter...
Roni
Roni
Εκτοετής στην Σχολή
Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 355
Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: mporei h prospa8eia na metraei alla o prwtos einai ta panta kai o deuteros to tipota..

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Roni Την / Το Σαβ Απρ 12, 2008 12:27 am

καλο!!Μην τα βάζεις ποτέ με ηλίθιο γιατί θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσουν με την εμπειρία τους!!!
Ms Padfoot
Ms Padfoot
Member of Order Of Merlin 1st
Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 5951
Ηλικία : 28
Location : Grimmauld Place, number 12
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2007

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Ms Padfoot Την / Το Σαβ Απρ 12, 2008 12:24 pm

Χμμ πολυ ωραιο!!!!Και ενδιαφερον!!!Πραγματικα δεν ηξερα τιποτε οσο αφορα τους ιδρυτες της σχολης μας!!!!Ευχαριστουμε MrPotter! Very HappyI Solemnly Swear That I Am Up To No Good
What do you think when you spit in my face?
How does it feel to accuse and to haze?
Now look at me, I'm not one of your kind,
And I prefer to stay behind.

And walk the wicked way!

We don't wanna be like you,
Don't you get that King Of Fools?
We don't mind your life is trite,
You are the King Of Fools.

We are never gonna be like you,
We don't follow - King of Fools,
You're the blind who lead the blind.

...and I walk the wicked way!Mischief Managed

Roni
Roni
Εκτοετής στην Σχολή
Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 355
Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: mporei h prospa8eia na metraei alla o prwtos einai ta panta kai o deuteros to tipota..

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Roni Την / Το Σαβ Απρ 12, 2008 12:34 pm

που το βρεικες αυτο??? το εγραψες μονος σου 'η το βρεικες σε καπιο site??Μην τα βάζεις ποτέ με ηλίθιο γιατί θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσουν με την εμπειρία τους!!!
xrysafeNia
xrysafeNia
Δευτεροετής στην Σχολή
Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 29
Ηλικία : 29
Location : athens
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2008

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από xrysafeNia Την / Το Σαβ Απρ 12, 2008 3:06 pm

Ευχαριστουμε !!!!!Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Mmmmmmk2
~* anavo ena tsigaro apo tapagoreymena
panta to skasiarxio agapousa pio poli
anavo alo ena tsigaro *~
MrPotter
MrPotter
Member of Order of Merlin 3rd
Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από MrPotter Την / Το Σαβ Απρ 12, 2008 3:42 pm

Roni έγραψε:που το βρεικες αυτο??? το εγραψες μονος σου 'η το βρεικες σε καπιο site??

Απο καποιο σιτε... Αλλα βασικα μου το εδωσε ενας φιλος μου..!

Roni
Roni
Εκτοετής στην Σχολή
Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 355
Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: mporei h prospa8eia na metraei alla o prwtos einai ta panta kai o deuteros to tipota..

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Roni Την / Το Σαβ Απρ 19, 2008 2:09 pm

μ δινεισ και μενα αυτο το site αμα μπορεις!!Μην τα βάζεις ποτέ με ηλίθιο γιατί θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσουν με την εμπειρία τους!!!
MrPotter
MrPotter
Member of Order of Merlin 3rd
Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από MrPotter Την / Το Σαβ Απρ 19, 2008 2:16 pm

Δεν το ξερω.. Εμενα μου εδωσε μονο το κειμενο... Αν το βρω θα στο πω... Very Happy

Rodolphus Lestrange
Rodolphus Lestrange
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 289
Ηλικία : 26
Location : lestrange manor
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought:

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Rodolphus Lestrange Την / Το Τρι Απρ 07, 2009 6:30 pm

Πολύ καλό!
Μία ερώτηση:
Γιατί μπαίνει πρώτος ο Γκρίφιντορ;
Nathaniel
Nathaniel
Βάρδος
Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 7252
Ηλικία : 31
Location : ---------------------
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The mirror will always gaze right back at you no matter the darkness of your room.

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Nathaniel Την / Το Τρι Απρ 07, 2009 7:25 pm

Γιατί είναι αλφαβητική η σειρά Razz
"We don't read and write poetry because it's cute.
We read and write poetry because we are members of the human race.

And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.

To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.

What will your verse be?"
Dead Poets' Society
Tom Marvolo Riddle
Tom Marvolo Riddle
Member of Order Of Merlin 1st
Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ηλικία : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Την / Το Τρι Απρ 07, 2009 7:36 pm

Αν ήταν αλφαβητική ρε συ Βασίλη,θα πήγαινε Γκόντρικ-Χέλγκα-Ροβένα-Σάλαζαρ.
Statler
Merlin the Great
Merlin the Great
Administrator
Adviser to Minister
Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35352
Ηλικία : 859
Location : Elven Kingdom
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Merlin the Great Την / Το Τρι Απρ 07, 2009 7:37 pm

Γιατι έτσι μας αρέσει...
the only who ever feared


Waldorf

House of Westeros:
Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Pbucket
Nathaniel
Nathaniel
Βάρδος
Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 7252
Ηλικία : 31
Location : ---------------------
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The mirror will always gaze right back at you no matter the darkness of your room.

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Nathaniel Την / Το Τρι Απρ 07, 2009 7:42 pm

Ναι αλλα βλεπεις πηγαινε και σε ζευγαρια. Ο γκριφιν κατι μου λεει οτι ηταν με την ραβεν ενω ο σαλαζαρ και η χαφλ ηταν μπακουρια Razz
"We don't read and write poetry because it's cute.
We read and write poetry because we are members of the human race.

And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.

To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.

What will your verse be?"
Dead Poets' Society
Merlin the Great
Merlin the Great
Administrator
Adviser to Minister
Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35352
Ηλικία : 859
Location : Elven Kingdom
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Merlin the Great Την / Το Τρι Απρ 07, 2009 7:43 pm

και τη βρίσκαν μεταξύ τους?
the only who ever feared


Waldorf

House of Westeros:
Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Pbucket
Nathaniel
Nathaniel
Βάρδος
Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 7252
Ηλικία : 31
Location : ---------------------
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The mirror will always gaze right back at you no matter the darkness of your room.

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Nathaniel Την / Το Τρι Απρ 07, 2009 7:44 pm

δεν ξερω... Razz
"We don't read and write poetry because it's cute.
We read and write poetry because we are members of the human race.

And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.

To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.

What will your verse be?"
Dead Poets' Society
Morgan le Fay
Morgan le Fay
Βάρδος
Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 32807
Ηλικία : 25
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Morgan le Fay Την / Το Παρ Ιουλ 10, 2009 12:30 pm

πως λεμε πραματα του σατανα?
οργια στα υπογεια! χαχα!

edit by SiMoS: σπαμμαρεις.Don't leave,
don't leave...


I want you to realize when I'm gone.
Merlin Longstaff
Merlin Longstaff
Θανατοφάγος
Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 1091
Ηλικία : 32
Location : Camelot College for Young Wizards
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Merlin Longstaff Την / Το Δευ Αυγ 31, 2009 11:49 pm

Πάψτε τις αισχρολογίες, γελοίοι!
Οι ιδρυτές του Χόγκουαρτς ήταν σοβαροί άνθρωποι.
MadLook, don't I manage to look completely innocent and meek? Just U wait and see...
Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... 1119w
snape4-ever
snape4-ever
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 527
Ηλικία : 519
Location : deatheaters town
Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought: Do I really exist?

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από snape4-ever Την / Το Σαβ Σεπ 12, 2009 2:54 pm

Ειναι απλα θεικο !!!!!!!!!
Συγχαριτηρια!You need to really want to cause pain to enjoy it!!!
Οι μαθητες μας θα 'χουνε ανοθευτο το αιμα
Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Snape-Death-Eaters-severus-snape-6915483-1280-1020
If you underestand or if you dont
If believe or if you doubt
there is a universal justice
and the eyes of truth
are allways watching you

PROUD TO BE A MEMBER OF PRINCES FAMILY…..
Φεγγαρογητεμένος
Φεγγαρογητεμένος
Τεταρτοετής στην Σχολή
Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 133
Ηλικία : 566
Location : Μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος
Ημερομηνία εγγραφής : 06/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Φεγγαρογητεμένος Την / Το Σαβ Σεπ 12, 2009 4:26 pm

ωραιο θεμα δν ηξερα τοσα πολλα για τους δημιουργους
Godric
Godric
Τάγμα του Φοίνικα
Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 2945
Ηλικία : 24
Location : Γκρίμολντ Πλέις, 12
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Godric Την / Το Σαβ Σεπ 12, 2009 4:27 pm

Πολύ ωραίο! Συγχαρητήρια!It is our choices, Harry, that show who we truly are, far more than our abilities.
takinio
takinio
Τεταρτοετής στην Σχολή
Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από takinio Την / Το Τρι Νοε 10, 2009 1:40 am

Πολυ καλες πληροφοριες μπραβο σου...
Laverne de Montmorency
Laverne de Montmorency
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ηλικία : 23
Location : Probably in another world....
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Laverne de Montmorency Την / Το Παρ Νοε 20, 2009 4:10 pm

Δεν τα ήξεραόλα αυτά.Έχουν πολύ ενδιαφέρον.Something hidden...:
In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Cooking
Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Dau
@RtVaVa
@RtVaVa
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ηλικία : 24
Location : Utero
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: lalala

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από @RtVaVa Την / Το Παρ Νοε 20, 2009 5:28 pm

Παρακαλώ, αν δεν έχετε κάτι να συζητήσετε για τους ιδρυτές να μην ποστάρετε! Δεν έχει νόημα να λέτε "Πολύ καλό, πολύ ενδιαφέρον" κτλ... WinkWe will always be so much more human than we wished to be.
Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... A66886f5f2317df58aaa293295815e55

They're taking the Hobbits to Isengard!:

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Monothrash


Έπρεπε:
Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Tumblr_m1tfe3HEqJ1qfy3mko1_500

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... 2l8voee


Κάνε μια παύση.
Goddess of Evil
Goddess of Evil
Θανατοφάγος
Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 3823
Ηλικία : 23
Location : Volterra
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I left my hand and my heart on the dance floor

Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς... Empty Απ: Πληροφοριες για τους ιδρυτές του Χογκουαρτς...

Δημοσίευση από Goddess of Evil Την / Το Κυρ Νοε 22, 2009 12:27 pm

perfect

Edit by @RtVaVa: Εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω... Δεν χρειάζονται τέτοια ποστ.

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Αυγ 21, 2019 9:27 pm