.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο 2ος γύρος μαθημάτων στη Βιβλιοθήκη είναι έτοιμος και σας περιμένει!
Ανακοινώθηκαν τα βραβεία Golden Snitches: Ελληνικές Σειρές, περάστε από εδώ να συγχαρείτε τους νικητές!!
Επέστρεψαν οι Σχολές! Διαβάστε εδώ.

The Golden Trio

Μοιραστείτε
avatar
Mrs Lovett
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 533
Ηλικία : 30
Location : στον Κοσμο μου..
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status:
Today's thought:

The Golden Trio

Δημοσίευση από Mrs Lovett Την / Το Δευ Αυγ 08, 2011 6:09 pm

Without Harry, Ron and Hermione wouldn't have the battle instinct to survive.

Without Hermione, Harry and Ron wouldn't have the knowledge of how to survive.

Without Ron, Harry and Hermione wouldn't want to survive.

Ένα από τα θέματα των βιβλίων είναι η αλληλοβοήθεια και η στήριξη στους αγαπημένους φίλους.

Χωρίς τον Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη δεν θα είχαν το ένστικτο,τα ρίσκα και τις γρήγορες αποφάσεις σε ώρα κινδύνου για να επιβιώσουν.
Χωρίς την Ερμιόνη, ο Χάρι και ο Ρον δεν θα είχαν τη γνώση για το πώς να επιβιώσουν.Τη γνώση της μαγείας και της λογικής.
Χωρίς τον Ρον, ο Χάρι και η Ερμιόνη δεν θα "ήθελαν" να επιβιώσουν.Ο Ρον τους εμπνέει τη θέληση για ζωή και τους δίνει ελπίδα.

Και οι τρεις είναι διαφορετικοί,αλλά ενωμένοι αλληλοσυμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Και οι τρεις θα διάλεγαν διαφορετικό Κλήρο:

  • Ρον – Ραβδί - οδηγείται από την ανάγκη να αποδείξει στον ευατό του την αξία και τη δύναμή του.

  • Χάρι – Πέτρα - οδηγείται πάνω απ'όλα από την αγάπη και τις συμβουλές των αγαπημένων πάνω στα λάθη του.

  • Ερμιόνη – Μανδύας – οδηγείται από την ανάγκη να κάνει ό,τι είναι σωστό και από την ασφάλεια της υπάρχουσας γνώσης.


Ξεχωριστά ο καθένας έχει τις αδυναμίες του,αλλά ενωμένοι αποτελούν μία ισορροπημένη και απίστευτη δύναμη,όπως και οι Κλήροι του Θανάτου.Μαζί καλούνται να ξεπεράσουν το φόβο του θανάτου και να πολεμήσουν εναντίον του Βόλντεμορτ και αυτών που αντιπροσωπεύει.

Θεωρείτε κάποιες από τις ικανότητες-χαρακτηριστικά,που αντιπροσωπεύει ο καθένας από το τρίο,σπουδαιότερα των υπολοίπων ή διαφωνείτε τελείως με τον ρόλο τους και πιστεύετε ότι εκπροσωπούν διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που αναφέρονται;
Πιστεύετε ότι κάποιος από τους τρεις έπαιξε σημαντικότερο ρόλο στην επιβίωσή τους και στον πόλεμο των μάγων ή και οι τρεις συνεισφέραν αποτελεσματικά με τον τρόπο τους;I don't have any reasons
I've left them all behind


I'm in a New York state of mindavatar
Minerva McGonagall
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 22725
Ηλικία : 23
Location : Winterfell
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Minerva McGonagall Την / Το Δευ Αυγ 08, 2011 7:57 pm

Πόσο τέλειο τόπικ. In Love

Λοιπόν όχι, θα μπορούσε κανείς να θρωρήσει σπουδαιότερο όλων τον Χάρι, επειδή είναι ο εκλεκτός, επειδή το βάρος της εξόντωσης του Βόλντεμορτ έπεσε πάνω του, αλλά πραγματικά απορώ που θα βρίσκονταν καιοι τρεις τους χωρίς την προνοητικότητα, την ευστροφία και τη γενικότερη στήριξη της Ερμιόνης. Και αν πάει κανείς να μειώσει την αξία του Ρον, ή αν δε θεωρούμε αρκετό το να είσαι ένας πιστός φίλος έτοιμος να θυσιάσει οποιαδήποτε στιγμή τη ζωή του, ας θυμηθούμε πως και ο Ρον έχει σώσει τη ζωή του Χάρι.
Οι τρεις τους μαζί είναι σαν τους κρίκους μιας αλυσίδας. Η αλυσίδα σπάει όποιον κρίκο κι αν χάσει, δεν υπάρχουν περισσότερο ή λιγότερο σημαντικοί κρίκοι.

Αν και πιστεύω πράγματι πως αντιπροσωπεύουν άλλα χαρακτηριστικά από αυτά που αναφέρονται. Αυτό είναι και το κύριο προσόν του Ρον, άλλωστε. Έχει καταφέρει να μην οδηγείται μόνο από την ανάγκη να αποδείξει την αξία του, και η Ερμιόνη έχει ξεπεράσει τον συντηριτικό εαυτό της. Και οι τρεις πιστεύω πως οδηγούνται από τη δύναμη της αγάπης. Και οι τρεις, ο ένας πάνω από την ανασφάλειά του και η άλλη πάνω από την ανάγκη της για σιγουριά, καθοθηγούνται από την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον, και αυτό είναι το σημαντικό στη φιλία τους. :PHAPPY ENDING?
There are no happy endings.
Endings are the saddest part
so just give me a happy middle
and a very happy start
avatar
Amycus
Member of Order Of Merlin 1st
Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 29131
Ηλικία : 38
Location : Κατάληψη σε ζαχαροπλαστείο!
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Amycus Την / Το Τετ Αυγ 10, 2011 1:58 pm

Κάποτε διάβασα ένα άρθρο που αναφερόταν στο "χρυσό τρίο".Και κάπου ο συντάκτης αναρωτιόταν αν η Ερμιόνη και ο Ρον είναι Sidekicks (τσιράκια θα λέγαμε στην καθομιλουμένη).Ο Χάρι παρέμενε ο "εκλεκτός" και ο ήρωας των βιβλίων.Ποιά λοιπόν η θέση τους στον αγώνα κατά του Βόλντεμορτ;

Ο Χάρι είναι η διαρκής υπενθύμιση του αγώνα.Είναι ο δείκτης που δείχνει πόσο σημαντικό είναι να εξοντωθεί ο Βόλντεμορτ.Όχι μόνο επειδή είναι προορισμένος να τον σκοτώσει,αλλά επειδή έχει υποφέρει απο τις συνέπειες της αποστολής του Βόλντεμορτ.Δεν είναι τυχαίο που μετά απο τον θάνατο του Ντάμπλντορ (ίσως και πριν) είναι αυτός που ηγείται του κινήματος.

Η Ερμιόνη είναι η λογική και η γνώση.Είναι αυτή που ξέρει το πως θα κατευθύνουν τα πράγματα έτσι ώστε να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.Βλέπει τον μαγικό κόσμο χωρίς καμία προκατάληψη.Γίγαντες,ξωτικά,λυκάνθρωποι,κένταυροι δεν φαίνονται να ξενίζουν καθόλου την Ερμιόνη.Εκεί που οι άλλοι απλά συμβιβάζονται,αυτή αντιδρά και αγωνίζεται.Και εδώ είναι η μεγάλη της ομοιότητα με τον Ντάμπλντορ:κατορθώνει να ενώνει αυτά που εξωτερικά μοιάζουν ανόμοια,να φτιάχνει δεσμούς μεταξύ διαφορετικών κόσμων,να δίνει σημασία γνωρίζοντας πως είναι όχι απλά απαραίτητο αλλά σωστό.

Ο Ρον είναι η δύναμη της ζωής,η επιθυμία για επιβίωση,ο προστάτης τους.Θα σώσει τον Χάρι στο 2ο βιβλίο απο τους Ντάρσλι μ'ενα κλεμμένο αμάξι,θα υπερασπιστεί την Ερμιόνη στον Μαλφόυ όταν αυτός την αποκαλεί λασποαίματη,θα γυρίσει μετανιωμένος στους φίλους του στο 7ο γνωρίζοντας τα λάθη του.Είναι το αντίπαλο δέος της Ερμιόνης,στενόμυαλος όταν αυτή αγωνίζεται για τα σπιτικά ξωτικά,θερμοκέφαλος όταν εκείνη αρνείται να πιστέψει στους Κλήρους.Ισορροπεί επικίνδυνα αλλά ποτέ δεν πέφτει.

Δεν νομίζω να χρειάζεται περισσότερη ανάλυση.Η Ρόουλινγκ δεν δημιούργησε τον υπερ-ήρωα που θα μπορούσε μόνος του να νικήσει ή να ηττηθεί.Δεν έκανε τον Χάρι εκτός πραγματικότητας άνθρωπο,το αντίθετο:τον έφτιαξε τόσο συνηθισμένο που θα μπορούσε άνετα να μην είναι καν πρωταγωνιστής.Ένας έφηβος που του αρέσει να παίζει κουίντιτς και που αποτυγχάνει να καλέσει σε ραντεβού την κοπέλλα που τον ενδιαφέρει.Ένας τόσο κοινός τύπος,κι'όμως...

Άρα κανείς σπουδαιότερος,κανείς υποδεέστερος.Τρείς φίλοι που σχηματικά είναι η καρδιά (Χάρι),το μυαλό (Ερμιόνη) και το σώμα (Ρον).Πώς θα μπορούσε να είναι λειτουργικό αν κάτι απο τα τρία δεν υπήρχε; Πώς άλλωστε θα μπορούσαμε να καταλάβουμε αυτό που συνέχεια έλεγε ο Ντάμπλντορ στον Χάρι:"η αγάπη είναι η μεγαλύτερη δυναμή σου." αν δεν βλέπαμε στην πράξη αυτή την φιλία;_
__
____
___
___
____
avatar
Maria Granger
Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι

Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ηλικία : 20
Location : Now I'm here...Now I'm there...
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Maria Granger Την / Το Πεμ Αυγ 11, 2011 3:39 pm

Ο καθένας τους έχει τις ικανότητες και τις αδυναμίες του.Ο ένας δίνει δύναμη στον άλλον.Μαζί μπορούν τα πάντα.Θα είναι πάντα μαζί αν και πολλές φορές διαφονούν για μερικά ζητήματα.

avatar
Amelia Blackfoot
Λύτης Κατάρων
Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ηλικία : 565
Location : 12, Grimmauld Place, 4th floor
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: And I’ve been looking at the stars for a long, long time, I’ve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they don’t want to get burnt and today is our turn.

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Amelia Blackfoot Την / Το Παρ Αυγ 19, 2011 7:33 pm

Νομίζω ότι οι τρεις τους ήταν απόλυτα ενωμένοι και συνειδητοποιημένοι για τον σκοπό τους. Θεωρώ ότι τα ταλέντα και οι ικανότητες του ενός συμπλήρωναν τα ταλέντα και τις ικανότητες του άλλου και αυτό συνείσφερε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου που είχαν θέσει.

Ο Χάρι ήταν ο αρχηγός χωρίς να επιβάλλει τη γνώμη του, χωρίς να θεωρεί τους φίλους του απλούς ακόλουθους. Το αντίθετο, μάλιστα, ήξερε ότι χωρίς εκείνους δε θα μπορούσε να κάνει βήμα.

Η Ερμιόνη ήταν η φωνή της λογικής. Η γενναιότητα δεν της έλειπε αλλά οι γνώσεις της έσωσαν το τρίο ουκ ολίγες φορές, έδωσε λύσεις εκεί που όλα φάνταζαν αδιέξοδα και πολέμησε δίπλα στους φίλους της με σθένος.

Ο Ρον είχε τις αδυναμίες του αλλά ήταν πιστός και στην κρίσιμη στιγμή ήταν πάντα εκεί για να βοηθήσει. Είναι δύσκολο να ζεις πάντα στη σκιά των αδερφών σου ή του καλύτερού σου φίλου αλλά στο τέλος απέδειξε πόσο πολύτιμος ήταν τόσο στη μάχη όσο και στο ηθικό των άλλων δύο.

Δεν γίνεται να τους ξεχωρίσουμε, κανείς δε θα τα κατάφερνε χωρίς τη βοήθεια του άλλου, κανείς δεν έπαιξε σημαντικότερο ρόλο. Θα ήταν άδικο σε αντίθετη περίπτωση.
avatar
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 38086
Ηλικία : 20
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Σα το σουγιά καρφώνεται η μοναξιά στο ώμο μου.

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Κυρ Μαρ 04, 2012 3:12 pm

Πραγματικά όταν ποστάρει σ' ένα τόπικ ο Θάνος, το θέμα έχει λήξει. Τι παραπανω να συμπληρώσεις;
Ο ένας συμπληρώνει τέλεια τον άλλο. Έχουν τη δική του προσωπικότητα, η οποία είναι μοναδική. Είναι απλώς πολύ διαφορετικοί ο ένας με τον άλλο κι αυτό είναι απλά το χάρισμα που τους κράτησε μαζί μέχρι το τέλος, αλλά και χάρη σ' αυτό "έπεσε" ο Άρχοντας του Σκότους".
“Still I pictured having you for fifty, sixty more years.
I thought I might be ready then to let you go. But it's you,
and I realize now that I won't be anymore ready to lose you
then than I am right now. Which is not at all.”
avatar
Sectumsembra
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 5809
Ηλικία : 542
Location : Mystic Falls
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Sectumsembra Την / Το Κυρ Μαρ 11, 2012 9:18 pm

Οι 3 τους έχουν κάτι διαφορετικό ο καθένας.Κάτι που συμπληρώνει ο ένας τον άλλο.Τα χαρίσματα των 3ων αυτών χαρακτήρων ξεχωριστά,ταιριάζουν απόλυτα.Όταν όμως ήταν σε δύσκολη κατάσταση,ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο και το αντιμετώπιζαν σαν ένα.
Slytherin Fiction Team
avatar
elenaki8
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ηλικία : 19
Location : Σε άλλη διάσταση....μακριά.
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Ανήκεις εκεί που είναι η καρδιά σου!!!

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από elenaki8 Την / Το Σαβ Απρ 14, 2012 9:47 pm

Ο Χάρι, ο Ρόν και η Ερμιόνη είναι μία ομάδα που αν είχε σπάσει μπορεί το τέλος των βιβλίων να ήταν τελείως διαφορετικό εώς και δραματικό.Πιστεύω πως ο καθένας τους με τα δικά του χαρακτηριστικά βοήθησε την ομάδα και νίκησαν στο τέλος τον Βόλντι.avatar
Cleante Weasley
Τεταρτοετής στην Σχολή
Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 156
Ηλικία : 20
Location : Mystic Falls
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: ''I've been in love...It's painful, pointless and overrated..'' Damon Salvatoreツ

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Cleante Weasley Την / Το Παρ Ιουν 22, 2012 6:25 pm

Σπόιλερ:
Τέλειο τόπικ


Μπορεί ο Χάρι να είχε τον πρωταγονιστικό ρόλο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ήταν πιο δυνατός ή έξυπνος ή γενναίος...Καθένας με τον δικό του ξεχωριστό, έδινε ζωή και δύναμη για να συνεχίσει στον άλλο...Ήταν κάτι σαν αλυσίδα που εάν έσπαγε, θα κατέστρεφε τα πάντα που ''στήριζε''...

Επιπλέον, ο Ντάμπλντορ, η Τρελόνι, η Ερμιόνη και πολλοί άλλοι είχαν παραδεχτεί πως σε αυτό που διέφερε ο Χάρι από τον Βόλντεμορτ ήταν πως ο Χάρι είχε γνωρίσει και είχε νιώσει από τους άλλους αλλά και για τους άλλους, την αγάπη και τη φιλία. Τη φιλία του την απάρτιζαν ο Ρον και η Ερμιόνη οπότε και οι τρεις ΄΄ηταν σημαντικοί!!!! Ήταν η χρυσή τριάδα που λατρέψαμε!!!!So when you're lost and you're tired...
When you're broken in two...
Let my love take you higher...
'Cause I still turn to you...
Σπόιλερ:

avatar
Αlbus Dumbledοre
Τάγμα του Φοίνικα
Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 649
Ηλικία : 19
Location : Χόγκσμιντ
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Αlbus Dumbledοre Την / Το Δευ Νοε 05, 2012 12:00 pm

Χάρι-ευγένεια,θάρρος,φιλία
Ρον-φίλος,θάρρος
Ερμιόνη-εξυπνάδα,θάρρος,φιλία
harryworld
Όλοι έχουν κάτι διαφορετικό εκτός από το θάρρος και την φιλία.Αυτό τους οδήγησε στο να νικήσουν τον Ξέρεται-ΠοιονAlbus Dumbledore

Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!

I solemny swear that I'm up to no good :P


...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
λένε πως είν'ο κρίνος
μα στη δικήυ σου ομορφιά
μαραίνεται και 'κείνος!!!...
avatar
Hermione Folis
Δευτεροετής στην Σχολή
Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 33
Ηλικία : 22
Location : Καπου
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2013

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Θα με βρεις στον ουρανο

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Hermione Folis Την / Το Τετ Ιαν 30, 2013 1:37 pm

Λάτρευω την τριάδα . Ειναι οι τρεις πιο αγαπημένοι μου χαρακτήρες , μαζί με την Λουνα , τον Ντομπι , την Τονκς , και τους υπόλοιπους Ουέσλι.Παρολο αυτά , περισσότερη αδυναμία έχω στην Ερμιονη( Εμμα Γουατσον)!! Ειναι η ηρωίδα μου , η έμπνευση μου. Την λάτρευω. Εντάξει, μπορεί να παίζει ρόλο ότι της μοιαζω κάπως και εμφανισιακα , αλλα όχι και τόσο . hoho
avatar
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Τετ Ιαν 30, 2013 3:32 pm

πιστεύω πως αυτός που υπερτερεί είναι ο Χάρι Πότερ
avatar
Sheldon Cooper
Τάγμα του Φοίνικα
Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 912
Ηλικία : 19
Location : Cemetery inside in a grave i R.I.P
Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: In the halloween everything is scary beware

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Sheldon Cooper Την / Το Τετ Ιαν 30, 2013 4:24 pm

ο χαρι θαρρος φιλια και ευγενεια
ο ρον φιλια θαρρος
η ερμιονη εξυπναδα θαρρος φιλια
η καλυτερη τριαδα αν σπασει οχιιιιιthe danger is always in halloween be carefull or scream you choose panic crossfingers Pray
avatar
Helena Bonham Carter
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 208
Ηλικία : 16
Location : Hogwarts
Ημερομηνία εγγραφής : 19/02/2013

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Helena Bonham Carter Την / Το Τετ Μαρ 06, 2013 2:57 pm

^Συμφωνώ!Η καλύτερη τριάδα αν σπάσει όχι.
Why to be normal,when you can be unique! ~Helena Bonham Carter~
We are all damaged in our own way.Nobody is perfect! ~Johnny Depp~:


 
avatar
Catherine Tonks
Λύτης Κατάρων
Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 1833
Ηλικία : 17
Location : Kapandrition
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο κόσμος...;

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Catherine Tonks Την / Το Σαβ Μαρ 09, 2013 9:28 pm

Ωραίο τόπικ!

Λοιπόν, νομίζω πως και οι τρεις ήταν εξίσου σημαντικοί...και συμφωνώ με τους αποπάνω, αν σπάσει αυτή η τριάδα, δεν θα είναι τόσο ωραία η ιστορία...


Can you make it feel like home, if I tell you you're mine

   
Σπόιλερ:       

WizardHufflupuff means Justice Wizard

magician1 imperio  magician1

In H.C.T., I'm Assistante.Pleasure.
avatar
Giny Weasly
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 441
Ηλικία : 19
Location : Hogwarts
Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2013

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Those who don't believe in magic will never find it

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Giny Weasly Την / Το Πεμ Μαϊος 09, 2013 9:25 am

Ο καθένας από αυτούς είναι διαφορετικός με την δική του αντίληψη και λογική για αυτό και ο καθένας από αυτούς θα διάλεγε και διαφορετικό Κλήρο. Όλοι έπαιξαν διαφορετικό αλλά σημαντικό ρόλο στο πόλεμο κατά του Βόλντεμορντ και δεν νομίζω ότι κάποιος ήταν πιο σημαντικός από τους άλλους όλοι είχαν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό αλλά εξίσου σημαντικό μόνο που ο Χάρι ως το κύριο πρόσωπο των βιβλίων αναδείχθηκε πιο πολύ απο τους άλλους 2 φίλους του.Hodor:

avatar
GinnyHermione
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 211
Ηλικία : 22
Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2013

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Άλλωστε, το αύριο είναι μια άλλη μέρα...

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από GinnyHermione Την / Το Παρ Μαϊος 24, 2013 11:45 pm

Οι τρεις τους ήταν κάτι αδιάσπαστο. Αν αφαιρέσεις μια αλυσίδα, λείπει κάτι βασικό - κι ας είναι ο Χάρι ο πρωταγωνιστής... Ακριβώς επειδή είναι διαφορετικοί, κάλυπταν διαφορετικές πτυχές της φιλίας και της ζωής τους!
avatar
Leon Black
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ηλικία : 25
Location : Κρητη
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Leon Black Την / Το Τετ Ιουλ 31, 2013 2:55 pm

Πιστεύω ότι κανείς δε θα επιβίωνε αν δεν υπήρχαν οι άλλοι δύο δίπλα του. Είναι ένα τρίο στο οποίο ο καθένας έχει τα χαρακτηριστικά που λείπουν στον άλλο. Ο Χάρι έχει ανδρεία και φρονιμάδα, ο Ρον έχει πείσμα και θα κάνει τα πάντα για τους φίλους του και η Ερμιόνη έχει σοφία και εξυπνάδα. Τα τρία στοιχεία αυτά ενώθηκαν και βγήκε η απόλυτη ομάδα που κανείς δεν μπορούσε να εξοντώσει γιατί τις αδυναμίες του ενός κάλυπταν τα προτερήματα του άλλου. Όλοι είχαν εξίσου σημαντικό ρόλο στον πόλεμο, ο Χάρι λίγο μεγαλύτερο βέβαια λόγω του ΕκλεκτούΣπόιλερ:
avatar
teddy potter
Χρυσούχος
Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 745
Ηλικία : 21
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2014

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought:

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από teddy potter Την / Το Πεμ Απρ 24, 2014 3:55 pm

πολυ ωραιο τοπικavatar
Giny Weasly
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 441
Ηλικία : 19
Location : Hogwarts
Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2013

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Those who don't believe in magic will never find it

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Giny Weasly Την / Το Πεμ Μαϊος 01, 2014 2:12 pm

Υπέροχο τόπικ.

Ο Χάρι ως ο κύριος χαρακτήρας των βιβλίων θεωρείτε ως και ο πιο σημαντικός και δεν θα διαφωνήσω γατί χωρίς αυτόν η ιστορία του Χάρι Πότερ σαφώς και δεν θα υπήρχε. Αλλά χωρίς τον Ρον και την Ερμιόνη η ιστορία θα ήταν τελείως διαφορετική και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε και αίσιο τέλος. Πώς θα τα κατάφερνε ο Χάρι χωρίς την ευστροφία της Ερμιόνης και την υποστήριξη και αδερφικότητα του Ρον? Αυτοί οι τρεις είναι η τέλεια ομάδα αλληλοσυμπληρώνονται και ο ένας χωρίς τον άλλον δεν θα τα είχαν καταφέρει. Οπότε δεν θεωρώ κάποιον από αυτούς πιο σημαντικό από τους υπόλοιπους ούτε κάποιο χαρακτηριστικό πιο απαραίτητο γιατί πολύ απλά χωρίς τα άλλα να το συνπληρώνουν δεν είναι τόσο ιδιαίτερο και σημαντικό.Hodor:

avatar
hremeis
Τεταρτοετής στην Σχολή
Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 125
Ηλικία : 26
Location : Cookietown, Oklahoma
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2013

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought:

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από hremeis Την / Το Πεμ Μαϊος 01, 2014 3:20 pm

όπως και να 'χει ο καθένας είναι διαφορετικός. ακόμα και τα ονόματα τους να μην ήταν το ίδιο θα είχε διαφορετικό αντίκτυπο στην όλη ιστορία.. πχ αν τον ρον τον λέγανε Αγησίλαου ξερό 'γω δεν θα είχαμε ποτέ το σπαστικό "γον γον" της λαβεντερ. όπως και ο κραμ δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα με το όνομα της ερμιόνης...

εν κατακλείδι κάθε ένας τους από το πιο απλό όπως το όνομα μέχρι το πιο σημαντικό είναι αναντικατάστατοι θαρρώavatar
Severous Albous
Χρυσούχος
Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 659
Ηλικία : 17
Location : Σχολή Χόγκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2014

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought:

Απ: The Golden Trio

Δημοσίευση από Severous Albous Την / Το Τετ Ιουν 18, 2014 8:03 pm

ειναι κα οι τρεις πολυ σημαντικοι, ακριβως οπως προαναφερθηκεslythn2  slytherin  slytherin  slytherin  slytherin slythn2

.     .   

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Απρ 26, 2018 3:02 am