.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Είδατε τη νέα ταινία ?

Blind Guardian

Cassandra Black
Cassandra Black
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33656
Ηλικία : 32
Location : Cairhien
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Blind Guardian Empty Blind Guardian

Δημοσίευση από Cassandra Black Την / Το Δευ Φεβ 22, 2016 7:22 pm

Blind Guardian

Blind Guardian Blindguardian2015j
Φωτό από το live στην Αθήνα, 10/5/2015

Οι Blind Guardian είναι ένα γερμανικό μουσικό συγκρότημα που ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 στη δυτική Γερμανία. Το συγκρότημα ασκεί μεγάλη επιρροή στο χώρο του heavy metal, ιδιαίτερα στα ιδιώματα του speed metal και power metal. Οι στίχοι των τραγουδιών τους γράφονται από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Hansi Kursh, ο οποίος εμπνέεται κυρίως από έργα των συγγραφέων Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, Στίβεν Κινγκ, Τζωρτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και Μάικλ Μούρκοκ, όπως επίσης από διάφορους παραδοσιακούς θρύλους.

Μέλη
Hansi Kürsch
André Olbrich
Marcus Siepen
Frederik Ehmke

Πρώην μέλη
Thomas Kelleners
Markus Dörk
Christof Theißen
Hans-Peter Frey
Thomas "Thomen" Stauch

Δισκογραφία
Battalions of Fear (1988)
Follow the Blind (1989)
Tales from the Twilight World (1990)
Somewhere Far Beyond (1992)
Imaginations from the Other Side (1995)
Nightfall in Middle-Earth (1998)
A Night at the Opera (2002)
A Twist in the Myth (2006)
At the Edge of Time (2010)
Beyond the Red Mirror (2015)

Συζητήστε. Razz



Blind Guardian Uwpmtkw

We seed the stars:
Blind Guardian Wot_stamp__brown_ajah_by_xxtayce-d5l2pfdBlind Guardian Mountza_by_erevia-d9o4rhrBlind Guardian 852fde05c3864d51158dc11955759b5e-d5x32s6
Blind Guardian Greyjoyf_by_erevia-d9o4rhw
Cassiopeia Black
Cassiopeia Black
Μαγικός Προσωπογράφος
Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ηλικία : 25
Location : In the world of dreams
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?

Blind Guardian Empty Απ: Blind Guardian

Δημοσίευση από Cassiopeia Black Την / Το Δευ Φεβ 22, 2016 7:36 pm

Αγαπώ.

Τους έμαθα πρόσφατα αλλά έχoυν γίνει από τα αγαπημένα μου μέταλ συγκροτήματα και αγαπώ το φανταστικό στοιχείο στη μουσική τους. In Love
Μου αρέσουν πολλά από τα τραγούδια τους, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω τα αγαπημένα μου θα ήταν αυτά:
Prophecies, Grand Parade, The Bard Song, Mirror Mirror, Otherland, Noldor και Skalds and Shadows.




Blind Guardian De491c4ec901d8ca0e5114fe83cfcb2c
Blind Guardian Aaaa10



^^:
Blind Guardian MkaBlind Guardian 24fb8t0Blind Guardian Ml5kqq

Blind Guardian >
Blind Guardian 9bitj5
   Blind Guardian 1er05
Blind Guardian Dl>
Cassandra Black
Cassandra Black
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33656
Ηλικία : 32
Location : Cairhien
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Blind Guardian Empty Απ: Blind Guardian

Δημοσίευση από Cassandra Black Την / Το Δευ Φεβ 22, 2016 8:31 pm

Εγώ μετά από 13 χρόνια που τους ακούω έχω ακόμα πρόβλημα στα αγαπημένα, καταρχάς δεν χωράνε σε ένα cd και δεύτερον το top αλλάζει σχεδόν κάθε βδομάδα Razz
Ίσως τα τρία all time favorites είναι τα Wheel of Time, Valhalla και Bard's Song (το In the Forest, το άλλο είναι ξενέρωτο Razz).
Ίσως για να το θέσω καλύτερα δεν αγαπώ τραγούδια αλλά άλμπουμς οπότε τα Nightfall in Middle-Earth, Imaginations from the Other Side και At the Edge of Time έχουν τα περισσότερα από τα αγαπημένα μου κομμάτια Razz
Επίσης τους έχω δει live 2 φορές και δε θα με χάλαγε και τρίτη In Love



Blind Guardian Uwpmtkw

We seed the stars:
Blind Guardian Wot_stamp__brown_ajah_by_xxtayce-d5l2pfdBlind Guardian Mountza_by_erevia-d9o4rhrBlind Guardian 852fde05c3864d51158dc11955759b5e-d5x32s6
Blind Guardian Greyjoyf_by_erevia-d9o4rhw
Denrean
Denrean
Moderator
Ministry's Officer of DMLE
ModeratorMinistry's Officer of DMLE

Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ηλικία : 27
Location : London, UK
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The only verdict is vengeance

Blind Guardian Empty Απ: Blind Guardian

Δημοσίευση από Denrean Την / Το Δευ Φεβ 22, 2016 11:22 pm

To cd A twist in the myth ειναι υπεροχο. Ξερω οτι διαφερει αρκετα απο τα παλιοτερα και στους λατρεις του οριτζιναλ θα ακουγεται λαθος αυτο που λεω αλλα δεν μπορω να σταματησω να το ακουω!



Blind Guardian Party_mask_v_for_v_stelmos_upo_by_marinacullen-dbn53ea
Cassandra Black
Cassandra Black
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33656
Ηλικία : 32
Location : Cairhien
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Blind Guardian Empty Απ: Blind Guardian

Δημοσίευση από Cassandra Black Την / Το Τρι Φεβ 23, 2016 7:12 pm

^Κι εμένα μ' αρέσει πολύ κι όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει είχα πετύχει πολλούς που το έθαβαν. Ακόμα δεν καταλαβαίνω το λόγο, εντάξει δεν είναι Imaginations αλλά άστους να πειραματιστούν και λίγο!



Blind Guardian Uwpmtkw

We seed the stars:
Blind Guardian Wot_stamp__brown_ajah_by_xxtayce-d5l2pfdBlind Guardian Mountza_by_erevia-d9o4rhrBlind Guardian 852fde05c3864d51158dc11955759b5e-d5x32s6
Blind Guardian Greyjoyf_by_erevia-d9o4rhw
Denrean
Denrean
Moderator
Ministry's Officer of DMLE
ModeratorMinistry's Officer of DMLE

Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ηλικία : 27
Location : London, UK
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The only verdict is vengeance

Blind Guardian Empty Απ: Blind Guardian

Δημοσίευση από Denrean Την / Το Τετ Φεβ 24, 2016 12:24 am

Προσωπικα πιστευω οτι το μελλον της Power ειναι πλεον στον ηχο του συγκεκριμενου cd. Αν και χεβυμεταλλιζει αρκετα, πιστευω οτι ο κλασικος ηχος της power οπως υπηρχε τη δεκαετία του '80 εχει παλιωσει.



Blind Guardian Party_mask_v_for_v_stelmos_upo_by_marinacullen-dbn53ea
Beatrice Theirin
Beatrice Theirin
Τριτοετής στην Σχολή
Τριτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ηλικία : 25
Location : Ireland
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2016

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought:

Blind Guardian Empty Απ: Blind Guardian

Δημοσίευση από Beatrice Theirin Την / Το Σαβ Οκτ 08, 2016 4:53 pm

Οι καλύτεροι! Best of the best!

Τα live τους ειναι επικοτατα και καθε φορα αξίζουν!



Blind Guardian Wv4r9x

Blind Guardian 2598xlk

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Νοε 28, 2020 6:07 pm