.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Είδατε τη νέα ταινία ?

Muggle Quidditch

Gellert
Gellert
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ηλικία : 33
Location : In a galaxy far far away...
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...

Muggle Quidditch Empty Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Gellert Την / Το Σαβ Σεπ 26, 2009 1:51 pm

Muggle Quidditch MuggleQuidditch


Muggle Quidditch

Το Κουίντιτς για Μαγκλ (ή αλλιώς Μαγκλ Κουίντιτς) είναι ένα ομαδικό άθλημα βασισμένο στο κανονικό Κουίντιτς. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε πολλούς φαν της σειράς, σε λάτρεις των σπορ φαντασίας καθώς και παιδιά. Στο Κουίντιτς για Μαγκλ, όπως και στο Κουίντις για Μάγους, υπάρχουν τέσσερις θέσεις σε κάθε ομάδα. Επειδή το Κουίντιτς είναι βασισμένο σε μαγικές συσκευές και έννοιες όπως η μαγεία, το Κουίντιτς για Μαγκλ προσαρμόστηκε ούτως ώστε να μπορεί να παιχτεί στο έδαφος, και οι παίκτες περιορίζονται στο χώρο του γηπέδου το μέγεθος του οποίου δεν ξεπερνά ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.
Ο εξοπλισμός στο Μαγκλ Κουίντιτς ποικίλει ανάλογα με το χώρο διεξαγωγής του παιχνιδιού. Συχνά χρησιμοποιούνται τρία στεφάνια στηριγμένα σε πλαστικούς στήλους/σωλήνες τα οποία χρησιμεύουν ως εστίες και τοποθετούνται σε μία από τις δύο πλευρές του γηπέδου. Μπάλες του βόλεϊ, του μπάσκετ και πλαστικές μπάλες χρησιμοποιούνται ως Κόκκινες , ενώ πιο μαλακά αντικείμενα, όπως μπάλες από αφρολέξ, ή μικρές πλαστικές μπάλες του baseball χρησιμοποιούνται ως Μαύρες . Σε υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα, οι Κυνηγοί χρησιμοποιούν φρίζμπι ως Κόκκινη. Αυτό προσδίδει ένταση στο παιχνίδι.

Οι Χτυπητές που κάνουν σερβίς μπορεί να χρησιμοποιήσουν ρακέτες του τένις για να ʽσερβίρουνʼ τις Μαύρες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουν πλαστικές μπάλες στη θέση των Μαύρων, κάτι που, παρόλα αυτά βοηθά στο να στοχεύουν οι παίκτες με ακρίβεια. Οι ρακέτες του τένις δεν επιτρέπουν τόσο την ακρίβεια που αναφέρεται στα μυθιστορήματα του Χάρι Πότερ. Σε πιο ακραίες εκδοχές του παιχνιδιού δε χρησιμοποιούνται Μαύρες και οι παίκτες που χτυπούν την μπάλα επιτρέπεται να πιάσουν τους κυνηγούς καθώς και άλλους παίκτες (ο παίκτης που αναζητά την χρυσή καθώς και ο τερματοφύλακας δεν μπορούν να επέμβουν όταν συμβαίνει αυτό). Ενώ στα μυθιστορήματα του Χάρι Πότερ η Χρυσή είναι ένα μαγικό αντικείμενο στο Μαγκλ Κουίντιτς η Χρυσή είναι συνήθως κάτι σαν ένας σχετικά ουδέτερος παίκτης, ολόχρυση και μερικές φορές έχει φτερά. Η Χρυσή αφού απελευθερωθεί, συνήθως επιτρέπεται να περιφέρεται σε μια περιοχή πέρα από το γήπεδο του παιχνιδιού. Όταν το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο γήπεδο του πανεπιστημίου η περιοχή όπου μπορεί να κινηθεί είναι συχνά ολόκληρη η πανεπιστημιούπολη.


Θέσεις στο Μαγκλ Κουίντιτς.

• Οι Κυνηγοί είναι υπεύθυνοι για να πασάρουν τη μπάλα στους άλλους κυνηγούς της ομάδας τους και να σκοράρουν πετώντας τη μέσα από ένα απʼ τα γκολπόστ του αντιπάλου. Τρεις ή τέσσερις Κυνηγοί μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα στην ίδια ομάδα. Όταν μια Μαύρη πετυχαίνει έναν Κυνηγό ενόσω αυτός έχει στην κατοχή του την Κόκκινη τότε είναι υποχρεωμένος να πετάξει την Κόκκινη στον αέρα.

• Οι Φύλακες είναι οι υπερασπιστές των γκολπόστ (μοιάζουν με τους τερματοφύλακες στο ποδόσφαιρο) και υποχρέωσή τους ήταν να προσπαθούν να μπλοκάρουν τις προσπάθειες της αντίπαλης ομάδας να σκοράρει. Μόνο ένας Φύλακας μπορεί να βρίσκεται μέσα στο γήπεδο κάθε φορά. Στις περισσότερες εκδοχές του παιχνιδιού, ο Φύλακας δεν μπορεί να χτυπηθεί από τις Μαύρες όταν βρίσκεται σε μια λογική απόσταση από τα στεφάνια της ομάδας του. Σε διαφορετικές εκδοχές, όταν ένας Χτυπητής χτυπάει ένα Φύλακα της αντίπαλης ομάδας, ενώ αυτή η ομάδα βρίσκεται σε απόσταση βολής, τότε ο Φύλακας πρέπει να ακινητοποιηθεί για 2-3 δευτερόλεπτα έτσι ώστε να προσομοιωθεί ο χρόνος ανάρρωσης του Φύλακα στο μαγικό Κουίντιτς.


• Οι Χτυπητές προσπαθούν να χτυπήσουν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας με Μαύρες και να αποτρέψουν τις Μαύρες μπάλες που στέλνει η αντίπαλη ομάδα από το να χτυπήσουν τους δικούς τους παίκτες. Δύο Χτυπητές μπορούν να παίζουν σε κάθε παιχνίδι ταυτόχρονα.


• Οι Ανιχνευτές προσπαθούν να πιάσουν τη Χρυσή Μπάλα, η οποία αφήνεται στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. (Σε μερικές παραλλαγές, η Χρυσή αφήνεται στο ημίχρονο ενώ σε άλλες σε αόριστο χρόνο). Οι Ανιχνευτές μπορούν να παίζουν ως Κυνηγοί πριν την ελευθέρωση της Χρυσής.

Κατοχυρωμένα παιχνίδια Μαγκλ Κουίντιτς

• Διακολλεγιακός Σύλλογος Κουίντιτς

Ιδρύθηκε στην πανεπιστημιούπολη του Middlebury College στο Vermont ως αποτέλεσμα των δημοφιλέστατων τουρνουά του πανεπιστημίου.Ο συνεταιρισμός περιλαμβάνει 105 σχολεία, συμπεριλαμβανομένων των Vassar College, Marlboro College, Bucknell University. Το Παγκόσμιο Κύπελο Κουίντιτς του Middlebury του 2006, κέρδισε την προσοχή της εφημερίδας Wall Street Journal η οποία στη συνέχεια, πρόβαλε το φαινόμενο στο εξώφυλλο, ενώ το πρωτάθλημα του 2007 εμφανίστηκε στο εξώφυλλο και συμπεριλήφθηκε στη στήλη «Life» της εφημερίδας «USA Today» στις 27 Νοεμβρίου του 2007. Ένα κομμάτι ενός αγώνα μεταξύ των Middlebury College - Amherst College προβλήθηκε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του καναλιού CBS στις 28 Μαρτίου του 2008. 14 σχολεία παρακολούθησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο Κουίντιτς από το Πανεπιστήμιο της Washington μέχρι και το Πανεπιστήμιο της Louisiana! Αυτός είναι και ο πρώτος χρόνος που παίκτης από άλλη χώρα μπήκε στην ομάδα ( McGill από τον Καναδά). Δημιουργήθηκε ένα site για την live προβολή του αγώνα.

• Κατασκήνωση Wanocksett

Στην ΚατασκήνωσηWanocksett στο Δουβλίνο του New Hampshire, στις ΗΠΑ, το Μαγκλ Κουίντιτς παιζόταν κατά τη διάρκεια της 3ης εβδομάδας του Ιουλίου, το 2007 ανάμεσα σε 3 ομάδες : The Gryffindor Lions The Fitchburg Finchesand The Chudley Cannons.. Αυτό επαναλήφθηκε με άλλες ομάδες ανά βδομάδες, από τότε.• Last Chance Quidditch

Στις αρχές του Φθινοπώρου του 2004, το Πανεπιστήμιο του Millikin διοργανώνει ένα τουρνουά Κουίντιτς κάθε εξάμηνο, που υποστηρίζεται από τη Θεατρική ομάδα του Last Chance. Οι φοιτητές παίζουν παιχνίδια όπως και οι 4 παραδοσιακές ομάδες. Την άνοιξη του 2006, τα παιχνίδια ακυρώθηκαν και αντικαταστάθηκαν από μία προσομοίωση Τριάθλου Μαγείας

Σπόιλερ:
(Πηγη:Wikipedia )edit by Roxanne Derwent : Το τόπικ μεταφράστηκε.lighter«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Muggle Quidditch Shma
RemousLoupin
RemousLoupin
Μαγικός Προσωπογράφος
Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 7907
Ηλικία : 27
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από RemousLoupin Την / Το Σαβ Σεπ 26, 2009 2:13 pm

Ωραίες πληροφορίες...
Μεταφέρεται στα off-topic.

Muggle Quidditch Rick-morty-mourn


Wubalubadubdub!:


love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Godric
Godric
Τάγμα του Φοίνικα
Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 2945
Ηλικία : 25
Location : Γκρίμολντ Πλέις, 12
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Godric Την / Το Σαβ Σεπ 26, 2009 5:21 pm

Φανταστείτε να το παίζαμε αυτό στην Ελλάδα.It is our choices, Harry, that show who we truly are, far more than our abilities.
Cassandra Black
Cassandra Black
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33652
Ηλικία : 32
Location : Cairhien
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Cassandra Black Την / Το Δευ Σεπ 28, 2009 5:09 pm

Λωλ, πλάκα έχει :P
Αν το παίζαμε αυτό στην Ελλάδα θα μας περνούσαν για τρελούς. Εδώ δεν έχουν αποδεχτεί το γεγονός πως τις Απόκριες ο κόσμος μασκαρεύεται :PMuggle Quidditch Uwpmtkw

We seed the stars:
Muggle Quidditch Wot_stamp__brown_ajah_by_xxtayce-d5l2pfdMuggle Quidditch Mountza_by_erevia-d9o4rhrMuggle Quidditch 852fde05c3864d51158dc11955759b5e-d5x32s6
Muggle Quidditch Greyjoyf_by_erevia-d9o4rhw
Merlin Longstaff
Merlin Longstaff
Θανατοφάγος
Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 1091
Ηλικία : 33
Location : Camelot College for Young Wizards
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Merlin Longstaff Την / Το Δευ Σεπ 28, 2009 11:12 pm

Προτιμώ το συμβατικό ποδόσφαιρο...
yawnLook, don't I manage to look completely innocent and meek? Just U wait and see...
Muggle Quidditch 1119w
Ronerm
Ronerm
Μάντης
Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 12534
Ηλικία : 1007
Location : Πουθενά δηλαδή παντού!!!! <3
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Ronerm Την / Το Παρ Νοε 05, 2010 10:37 am

Πολύ ενδιαφέρον. Σε καμία συγκέντρωση του forum να το παίξουμε.Muggle Quidditch Rdv7kyzwppuxqw19ij6qk27Wands up for our queen J.K.Rowling
Safira
Safira
Μαγικός Προσωπογράφος
Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 6682
Ηλικία : 22
Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω,
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Safira Την / Το Παρ Νοε 05, 2010 10:40 am

μια εροτησουλα ο ανιχνευτις πος ειναι δεν νομιζω να εχουν μπαλα με ροδακια :PMuggle Quidditch 2vcao7l
♥❤♥:
Muggle Quidditch 2z6cjs2
Muggle Quidditch 2dalh1y
Mysterious Wizard
Mysterious Wizard
Αλχημιστής
Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ηλικία : 24
Location : Gatlin
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Mysterious Wizard Την / Το Παρ Μάης 13, 2011 8:37 pm

^χαχαχα σωστό!!! Muggle Quidditch 217925

Πάντως θα είχε πλάκα Muggle Quidditch 422287.
.


Muggle Quidditch Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o1_250   Muggle Quidditch Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o2_250

Muggle Quidditch Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o3_250   Muggle Quidditch Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o4_250...:
Muggle Quidditch Epsilonpitau3ac0_by_phinasnigellusblack-d7x1nqe
Albus P.W.B. Dumbledοre
Albus P.W.B. Dumbledοre
Τάγμα του Φοίνικα
Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 3488
Ηλικία : 22
Location : Αίθουσα 05,σειρά K,Θέση 15,έτοιμος να δω το Part 2 της 7ης ταινίας!!
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυϊα έχει όρια.

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Albus P.W.B. Dumbledοre Την / Το Σαβ Μάης 28, 2011 1:17 am

Ωραίες πληροφορίες...Συμφωνώ με τον Άλεξ να το παίξουμε σε κάποια από τις συναντήσεις μας...Αλλά θα μας περάσουν για τρελούς...Συν του ότι δεν έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό...A red-glow burst suddenly across the enchanted sky above them
as an edge of dazzling sun appeared over the sill of the nearest window.
The light hit both of their faces at the same time, so that Voldemort's
was suddenly a flaming blur. Harry heard the high voice shriek
as he too yelled his best hope to the heavens, pointing Draco's wand:
"Avada Kedavra!"
"Expelliarmus!"
The bang was like a canon blast, and the golden flames that erupted between them,
at the dead center of the circle they have been treading, marked the point where the spells collided.
Harry saw Voldemort's green jet meets his own spell, saw the Elder Wand fly high,
dark against the sunrise, spinning across the enchanted ceiling
like the head of Nagini, spinning through the air toward the master it would not kill,
who had come to take full possession of it at last.
Muggle Quidditch 4yearsHW
Eleanna Lovegood
Eleanna Lovegood
Εκπαιδευτής Δράκων
Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 25821
Ηλικία : 21
Location : London's Shadowhunter Institute
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Eleanna Lovegood Την / Το Κυρ Ιουν 26, 2011 10:48 am

Ωραιες πληροφοριες!!Muggle Quidditch 10dwccy
Muggle Quidditch Wguogg
Bella Black
Bella Black
Θανατοφάγος
Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 8350
Ηλικία : 23
Location : Behind you
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Bella Black Την / Το Κυρ Ιουν 26, 2011 7:02 pm

Πλάκα έχει....Muggle Quidditch Yy1m  

Women in our position must make the best of their circumstances...


growing strong:
Μονρόες Γιατί Είμαστε Μοντέλα
Muggle Quidditch 2dkwcpu
ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΪ Cool

Σteam, γιατί νιώθουμεhero

Οι Καμμενοι Του Τσατ... γτ το τσατ πηρε φωτια Cool
avatar
Vagos Black
Δευτεροετής στην Σχολή
Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ηλικία : 30
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought:

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Vagos Black Την / Το Σαβ Σεπ 17, 2011 9:16 pm

φανταστειτε τον ολυμπιακο πανω σε σκουποξυλο
Maria Granger
Maria Granger
Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι

Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ηλικία : 22
Location : Now I'm here...Now I'm there...
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Maria Granger Την / Το Παρ Μάης 25, 2012 4:11 pm

Δεν μου άρεσε η ιδέα.Το Κουίντιτς είναι σπορ των μάγων και έτσι πρέπει να παραμείνει.Ποιο το νόημα να κηνυγάς την χρυσή και να μην είσαι πάνω σε σκοπόξυλο.
Muggle Quidditch 6yearsHW3

Muggle Quidditch Banner-huff
Druella Black
Druella Black
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ηλικία : 22
Location : Mystic Falls
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Druella Black Την / Το Σαβ Μάης 26, 2012 3:15 pm

Καλο ειναιMuggle Quidditch Tumblr_meoln3Ct3W1rjtzkso1_500
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.

♥:
Muggle Quidditch Letters_fire_k1

Muggle Quidditch Images?q=tbn:ANd9GcRQT9-aUCtOLDFE5Lzo5i61vKO0Ptv8t1x0cOsp-qEfrM-m8_5ZUg
Proud Rusher
Roxanne Derwent
Roxanne Derwent
Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ηλικία : 22
Location : Shell Cottage
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Roxanne Derwent Την / Το Τρι Ιουν 19, 2012 4:42 pm

Το τόπικ μεταφράστηκε! oh!__________
________Muggle Quidditch 847683c79afbfbb99f62ba329a3c8da5a9b9180f
Lucy Weasley
Lucy Weasley
Θεραπευτής/ρια
Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ηλικία : 22
Location : Barrow, England
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Ballet is my passion

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Lucy Weasley Την / Το Τρι Ιουν 19, 2012 5:02 pm

Πολύ καλό παιχνίδι! Ωραίες οι πληροφορίες αν κι εγώ νομίζω πως πρέπει να παραμείνει μόνο ως παιχνίδι των μάγων και να γίνεται στον αέρα αλλά και οι Μαγκλς έχουν δικαίωμα να παίξουν. Αχ παιδιά σας παρακαλώ, ξεκολλήστε απ' το ότι αν μας δουν να το παίζουμε εδώ στην Ελλάδα θα μας περάσουν για τρελούς. Δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε για ένα απλό παιχνίδι το οποίο ανήκει στον πολυαγαπημένο κόσμο των μάγων. Ας πουν ότι μα ότι θέλουν όσοι μας δουν να παίζουμε Κουίντιτς. Σιγά, εγώ στην έκτη δημοτικού πήγαινα καμιά φορά με την γραβάτα του Gryffindor στο σχολείο και όλοι με ρωτούσαν με ενθουσιασμό που και πόσο την πήρα. Ένα απλό παιχνίδι θα μας πειράξει? Τέλος πάντων, είναι πολύ καλό και χρήσιμο τόπικ! SnitchMuggle Quidditch Snowhi11

Remember you're the one who can fill the world with sunshine


Hemione Granger:
Hufflepuff Fiction Team
Muggle Quidditch Rr81
Muggle Quidditch Pbucket
Muggle Quidditch 30k67ms
Muggle Quidditch Desjgi
Muggle Quidditch 3585f5y
Muggle Quidditch 3518oxd

Muggle Quidditch Pbucket
Cassandra Black
Cassandra Black
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33652
Ηλικία : 32
Location : Cairhien
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Cassandra Black Την / Το Τρι Ιουν 19, 2012 5:51 pm

Ότι αποκλείεται ας πούμε να λες "θα μας κράξουν" και παρόλα αυτά να θες να παίξεις μια φορά Razz
Επίσης, δεν ξέρω τι γίνεται στο σχολείο σου, αλλά στα περισσότερα σχολεία καθώς και στην κοινωνία, αν κάνεις κάτι που ξεφεύγει απ' τα όρια του συμβατικού, στην καλύτερη εισπράττεις βλέμματα απαξίωσης, στην χειρότερη γίνεσαι θύμα χλευασμού. Είχα πάει κι εγώ με (homemade) γραβάτα Γκρίφιντορ στο σχολείο στα 14 και μόνο φυτό δεν με είπαν.
Φυσικά και είναι καλό να μη σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος και να κάνεις αυτό που θες, αλλά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να γίνεις και λίγο ρεζίλι αν πας να παίξεις muggle quidditch δημοσίως :PMuggle Quidditch Uwpmtkw

We seed the stars:
Muggle Quidditch Wot_stamp__brown_ajah_by_xxtayce-d5l2pfdMuggle Quidditch Mountza_by_erevia-d9o4rhrMuggle Quidditch 852fde05c3864d51158dc11955759b5e-d5x32s6
Muggle Quidditch Greyjoyf_by_erevia-d9o4rhw
Narcissa Black
Narcissa Black
Μαγικός Προσωπογράφος
Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 807
Location : In the desert outside of nowhere
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Narcissa Black Την / Το Τρι Ιουν 19, 2012 6:22 pm

Πλάκα έχει αλλά κατά την γνώμη μου το κουίντις σε σκουπόξυλο είναι το καλύτερο giveupMy dear...
You really can't send me to Hell. I came from there.
Lucy Weasley
Lucy Weasley
Θεραπευτής/ρια
Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ηλικία : 22
Location : Barrow, England
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Ballet is my passion

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Lucy Weasley Την / Το Τετ Ιουν 20, 2012 1:14 am

Το Muggle Quindditch μα τα γένια του Μέρλιν αν είχα εξοπλισμό ειλικρινά μέχρι και στο λύκειο που θα πάω το Σεπτέμβριο θα έπαιζα κι ας έλεγαν ότι θέλουν, ειλικρινά δεν μπορούμε να ντρεπόμαστε για ένα απλό παιχνίδι...Muggle Quidditch Snowhi11

Remember you're the one who can fill the world with sunshine


Hemione Granger:
Hufflepuff Fiction Team
Muggle Quidditch Rr81
Muggle Quidditch Pbucket
Muggle Quidditch 30k67ms
Muggle Quidditch Desjgi
Muggle Quidditch 3585f5y
Muggle Quidditch 3518oxd

Muggle Quidditch Pbucket
xaroula-sp1999
xaroula-sp1999
Εκτοετής στην Σχολή
Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 309
Ηλικία : 23
Location : Westeros
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Everybody's got a dark side! Can you love mine? Delena with all the ways. Damon makes her happy, protects her and surprises her. He loves her! Passion and Love Team Delena

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από xaroula-sp1999 Την / Το Σαβ Ιουν 30, 2012 11:34 pm

ωραίο θα ήταν και θα ειχε πλακα :D
Darkness and Light! What's Your Side?
Muggle Quidditch SecretCu
Damon:
damon and elena photo:  tumblr_lxwg7uvBKF1qd1kvjo1_500.gif the secret circle photo: The secret circle newtb.gif charmed triquetra photo: Triquetra Triquetra2.gif
Cassiopeia Black
Cassiopeia Black
Μαγικός Προσωπογράφος
Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 23166
Ηλικία : 25
Location : In the world of dreams
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Cassiopeia Black Την / Το Τρι Ιουλ 03, 2012 5:26 pm

Με τον αδερφό μου και το ξάδερφό μου παίζαμε μαγκλ κούιντιτς παλιά. Razz
Παίζαμε 2 άτομα κάθε φορά και ο τρίτος ήταν ο διαιτητής. Στην αρχή παίζαμε μέχρι να πετύχουμε ένα ορισμένο σκορ (για "στεφάνι" δεν θυμάμαι τι είχαμε βάλει mouble mouble ). Είχαμε και μαύρη μπάλα, μαι μπάλα ποδοσφαίρου. Laughing Μετά λοιπόν, ο "διαιτητής" πήγαινε κάπου που να είναι πιο ψηλά από μας και μας πετούσε τη "χρυσή μπάλα" η οποία ήταν ένα λεμόνι με δυο ξυλαράκια αντί για φτερά και όποιος την έπιανε πρώτος νικούσε. :P

Το ξέρω είναι ελεεινό αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος. :PΠάντως για να μην ξεφεύγω απ'το θέμα του τόπικ δεν είναι κακό σαν ιδέα. Να πετάξουμε δεν γίνεται, οπότε κάτι είναι και αυτό. Razz
Muggle Quidditch De491c4ec901d8ca0e5114fe83cfcb2c
Muggle Quidditch Aaaa10^^:
Muggle Quidditch MkaMuggle Quidditch 24fb8t0Muggle Quidditch Ml5kqq

Muggle Quidditch >
Muggle Quidditch 9bitj5
   Muggle Quidditch 1er05
Muggle Quidditch Dl>
Lucy Weasley
Lucy Weasley
Θεραπευτής/ρια
Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ηλικία : 22
Location : Barrow, England
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Ballet is my passion

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Lucy Weasley Την / Το Τρι Ιουλ 03, 2012 5:34 pm

Ορίστε ένα καλό παράδειγμα^ :P Ααα θα το κάνω κ εγώ!Muggle Quidditch Snowhi11

Remember you're the one who can fill the world with sunshine


Hemione Granger:
Hufflepuff Fiction Team
Muggle Quidditch Rr81
Muggle Quidditch Pbucket
Muggle Quidditch 30k67ms
Muggle Quidditch Desjgi
Muggle Quidditch 3585f5y
Muggle Quidditch 3518oxd

Muggle Quidditch Pbucket
Μia Melanie Hawkins
Μia Melanie Hawkins
Μαγικός Προσωπογράφος
Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ηλικία : 117
Location : your nightmares
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Μia Melanie Hawkins Την / Το Πεμ Ιουλ 05, 2012 12:04 pm

Πλάκα έχει..Πολύ ενδιαφέρον πληροφορίεςMuggle Quidditch Tumblr_mg0k3wjWFM1r3o83uo1_500Muggle Quidditch Tumblr_ml74h1hcQT1rljoyfo1_500
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..

Everything looks better when the sun goes down.:
Muggle Quidditch Letters_fire_k1


Muggle Quidditch BeauxoMuggle Quidditch BeuxHWMuggle Quidditch Tumblr_m1uq9tV1Wk1rp4svlo1_400
Nearly Headless Nick
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39298
Ηλικία : 23
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Τρι Ιουλ 15, 2014 2:38 am

Εγώ λέω να ξεκινήσουμε τη διοργάνωση σιγά-σιγά!Muggle Quidditch Receiv13


Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Noelia di Firenze
Noelia di Firenze
Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 1194
Ηλικία : 30
Location : Enchanted Forest
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2015

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: είμαι chocoholic... αλλά τι φταίω κι εγώ, αφού βλέπω μπροστά μου συνέχεια Παράφρονες!!! (κάπως πρέπει να συνέλθω μετά...)

Muggle Quidditch Empty Απ: Muggle Quidditch

Δημοσίευση από Noelia di Firenze Την / Το Τετ Οκτ 21, 2015 8:40 pm

εγω προσφατα ειδα ενα βιντεο με αγωνα quidditch που οργανωσε ενα πανεπιστημιο στην Αμερική..τρεχαν με ενα σκουποξυλο αναμεσα στα ποδια τους, ειχε πολυ γελιο!

  Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Σεπ 23, 2020 3:20 pm