.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Είδατε τη νέα ταινία ?

Πίσω από τις πόρτες του Τμήματος Μυστηρίων...

Isabelle Lightwood
Isabelle Lightwood
Απόφοιτος Χόγκουαρτς
Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36179
Ηλικία : 120
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Πίσω από τις πόρτες του Τμήματος Μυστηρίων... Empty Πίσω από τις πόρτες του Τμήματος Μυστηρίων...

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Την / Το Παρ Ιουν 17, 2011 10:02 pm

Το τμήμα μυστηρίων είναι, όπως το όνομά του προτείνει, ένα μυστήριο τμήμα. Διενεργεί οι περισσότερες από τις διαδικασίες του στη συνολική μυστικότητα. Λίγοι μάγοι μέσα στο υπουργείο ξέρουν πραγματικά τι βρίσκεται μέσα σε αυτό το τμήμα. Εκείνοι οι μάγοι που εργάζονται στο τμήμα μυστηρίων καλούνται Unspeakables.

Τα δωμάτια στο τμήμα περιλαμβάνουν:

Ένα δωμάτιο εισόδων που περιστροφές γύρω, αποπροσανατολισμός των όλων κατόχων του για αρκετά δευτερόλεπτα, όποτε οι όλες της πόρτες είναι κλειστές. Αυτό είναι πιθανώς μια συσκευή ασφάλειας για να κρατήσει τους μη-υπαλλήλους του τμήματος από την εύρεση του τρόπου τους.
Ένα μακρύ δωμάτιο στο οποίο εγκέφαλοι κολυμπήστε σε μια πράσινη λύση (αυτοί οι "εγκέφαλοι" φαίνονται να ελέγχονται από κάποιο είδος του πλάσματος που τους χρησιμοποιεί για να στραγγαλίσει τα θύματά του). Πιθανώς χρησιμοποιημένος για να μελετήσει το μυαλό.
Ένας μεγάλος, τετραγωνικό δωμάτιο με τις σειρές πετρών που οδηγούν κάτω σε ένα κοίλωμα στο κέντρο. Σε αυτό το κοίλωμα είναι μια εξέδρα, σε όποιος στέκεται μια πολύ παλαιά αψίδα με μια κουρελιασμένη κουρτίνα που κρεμά από το. Πιθανώς χρησιμοποιημένος στο θάνατο μελέτης.
Ένα δωμάτιο στο οποίο οι διάφορες σχετικές με το χρόνο συσκευές κρατιούνται, όπως τα ρολόγια κάθε περιγραφής και Χρόνος-τορναδόροι (περιδέραια με τα κρεμαστά κοσμήματα κλεψυδρών, όποιος θα στείλει την πλάτη κομιστών εγκαίρως όταν αναποδογυρίζεται το κρεμαστό κόσμημα). Περιέχει επίσης ένα μυστήριο βάζο κουδουνιών, μέσα στο οποίο τίποτα θα γίνει σταθερά νεώτερο και νεώτερο, κατόπιν αργά επιστροφή στην αρχική ηλικία του σε έναν ατέρμονο κύκλο. Πιθανώς χρησιμοποιημένος στο χρόνο μελέτης.
Ένας γίγαντας, σπηλαιώδες δωμάτιο με πέρα από εκατό σειρές, όπου οι προφητείες κρατιούνται, σημειωμένος ως αίθουσα της προφητείας σε ένα άρθρο ειδήσεων μέσα Ο πρίγκηπας μισό-αίματος. Θ*Χαρρυ Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Ginny Weasley, Θ*Νεβηλλε Longbottom, και Luna Lovegood δελεάζεται σε αυτό το δωμάτιο κοντά Λόρδος Voldemort και δικοί του Τρώγοντες θανάτου. Πιθανώς χρησιμοποιημένος στις προφητείες μελέτης και το μέλλον.
Ένα δωμάτιο πίσω από μια πόρτα που παραμένει κλείδωσε πάντα και που δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί από καθεμία Alohomora περίοδος ή μαγικά penknives ξεκλειδώματος. Σύμφωνα με Albus Dumbledore, πίσω από εκείνη την πόρτα αποτελεί το πιό μυστήριο αντικείμενο της μελέτης στο τμήμα: μια δύναμη πιό θαυμάσιος και φοβερός αμέσως από το θάνατο, νοημοσύνη ή φύση, μια δύναμη που Harry δεν κατέχει στα droves και το Λόρδο Voldemort καθόλου. Θ*Χαρρυ Potter και ο πρίγκηπας μισό-αίματος, αυτή η δύναμη επιβεβαιώθηκε μέσω ενός διαλόγου μεταξύ Harry και Dumbledore για να είναι αγάπη.
Πηγή!

Εσείς ποια πιστεύετε ότι είναι η δουλειά των Αμίλητων;
Σε ποιον τομέα θα θέλατε να ειδικεύεστε;
Τι πιστεύατε εσείς ότι θα υπήρχε πίσω από τις πόρτες του τμήματος μυστηρίων;
Τι θα κάνατε αν είσασταν στη μάχη ανάμεσα στο Τάγμα του Φοίνικα και των Θανατοφάγων; Θα ανοίγατε τις πόρτες ή θα καθόσασταν στ'αυγά σας;
awesome


Σπόιλερ:
Βρήκα ένα τόπικ που μοιάζει κάπως στα βιβλία του τάγματος (ή στις ταινίες; unsure, αλλά τα στοιχεία και τα ερωτήματα μου φάνηκαν τελείως διαφορετικά. Αν όχι, σχωράτε με :P.

Πίσω από τις πόρτες του Τμήματος Μυστηρίων... Tumblr_liew3kLY9Z1qamqh2Πίσω από τις πόρτες του Τμήματος Μυστηρίων... Ypo
Sorazal the Erised
Sorazal the Erised
Member of Order Of Merlin 2nd
Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ηλικία : 228
Location : Room of Requirement
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?

Πίσω από τις πόρτες του Τμήματος Μυστηρίων... Empty Απ: Πίσω από τις πόρτες του Τμήματος Μυστηρίων...

Δημοσίευση από Sorazal the Erised Την / Το Σαβ Ιουν 18, 2011 1:50 am

Υπάρχει αντίστοιχο τόπικ εδώ, και βρε Μαράκι με μέτρο το Google Translate. :P :P

Κλειδώνεται. lock 2

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Μάης 26, 2020 2:34 am