.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Είδατε τη νέα ταινία ?

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

multi
multi
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ηλικία : 31
Location : Στο γραφείο πίσω από την κυκλική σκάλα
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από multi Την / Το Πεμ Μάης 01, 2008 12:48 pm

Τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν μία μελανή σελίδα στην ιστορία της χώρας μας!Η Ελλάδα είναι πρώτη σε τροχαία στην ευρωπαϊκή ένωση!Χιλιάδες συνάνθρωποί έχουν χάσει την ζωή τους στο δρόμο!Το φαινόμενο αυτό στηρίζεται σε πολλά αίτια....Βρήκα ένα ωραίο άρθρο σε μία εφημερίδα της θράκης που νομίζω ότι αξίζει να το διαβάσετε!Και κάτι ακόμα...Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ.


30-4-07
1Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η πρόοδος των οδικών μεταφορών, που χαρακτηρίζει την εποχή μας, αποτελεί σήμερα προϋπόθεση για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.
Η αλματώδης και η παρά την ενεργειακή κρίση συνεχιζόμενη αύξηση του αυτοκινήτου και του δικύκλου, αποτελεί πραγματικότητα σ΄ όλο τον κόσμο.

Ενώ, τόσα πολλά είναι τα προσόντα του αυτοκινήτου και τόσο σπουδαία υπήρξε η συμβολή του στην πρόοδο και την καλυτέρευση της ζωής του ανθρώπου, από την άλλη πλευρά, δημιούργησε σοβαρά και δισεπίλυτα προβλήματα, τα σπουδαιότερα από τα οποία είναι τα τροχαία ατυχήματα και η ρύπανση του περιβάλλοντος ( μόλυνση της ατμόσφαιρας- ηχορύπανση).
Την τελευταία 10ετία, ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων αυξήθηκε σημαντικά.
Αποτέλεσμα της αύξησης αυτής είναι, να θρηνεί η χώρα μας κάθε χρόνο 2000 και πλέον νεκρούς και περισσότερους από 32000 τραυματίες ( σοβαρά-ελαφρά), με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες για τους παθόντες, τις οικογένειες τους και την εθνική οικονομία.
Σύμφωνα με τον ορισμό της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, τροχαίο ατύχημα είναι κάθε ατύχημα το οποίο σχετίζεται με μηχανοκίνητο όχημα χρησιμοποιούμενο για την μεταφορά ατόμων ή εμπορευμάτων.
Το Τροχαίο ατύχημα, όσο φανερό και αν έχει γίνει, στη βάση του είναι ένα ατύχημα, όπως πολλά άλλα και οφείλεται πάντοτε σε ανθρώπινη αμέλεια. Κάποιος κάνει κάτι που δεν είναι πρέπει ή κάποιος δεν κάνει κάτι που πρέπει να κάνει.
Το Τροχαίο ατύχημα επομένως, δεν είναι τυχαίο γεγονός. Το λέμε βέβαια ατύχημα αλλά ακριβής λεκτικός χαρακτηρισμός του είναι τροχαίο έγκλημα, αφού υφίσταται πάντα ασυνείδητη και πολλές φορές ενσυνείδητη ανθρώπινη αμέλεια.
Τα αίτια που αναφέρονται στους οδηγούς είναι: υπερβολική ταχύτητα 20,5%, απόσταση προσοχής οδηγού 30,0%, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα πορείας 9%, οδήγηση σε κατάσταση μέθης 20,3% και τα υπόλοιπα από άλλες αιτίες.

Χρήσιμες συμβουλές

- Να φοράτε πάντα την ζώνη ασφαλείας, να ρυθμίζετε τη θέση του προσκέφαλου. Εάν κατά τη σύγκρουση δε φοράτε ζώνη ασφαλείας θα χτυπήσετε στο παρμπρίζ, στο ταμπλό ή το τιμόνι. Ο αερόσακος χωρίς ζώνη ασφαλείας σκοτώνει.
- Στα ατυχήματα με δίκυκλα, σε ποσοστό μεγαλύτερο από 75% οι συμμετέχοντες ή υφίστανται σοβαρό τραυματισμό ή πεθαίνουν. Για τους μοτοσικλετιστές, το κράνος αποτελεί το μοναδικό μέσο προστασίας ακόμα και στη μικρότερη σύγκρουση. Το κράνος το φοράμε για την προστασία και όχι για να αποφύγουμε τυχόν ποινές.
- Όσον αφορά για την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος από έρευνες που έγιναν σε Ευρωπαϊκές χώρες, δείχνουν πόσο ολέθρια μπορεί να είναι η οδήγηση και ιδίως όταν συνδυαστεί με την καταστρατήγηση των ορίων ταχύτητας ή την παράβαση άλλων χαρακτηριστικών διατάξεων του Κ.Ο., φαινόμενο όχι ασυνήθιστο σε μέρες αργιών ή Σαββατοκύριακα. Ο μόνος τρόπος για να είναι βέβαιος ο οδηγός ότι είναι μέσα στο επιτρεπτό όριο είναι να μην πιει εάν προγραμματίζει να οδηγήσει.
- Για τους οδηγούς και επιβάτες των αυτοκινήτων, σε περίπτωση ατυχήματος, με ταχύτητα σύγκρουσης 80χ/ω η πιθανότητα θανάτου είναι 20 φορές μεγαλύτερη από αυτή με ταχύτητα σύγκρουσης 30χ/ω.Η ταχύτητα σκοτώνει.
Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα γίνονται την ημέρα παρά τη νύκτα, όσον αφορά για τις ημέρες της εβδομάδος τα περισσότερα τροχαία σημειώνονται τα Σαββατοκύριακα και τις παρασκευές, οι δε ώρες της ημέρας κατά τις οποίες γίνονται τα περισσότερα τροχαία είναι 5-9 μ.μ. και 12 τη νύκτα έως 7 το πρωί.
Εξετάζοντας τις ηλικίες των παθόντων ατόμων από τροχαία στη χώρας μας για τα έτη 2000-2006, στο μεγαλύτερο πλήθος είναι νεαροί κάτω των 40 ετών και ιδιαίτερα οι ηλικίες 21-24 ετών ποσοστό 16,5% καθώς και οι ηλικίες των 50 ετών και άνω 17.3%. Έχει υπολογισθεί ότι, 1 στους 1000 νέους ηλικίας 20-24 ετών πεθαίνουν από τροχαία ατυχήματα και σε 10 θανάτους 3 θάνατοι είναι παιδιά ηλικίας 1-14 ετών.
Λαμβάνοντας σχεδόν ως δεδομένο ότι η κατοχή του διπλώματος οδήγησης δεν καλύπτει σε ικανοποιητικό βαθμό τις απαιτήσεις της ασφαλούς οδήγησης, κάθε νέος οδηγός οφείλει να αφιερώνει χρόνο στην εξάσκηση του, να γνωρίζει τα στοιχειώδη μυστικά της τέχνης της οδήγησης και να διαθέτει τη σωστή ψυχολογία.
Αποφύγετε να οδηγείτε με ανθρώπους που σας προκαλούν άγχος και φοβούνται εύκολα.
Τα τροχαία ατυχήματα, είναι από τα σοβαρότερα προβλήματα της εποχής μας. Η πρόληψη και η μείωση τους στο ελάχιστο δυνατό, πρέπει να αποτελεί μέλημα και φροντίδα, όχι μόνο της Πολιτείας, αλλά και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι και όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε. Πρέπει να κατανοηθεί, επί τέλους, ότι η κυκλοφορία στους δρόμους είναι κοινωνικό καθήκον, μπρος στο οποίο δεν πρέπει να αδιαφορεί κανένας λογικός άνθρωπος. Επιτακτικό προβάλλει το θέμα ΄΄άμυνας΄΄ της Χώρας μας απέναντι στην καθημερινή ανθρωποσφαγή στο βωμό της ασφάλτου και στην τρομερή και άσκοπη αιματοχυσία.Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Signature_Banners_3_by_LostLove14

"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."


Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul
multi
multi
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ηλικία : 31
Location : Στο γραφείο πίσω από την κυκλική σκάλα
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από multi Την / Το Πεμ Μάης 01, 2008 12:58 pm

Συμφωνα με το βιβλιο του Ιαβερη ''Εθνικο Θεμα'' τα ''συνυπευθυνα'' για τα ''τροχαια'' Υπουργεια πρεπει να δρασουν αμεσως με γνωστους τροπους και λυσεις για την αντιμετωπιση, ''συνεργαζομενα'' και με τους πολιτες του κρατους.

1.Υπουργειο Παιδειας

''Αμεσα μαθηματα κυκλοφοριακης Αγωγης στα Σχολεια, απο καταλληλα εκπαιδευομενους εκπαιδευτικους, με εμφαση στην ευαισθητοποιηση των παιδιων στα θεματα οδικης ασφαλειας και συμπεριφορας. Ακομη σεμιναρια στους μαθητες απο ειδικους και καταλληλα επιμορφωμενους επωνυμους (ειδωλα). που θα αφορουν στην Ασφαλη οδηγηση, κυκλοφορια και βεβαια νοοτροπια.''

2. Υπουργειο Τυπου και Ενημερωσης

''Πρεπει να εκπαιδευτουν και να μαθουν οι Ανθρωποι ν'αγαπανε αληθινα τους δικους τους, τα παιδια τους και τον εαυτο τους. Το λεω αυτο και το υπογραμμιζω, γιατι στην πραγματικοτητα με το επιπεδο νοησης, αισθηματος και Συνειδησης που μας εχει φτιαξει το ''Συστημα'' νομιζουμε (!) οτι μας αγαπαμε, ενω στην τραγικη πραγματικοτηα οι πραξεις μας δειχνουν και αποδεικνυουν ακριβως το αντιθετο, οτι δήλαδη ''μας μισουμε''. Πρεπει να μαθουμε να ''δινουμε'' δινοντας, αλλα και να ''δινουμε'' παιρνοντας και στερωντας τα αποδεδειγμενα επικινδυνα και θανατηφορα (απο αυτους που λατρευουμε) Το αποτελεσμα του ''δινω'' πρεπει να παρεχει Ζωη, Υγεια, Ακεραιοτητα και Ασφαλεια, αγαθα δηλαδη, που μπορουν να μας επιτρεψουν να χαρουμε πραγματικα αυτο που λεμε αληθινη Ευτυχια! Για να μαθουμε ομως την αληθεια χρειαζεται πληροφορηση, ενημερωση και γνωση. Ετσι λοιπον καθε ημερα και με μεγαλη συχνοτητα, σε ωρες Υψηλης τηλεθεασης, θα πρεπει και επιβαλλεται να υπαρχουν Spots στην TV, που θα περνανε αμεσα, σοκαριστικα και απλα (και οχι με ακατανοητες βλακωδεις ''κουλτουρες'') στον Πολιτη, εκπαιδευοντας δηλαδη τη Συνειδηση του, το μηνυμα του κινδυνου και του θανατου, που καραδοκει καθε στιγμη στους δρομους. Ειναι ιερη υποχρεωση του ''Κρατους'' να ενημερωνει τον Ελληνα και να τον προβληματιζει, βαζοντας στο σπιτι του το ''φοβο'' και το σεβασμο για κατι, που χωρις καμια αμφιβολια, τον σκοτωνει και τον αφανιζει.''

3. Υπουργειο Δημοσιας Ταξης

''Το υπευθυνο για την τρομοκρατια Υπουργειο ειναι αυτο της Δημ. Ταξης. ΑΝτιστοιχα, το υπευθυνο για τα τροχαια δυστυχηματα ειναι παλι το ιδιο Υπουργειο. Και εδω ειναι το θεατρο του παραλογου! Με 25 δολοφονημενους απο τρομοκρατες τα τελευταια 30-35 χρονια, το ΥΔΤ ασχολειται και απασχολειται (και ετσι πρεπει!) συνεχως με αυτο το κακιστο φαινομενο και την καταπολεμηση του. Ομως με το 74.975 περισσοτερους νεκρους ''δολοφονημενους'' απο ''τρομοκρατες'' των δρομων και 1.200.000 τραυματιες μεσα στο ιδιο χρονικο διαστημα το ΥΔΤ ΔΕΝ ασχολειται ουσιαστικα, σχεδον καθολου, με το τραγικοτερο φαινομενο και την αντιμετωπιση του. Το Μοναδικο φαινομενο που κυριολεκτικα αφανιζει τον αθωο Ελληνικο Πληθυσμο. ''Εδω'' λοιπον εκτος απο την απουσια της Τροχαιας, εχουμε και το προβλημα της εκτος πραγματικοτητας τοπου και χρονου αστυνομευσης και καταστολης. Αντι να προστατευουν τα οργανα, κανοντας προληψη, παρατηρωντας, ελεγχοντας και αστυνομευοντας τους πολιτες, ιδιαιτερα στις κατοικημενες περιοχες, οπου συντελειται κατα 82%το ''τροχαιο'', στηνονται στα Εθνικα Δικτυα. Εκει, ''πισω απο τις πικροδαφνες'', βεβαιωνουν (πηδωντας μεσα στους δρομους, κινδυνευοντας οι ιδιοι και βεβαια οι οδηγοι) ''ασημαντες'' τις περισσοτερες φορες παραβασεις, για εισπραξη χρηματων και μονο στην πλειοψηφια των περιπτωσεων. Ζωνες ασφαλειας, αλκοολ, κρανη στις μοτοσυκλετες, παιδικα καθισματακια, μωρα σε αγκαλιες, ταχυτητες πανω απο 30 χλμ ανα ωρα σε γειτονιες, κινητα τηλεφωνα, καπνισμα τσιγαρου, ''φραπε'',μουσικη στη ''διαπασων'', υπερβολικη ανοησια, δηλαδη ειναι οι παραβασεις που πρεπει να αστυνομευονται μεσα σε κατοικημενες περιοχες. Οι παραβατες, αφου ενημερωθουν, να τιμωρουνται αυστηρα μετα για τις επικινδυνες για αυτες συμπεριφορες τους, ''μπας'' και ισχυσει τελικα το σοφο και αποτελεσματικο: ''ο φοβος φυλαει τα ερημα''.''


4. Υουργειο Συγκοινωνιων και Μεταφορων

''Εκπαιδευση στην συνειδηση των υποψηφιων για διπλωμα οδηγησης και ''ευαισθητοποιηση'' τους μεσα απο καταλληλα και ''αληθινα'' προγραμματα εκπαιδευσης και εξετασης πρεπει να ειναι η βασικη ''φροντιδα'' των υπευθυνων του υπουργειου. Τα μαθηματα και οι 'δυσκολιες'' στις οποιες ''δοκιμαζονται'' οι εκπαιδευομενοι πρεπει να ειναι τοσο σημαντικες, οσο και η ανθρωπινη ζωη και ακεραιοτητα. ''Τι δεν μπορουν να κανουν'', πρεπει να δουν και να πιστεψουν οι ''μαθητες'', ωστε, ανακαλυπτοντας τις αδυναμιες τους να συνετιστουν και, με τον πρεποντα σεβασμο για τους τροχαιους κινδυνους, να συμπεριφερονται στους δρομους με προσοχη και ασφαλεια για ολους. Ακομη, οι σωστη ελεγχοι αυτοκινητων στα ΚΤΕΟ, με εμφαση στα μπροστινα συστηματα, λαστιχα, φρενα, τιμονια, κλπ, θα ολοκληρωσουν τον κυκλο των αρμοδιοτητων και ευθυνων του υπουργειου στα θεματα της οδικης ασφαλειας.''

5. ΥΠΕΧΩΔΕ, Νομαρχιες και Δημοι

'' Δρομοι, ασφαλτοταπητας, σημανση, λακκουβες, μπαριεριες, ασφαλεις στη ''μεση'',κλισεις.λαθος σχεδιασεις,φωτισμος.οχι μπαριερες στις ακρες (αν δεν υπαρχουν στην μεση), παρα μονο στα βουνα και στους γκρεμους, αξιοπιστοι και συνεχης συντηρηση του οδικου δικτυου ειναι μερικα απο Αυτα, που δεν θα επρεπε να ''το κανουν'' σωστα και με σεβασμο για τον ανθρωπο που ''κυκλοφορει'' οι αρμοδιες Υπηρεσιες, αλλα δεν το κανουν!! Αποτελεσματα των λαθων, των κακοτεχνιων, των επικινδυνων κατσκευων και της πληρους αδιαφοριας για την οδικη Ασφαλεια ειναι ενα Τεραστιο μερος των ''Τροχαιων'' που μας ''ταλανιζουν'' ολα αυτα τα χρονια. Να θυμαστε κυριοι και κυριες των ''αρμοδιων'' αυτων υπηρεσιων, οτι στους δρομους αυτους, εκτος απο τους ψηφοφορους σας, κυκλοφορουν τα παιδιας σας. οι δικοι σας, οι φιλοι σας, αλλα και εσεις οι ιδιοι!!''

6 Υπουργειο Οικονομικων

''1.000.000 ευρω (κοστος ''νεκρου'' απο τροχαιο στην Ευρωπη) Χ 3.500 Ελληνες (σκοτωμενους ετησια στους δρομους)= 3.500.000.000 ευρω. Αυτο ειναι το κοστος καθε χρονο στην πατριδα απο τις χαμενες ανθρωπινες ΖΩΕΣ! 1 τρισ(αλι), 200 δισ(τυχια) δρχ το ετησιο κοστος του θανατου απο τροχαια δυσυχηματα, για να το αφομοιωσετε και να το συνειδητοποιησετε κυριοι των Οικονομικων.Τωρα βεβαια αν προστεθει και το κοστος των 7.000 περιπου παραπληγικων και 45.000 τραυματιων ετησια, τοτε, μαζι με τις υλικες ζημιες, το συνολικο μας κοστος σαν κρατος πρεπει να υπερβαινει τα 3 τρισεκατομμυρια δρχ καθε χρονο! Να πως μπορειτε να εξοικονομησετε χρηματα για τα οχι γεματα ταμεια σας. Βοηθηστε, οικονομικα, συνεργαζομενοι και με τ'αλλα Υπουργεια, τα ''τροχαια'' και αυτοματα θα μεινουν πολλα ''δις'' στις ''τσεπες'' σας (μας) και την ιδια χαρμοσυνα σημαντικη στιγμη θα μας περισσεψουν(!) και μερικες χιλιαδες Ανθρωπινες Ζωες καθως και ακομη περισσοτερες χωρις ''παραπληγιες'' και αναπηριες και χωρις πια δυστυχια.''

7. Υπουργειο Εξωτερικων-Πολιτισμου-ΕΟΤ

''Ευρωπαικη ''οδηγια'' προς τους Ευρωπαιους (συν)πολιτες τους αποτρεπει να κανουν με οχημα τουρισμο στην Ελλαδα. Ο λογος σαφης: η ανασφαλεια και ο θανατος που παραφυλανε σε καθε μετρο των ''επικινδυνων'' δρομων μας. Εμπολεμη περιοχη θεωρειται η Ελλαδα απο τους κατοικους της Γηραιας Ηπειρου. Και καλα κανουν και ετσι ειναι φιλοι μου! Με 60% αυξηση των Τροχαιων, οταν η Ευρωπη εχει μειωση μεχρι και -45%, λογικο ειναι ''να μην στελνουν οι ομοτιμοι ουτε βουλωμενο γραμμα'' (με οχημα). Κατα τα αλλα ''κοιτιδα του πολιτισμου''. Τονιζω οτι ο τραυματισμος και ο θανατος απο τροχαιο δημιουργει στα θυματα και στους συγγενεις τους, εκτος απο δυστυχια, ατελειωτο και βαθυ μισος για τους θυτες, κατι απου δεν προαγει τον πολιτισμο μας σε μια εποχη που ολοι ''πονταρουμε'' και αναφερομαστε σε αυτον.''

8. Υπουργειο Εθν. Αμυνης

''Στους δρομους οι μεγαλυτερες απωλειες του Στρατου μας!'' Ετσι γραφουν οι ημερησιες εφημεριδες, αναφερομενες στο πορισμα της ημεριδας, που οργανωσε το Υπ. Εθ.Αμ. στην Θεσσαλονικη. 34% με ΙΧ, 31% περιπου με στρατιωτικο οχημα. Δηλαδη με 95% απο τις ''στρατιωτικες'' μας απωλειες, στις μαχες της Ασφαλτου! Το υπολοιπο 5% ειναι αυτο που ''δικαιολογει'' ο Στρατος ως ακρως επικινδυνο?! Καλα ''λενε'' λοιπον οτι τα πιο αποτελεσματικα οπλα τα τελευταια χρονια ειναι τα αυτοκινητα και οι μοτοσυκλετες. Δεν ''χρειαζομαστε'' εμεις πολεμους, φιλοι μου, γιατι εχουμε το δικο μας επι των δρομων ''εμφυλιο'' που πραγματικα μας αφανιζει. Και ειναι τραγικο(!!), γιατι αυτοι που σακατευονται και αποδημουν εις ''τοπους χλοερους''ειναι κατα το μεγιστο ποσοστο ΝΕΟΙ!! Τοσο δυσκολο ειναι κυριοι της ''Αμυνας'' και Στρατηγοι μας να εκπαιδευσετε ''αμυντικα'' για την ''μαχη της ασφαλτου'' τους νεαρους στρατευσιμους σας? Αληθεια, αν ηταν τα παιδια σας, θα τα αφηνατε να πανε στο ''μετωπο'' χωρις να εχουν εκπαιδευτει στην σωστη και αριστη χρηση οπλων?''

9. Υπουργειο Υγειας-Προνοιας

Μια φοβερη ''επιδημικη'' ασθενεια, κατι σαν την πολιομυελιτιδα ή την ευλογια σε εξαρση ειναι τα τροχαια μας. Και αντι να τα αντιμετωπισουμεμε προληπτικους τροπους, με ''εμβολια'' δηλαδη, επεμβαινουμε κατα τη νοσηση ή μετα απο αυτη, προσπαθωντας να κανουμε αποκατασταση, χωρις επιτυχια δυστυχως..Τουλαχιστον να ειχαμε Α' βοηθειες αμεσα και σωστα, ωστε να ''καλυπτεται'' αυτο που ονομαζουμε χρυσα λεπτα, ασημενια ημιωρα και αργυρες ωρες, παει στο καλο! Δυστυχως ομως, τα τραγικα κρατικα- και οχι μονο- οχηματα των πρωτων βοηθειων καθυστερουν και αυτο ειναι μακαβρια ολεθριο φιλοι μου. Μειωση των θανατων απο τραυματισμους εως και 43%, αν ειχαμε την ποιοτητα, αμεσοτητα και αποτελεσματικοτηα των αμεσων υπηρεσιων φροντιδας που θα πλησιαζε τον μεσο ορο εκεινου των χωρων της Ε.Ε.''

10. Υπουργειο Δικαιοσυνης

''Αποδοση Δικαιοσυνης στους παραβατες του ΚΟΚ και τους εμπλεκομενους σε ''τροχαιο'' πολιτες. Απο ποιους? Μα απο (συνηθως) ανειδικευτους και ανεκπαιδευτους πανω στα θεματα της Οδικης Ασφαλειας ''Κριτες''! Επειδη η επικινδυνη για την ζωη μας ''οδηγηση'' ειναι ''πραξη'' Συνειδητη, θεωρω οτι οι δικαστες μας θα πρεπει να ειναι πραγματικα ''Συνειδητοποιημενοι'' και γνωστες των νομων της φυσης και των κανονων που διεπουν την ''επι τροχων'' κινηση, ωστε να μπορουν να αποδωσουν ''δικαια'' τα του ''Καισαρος τω Καισαρι''! Ο Αριστοτελης ελεγε: Ο Πολιτικος (πολιτεια) πρεπει να φροντιζει την Δημοκρατια και τους θεσμους-νομους και να διδασκει (!!) στους πολιτες την υπακοη και τον σεβασμο σε αυτους (χωρις να τους χαιδευει τα αυτια σαν λαοπλανος), με πατρικη αυστηροτητα και με ευαισθησια, οντας ο ιδιος αριστο Προτυπο!!''Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Signature_Banners_3_by_LostLove14

"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."


Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul
Berenice
Berenice
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 18386
Ηλικία : 25
Location : Αsteroid B612
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από Berenice Την / Το Πεμ Μάης 01, 2008 2:11 pm

'Εχεις την παραμικρή εντύπωση ότι θα κατσει καποιος να το διαβασει ολο;

Ο πατέρας μου είναι δάσκαλος οδήγησης,και αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να φοραμα ζωνη..


Η ΖΩΝΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo8_r3_250    Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo7_r3_250 

“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.”
(x )
bugs_bunny
bugs_bunny
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ηλικία : 30
Location : Κύπρος
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από bugs_bunny Την / Το Πεμ Μάης 01, 2008 3:23 pm

δεν είναι μόνο αυτό που μπορούμε να κάνουμε. υπάρχουν πάρα πολλά. λιγότερη κατανάλωση αλκόολ πριν το οδήγημα. πιο αυστηρά μέτρα και πολλά άλλα.
Berenice
Berenice
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 18386
Ηλικία : 25
Location : Αsteroid B612
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από Berenice Την / Το Πεμ Μάης 01, 2008 4:01 pm

Εσυ ως επιβατης μονο αυτο μπορεις να κανεις..Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo8_r3_250    Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo7_r3_250 

“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.”
(x )
bugs_bunny
bugs_bunny
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ηλικία : 30
Location : Κύπρος
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από bugs_bunny Την / Το Πεμ Μάης 01, 2008 5:17 pm

εαν είμαστε τόσο απαισιόδοξοι και λέμε πως το πρόβλημα δεν έχει λύση σαφώς και ποτέ δεν θα λυθεί. όλοι μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του προβλήματος. φορείς κοινωνικοποίησης όπως το σχολείο, τα μμε, οι πνευματικοί άνθρωποι, και πολλοί άλλοι παράγοντες όπως το κράτος, η τεχνολογία αλλα το κυριότερο το κάθε άτομο ξεχωριστά γιατί δεν απαιτεί μόνο συλλογική προσπάθεια αλλά και ατομίκη.
Berenice
Berenice
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 18386
Ηλικία : 25
Location : Αsteroid B612
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από Berenice Την / Το Πεμ Μάης 01, 2008 6:21 pm

Ανθρωπε μου ως επιβατης τι αλλο μπορεις να κανεις?Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo8_r3_250    Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo7_r3_250 

“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.”
(x )
Narcissa
Narcissa
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ηλικία : 30
Location : Salem
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από Narcissa Την / Το Πεμ Μάης 01, 2008 6:58 pm

πρωτα απ ολα μπραβο σου για το τοπικ.ειναι πολυ επικαιρο θεμα και φαινεται οτι εχεις κανει καλη δουλεια.πσιτευω το αλκοολ ειναι τελικα η κυριοτερη αιτια ατυχηματων..Το παν ειναι η υπευθυνοτητα και φυσικα ολοι να φοραμε ζωνη.Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Marked_by_Sugargrl14

The only one I can count on...is me


Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
Wanderer
Wanderer
Παράφρων
Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 6773
Ηλικία : 26
Location : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought: Love you know I'll fight for you...

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από Wanderer Την / Το Πεμ Μάης 01, 2008 8:07 pm

Εντάξει, το αλκόολ είναι ένας παράγοντας, αλλά εγώ πιστεύω πιο πολύ ότι άμα είναι να πεθάνεις, δε πα να μην έχεις πιει ούτε σταγόνα... Εξάλλου στα δυστηχήματα δε φταίνε πάντα αυτοί που πεθαίνουν! Μπορεί εσυ να οδηγείς ωραία και καλά και να σου έρθει ο άλλος από το πουθενά...τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό?Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Wandererbykarincoma
Lady Wonder

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul
Anonymous
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Πεμ Μάης 01, 2008 8:43 pm

Τον πλακώνεις στον άλλο κόσμο...
Wanderer
Wanderer
Παράφρων
Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 6773
Ηλικία : 26
Location : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought: Love you know I'll fight for you...

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από Wanderer Την / Το Πεμ Μάης 01, 2008 8:45 pm

:lol1: είναι κι αυτό μια λύση!Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Wandererbykarincoma
Lady Wonder

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul
bugs_bunny
bugs_bunny
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ηλικία : 30
Location : Κύπρος
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από bugs_bunny Την / Το Παρ Μάης 02, 2008 11:41 am

γι αυτό και δεν είναι μόνο ατομική υπόθεση αλλά και συλλογική. ως επιβάτης μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα εκτός απ' το να φορίσω μια ζώνη. έχω το δικαίωμα να ζήσω και να είμαι υγιείς και δεν μπορεί ο οδηγός να μου στερήσει αυτό το δικαίωμα. επομένως θα τον παροτρίνω να μην πιει πολύ, και θα το συμβουλεύσω να ελλατώσει ταχύτητα. εαν όμως δεν τα κάνει αυτά πολύ απλά αποχωρώ απ το αμάξι γιατί δε θέλω να σκοτωθώ γιατι κάποιος θέλει να παίζει το μάγκα οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα και πίνοντας ένα τόνο αλκόολ. ως επιβάτης έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις και να διεκδικήσεις το δικαίωμα της ζωής!
multi
multi
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ηλικία : 31
Location : Στο γραφείο πίσω από την κυκλική σκάλα
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από multi Την / Το Παρ Μάης 02, 2008 1:51 pm

bugs_bunny έχεις απόλυτο δίκιο!Αυτό είναι το νόημα του topic!Οι προσωπικές πρωτοβουλίες!Ermionaki το ότι μπορεί να είσαι θύμα τροχαίου χωρίς να φταις δε σημαίνει πως πρέπει να το παίρνουμε αψήφιστα και να αφεθούμε στη μοίρα μας.Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Signature_Banners_3_by_LostLove14

"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."


Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul
bugs_bunny
bugs_bunny
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ηλικία : 30
Location : Κύπρος
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από bugs_bunny Την / Το Παρ Μάης 02, 2008 2:01 pm

ακριβώς. αυτοί που φταίνε όμως πρέπει να τιμωρούνται και να καταδικάζονται. δεν ξέρω πως το λέτε στην ελλάδα και εαν υπάρχει εκεί αυτο που επικρατεί στην κύπρο. εδώ όλα ξεχνίονται και δεν καταδικάζονται αν έχεις μέσο και χρήμα!! αυτό όμως δεν είναι δικαιοσύνη και ένα κράτος εαν θέλει να ονομάζεται δημοκρατικό οφείλει να τους καταδικάζει όλους χωρίς εξαιρέσεις!
multi
multi
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ηλικία : 31
Location : Στο γραφείο πίσω από την κυκλική σκάλα
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από multi Την / Το Παρ Μάης 02, 2008 2:11 pm

Και στην Ελλάδα τα ίδια γίνονται!Αυτός που έχει μπόλικα να διαθέσει μπορεί να καταπατήσει όποιο νόμο θέλει χωρίς κανείς να του πει τίποτα!Όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται!Γνωστός γιός εργοστασιάρχη καφέ παρέσυρε με την porshe του έναν πεζό και τελικά ΑΘΩΟΘΗΚΕ!Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Signature_Banners_3_by_LostLove14

"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."


Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul
bugs_bunny
bugs_bunny
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ηλικία : 30
Location : Κύπρος
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από bugs_bunny Την / Το Παρ Μάης 02, 2008 4:18 pm

και στη συνέχεια φημίζονται πως η δημοκρατία είναι ελληνογέννητο πολίτευμα...
Wanderer
Wanderer
Παράφρων
Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 6773
Ηλικία : 26
Location : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought: Love you know I'll fight for you...

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από Wanderer Την / Το Παρ Μάης 02, 2008 4:21 pm

Καλά τα λέτε, αλλά αυτά δεν έχουν σχέση μόνο με τα τροχαία...άμα θέλετε, κάντε ένα ξεχωριστό τοπικ τύπου "Λαζόπουλος"...Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Wandererbykarincoma
Lady Wonder

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul
bugs_bunny
bugs_bunny
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ηλικία : 30
Location : Κύπρος
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από bugs_bunny Την / Το Παρ Μάης 02, 2008 4:29 pm

:lol1: ναι συγγνώμη αν βγήκα εκτός θέματος..παρασύρθηκα απλά... :oops:
multi
multi
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ηλικία : 31
Location : Στο γραφείο πίσω από την κυκλική σκάλα
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από multi Την / Το Παρ Μάης 02, 2008 6:41 pm

Όντως!Σήμερα πλάκα πλάκα πέτυχα ένα τροχαίο και είχαν βγει όλοι από τα μαγαζιά και είχαν γεμίσει τον δρόμο για να δουν τι συμβαίνει!Μα καλά πόσο πανηγυρτζίδες είμαστε?Μην μας φύγει καμμία οξεία!Εντελώς κατίνες...Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια κανείς δεν βγαίνει,αλλά αν είναι τροχαίο βγαίνουμε έξω και αρχίζουμε και κάνουμε τους κριτές,λες και εμείς είμαστε καλύτεροι...Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Signature_Banners_3_by_LostLove14

"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."


Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul
Wanderer
Wanderer
Παράφρων
Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 6773
Ηλικία : 26
Location : Αλεξανδρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought: Love you know I'll fight for you...

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από Wanderer Την / Το Παρ Μάης 02, 2008 7:37 pm

Σε εμάς είχε γίνει ένα τροχαίο με μηχανάκι έξω από το σχολείο μας και μεις είχαμε γυμναστική και χέσαμε κανονικά το γυμναστή και πήγαμε και κολλήσαμε στα κάγκελα(μας κλειδώνουν μέσα, οπότε δε μπορούσαμε να βγούμε) για να χαζεύουμε! Εγώ όμως όχι, ή μάλλον όχι πολύ, μόνο για να δω τι είχε γίνει... δεν είμαι κατίνα εγώ! :lol1:Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Wandererbykarincoma
Lady Wonder

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul
Narcissa
Narcissa
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ηλικία : 30
Location : Salem
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από Narcissa Την / Το Παρ Μάης 02, 2008 11:38 pm

Όντως!Σήμερα πλάκα πλάκα πέτυχα ένα τροχαίο και είχαν βγει όλοι από τα μαγαζιά και είχαν γεμίσει τον δρόμο για να δουν τι συμβαίνει!Μα καλά πόσο πανηγυρτζίδες είμαστε?Μην μας φύγει καμμία οξεία!Εντελώς κατίνες...Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια κανείς δεν βγαίνει,αλλά αν είναι τροχαίο βγαίνουμε έξω και αρχίζουμε και κάνουμε τους κριτές,λες και εμείς είμαστε καλύτεροι...

γενικοτερα οι ανθρωποι εχουν αυτη τη ταση.κομπλεξ...Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Marked_by_Sugargrl14

The only one I can count on...is me


Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
bugs_bunny
bugs_bunny
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ηλικία : 30
Location : Κύπρος
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από bugs_bunny Την / Το Σαβ Μάης 03, 2008 2:27 pm

πράγματι στη σημερινή εποχή ζούμε για το κουτσομπολιό και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν με αγωνία να δουν στις ειδήσεις διάφορα δυστυχήματα κλπ αντί κάτι πιο σοβαρό. και πράγματι αυτό συμβαίνει. όταν είχα πάει σε ένα τηλεοπτικό σταθμό επισκεφτήκαμε το χώρο που γυρίζονται οι ειδήσεις και μιλήσαμε με το δημοσιογράφο. όταν το ρωτήσαμε γιατί πάντα αρχίζουν τις ειδήσεις με ένα δυσάρεστο γεγονός, όπως είναι το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μας έδωσε μια πολύ απλή απάντηση "Ο θάνατος πουλάει!!" έλεος!! δεν έχω τι άλλο να πω...
multi
multi
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ηλικία : 31
Location : Στο γραφείο πίσω από την κυκλική σκάλα
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από multi Την / Το Κυρ Μάης 04, 2008 1:14 pm

H αλήθεια είναι σκλήρη αλλά τι να πεις σ'αυτον τον δημοσιογράφο?Την αλήθεια λέει!Αφού είναι η φύση μας,έχουμε γίνει κάφροι!!!!!!!Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Signature_Banners_3_by_LostLove14

"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."


Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul
bugs_bunny
bugs_bunny
Πεμπτοετής στην Σχολή
Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ηλικία : 30
Location : Κύπρος
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από bugs_bunny Την / Το Δευ Μάης 05, 2008 3:34 pm

καφροι?? δηλαδή?
multi
multi
Δημοσιογράφος
Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ηλικία : 31
Location : Στο γραφείο πίσω από την κυκλική σκάλα
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:

Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Empty Απ: Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους!

Δημοσίευση από multi Την / Το Τρι Μάης 06, 2008 10:09 am

Ναι κάφροι!Το βλέπεις από την συμπεριφορά μας κάθε μέρα!Μοναδικός στόχος όταν βγαίνεις έξω με το αυτοκίνητο είναι να βρίσεις και να ξεθυμάνεις!Εκεί καταντήσαμε!Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Signature_Banners_3_by_LostLove14

"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."


Τροχαία-Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους! Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Οκτ 31, 2020 3:22 am