.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Είδατε τη νέα ταινία ?

Teen Wolf

Ignotus Peverell
Ignotus Peverell
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ηλικία : 20
Location : Χογκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Ignotus Peverell Την / Το Τετ Αυγ 21, 2013 3:17 pm

Συνεχίζω ακάθεκτος

Επεισόδιο 5ο:

Γίνετε της τρελής η Λυδία και ο Τζάκσον για το Notebook μπήκαν και πήραν μια τρομάρα, ειδικά η Λυδία χεστηκέ πάνω της αν και στην αρχή δεν πήρε χαμπάρι όταν πετάχτηκε από την τζαμαρία έμεινε , ο Τζάκσον παλί πέρασε ένα μαρτύριο αφού έπαθε το σοκ όταν είδε το λύκο άλλα και πέρασε μεγάλους πόνους φαντάζομαι όταν ολόκληρο τέτοιο με DvD έπεσε πάνω του . Πλέον ό Τζακσον πλέον είναι με το ένα πόδι στο να ανακαλύψει τα πάντα και το άλλο στο Δαφνή .

Έχω παρατηρήσει επίσης μια ανησυχία του Σταιλς για τον πατέρα του έτσι που έχει μπλέξει καθώς αυτό νομίζω άρχισε να επιδεινώνετε μετά που έμαθε για τον θάνατο αυτού του ΒίντεοΚλαμπ και τις μαρτυρίες των Τζάκσον και Λυδία περί βουνίσιου λιονταριού . Ξέρει αυτός χαζός δεν είναι ξέρει ότι ίσως τώρα ο πατέρας του να την γλύτωσε τώρα κάποια άλλη φορά όμως ίσως πέσει πάνω στον λυκάνθρωπο ή έστω προλάβει έναν και προσπαθήσει να τον σκοτώσει άμα κάνει ποτέ κάτι τέτοιο θα χάσει την ζωή του στο δευτερόλεπτο ..

Κάτι μαγειρεύει πάλι η θεία Κειτ . Όντως τις έδωσε το κειμήλιο επειδή ήθελε να την συγχωρέσει ή απλά ήθελε να την ωθήσει στον να ψάξει για την πραγματίκη ιστόρια της οικογένειας της , να μάθει για τους λυκάνθρωπους και να αρχίζει να υποψιάζετε τον Σκοτ και στην καλύτερη φάση να τον χωρήσει απλά και στην χειρότερη να βάλει τον μπαμπάκα της να τον σκωτώσει .. Υποψιάζομαι το 2ο..

Είχε και τα γενέθλια της η Άλισον  και δεν το ξέρε κανείς και ούτε ήθελε να το μάθει κάνεις καθώς γίνετε 17 χρονών και όχι 16, όμως η φωτεινή παντογνώστρια Λυδία κάτι ήξερε και γέμισε το ντουλάπι της μπαλόνια και κακό το μαθέ και ο Σκοτ και κάναν κοπάνα στο δάσος την χειρότερη μέρα την μέρα της συνελεύσεως στο σχολείο . Έχουν κλείσει τα κινητά τους όταν τους επισκέπτεται η θεία φώτιση και ο Σκοτ θυμάται την συνέλευση την ώρα που η μάνα του με τον πατέρα και την μητέρα της Άλισον συνηδητοποίουν ότι λείπουν και η 2.

Αφού τρώνε στην μάπα μια μικρή μερίδα κράξιμο γίνεται ένας χαμός ένα βουνίσιο λιοντάρι βρισκέται εκεί και ο πατέρας της Άλισον τραβά όπλο την ίδια ώρα που τραβά και ο σερίφης και την ίδια ώρα που ο Σκοτ σώνει την Αλισον από αυτοκινητιστικό και το σκοτώνει ..
Επεισόδιο 6ο:
Μάλωσαν τα άγορια και ο λόγος δεν είναι και σιγούρος ίσως επείδη ο Σκοτ έσωσε την Άλισον και όχι τον πατέρα του Σταιλς που έπισης χτύπησε το άσπρο αυτοκίνητο και μάλλον χτυπήθηκε στο πόδι που παρόλο αυτό έβγαλε και το όπλο για να σκοτώσει το λιοντάρι .. Δεν μπορώ να σκεφτώ καποιόν άλλο λόγω  παντώς αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μιλούσαν λόγω του πατέρα του Σταιλς .

Όμως ύπαρχουν και άλλα περίεργα παρόλο όλα αυτά που του κανε ο Ντερεκ ήθελε και από πανω να μην βλέπει την Άλισον , να τη αποφεύγει αλλά ματαία αφού το ίδιο βραδύ την επισκεπτετε για να «διαβάσουν».. και εκεί που «διάβαζαν» μπαίνει η Κειτ και ο ΜακΚολ παεί κατευθείαν πίσω από την ντουλάπα και ξάνασυζητανε για την ιστορία της οικογενειάς της και μπαίνουν στο ιντερνετ και πατάνε την φράση και γενίκα γίνετε ένας χαμός .

Η προσπάθεια του ΜακΚολ να αποφύγει τον Ντερεκ τον ώθει στον Σταιλς ό οποίος με έναν μετρητή παλμών καρδιάς προσπαθεί να  δαμάσει τον θυμό του. Αφού το κόλπο με τα μπαλάκια στέφεται με ημί-επιτυχία αφού για κάποια δευτερόλεπτα ο ΜακΚολ χάνει τον έλεγχό αλλά έπειτα επανέρχεται. Δέυτερο κόλπο .. η γρατζουνιά στο άμαξι ο ΜακΚολ παίζει να φάγε πολύ ξυλό αλλά φαίνεται σκεφτόταν την Άλισον και έτσι αφου κάποια στιγμη οι παλμοι του ήταν στο όριο ηρέμησε .. Αλλά τους βρήκε ένας καθηγητής και ο ίδιος με τον Σταιλς μπαίνουν τιμωρία .

Και καθώς ο ΜακΚολ έχει μπλέξει με τον Σταιλς αγχωνετε μην αργήσει στην δουλειά λόγω  της τημώριας μολίς είναι ελεύθερος από αυτήν τρεχει να πάει γρήγορα στην δουλειά φαίνεται όμως ο Ντερεκ είχε προλάβει και είχε βασανίσει το αφεντικό του για να μάθει κάτι πληροφορίες.. Έτσι καταλήγουν στο να συναντηθούν στο παρκινγκ του σχολείου όπου και πάνε και αυτό αποδειχθηκε μοιραίο λάθος καθώς εκεί ήταν ο Άλφα που από ότι κατάλαβα ήταν το αφεντικό του ΜακΚολ και ίσως σκότωσε τον Ντερεκ.
Επεισόδιο 7ο:
Και καθώς ο Άλφα κυνηγά τους καημένους ΜακΚολ και Σταιλς η οποίοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν το τομάρι τους. Ο Άλφα έχει γεμίσει όλο τον τόπο με παγίδες ή αδιεξόδους με σκοπό να είναι αυτοι το επόμενο δείπνο του. Και αφού τρέχουν από δω και από κει καταλήγουν σε κάτι αποδυτήρια στα οποία κρυβονται μες τα ντουλάπια και ελπίζουν να μην τους βρει ο Άλφα αντί αυτόν όμως τους βρίσκει ο Επιστάτης ο οποίος του διώχνει εξω από την πόρτα την οποία κλίνει και έτσι ο Άλφα επιτίθεται σε αυτόν και τον σκοτώνει ..

Την ίδια στιγμή ένα περίεργο μήνυμα φτάνει στα είσερχομενα της Άλισον το οποίο υποτήθετε ότι είναι ο Σκοτ και της ζητά να πάει σχολείο και αφού έρχονται ο Τζακσον και η Λυδία την πηγαίνουν στο σχολείο στο οποίο στην αρχή μπηκε μόνη της και αφού περπατησε στους διαδρομους βγηκέ στην πισίνα από κει την κατάλαβε ο ΜακΚολ όταν ακούει το κινητό της ο Σταιλς την παίρνει τηλέφωνο και συναντιούνται λίγο πριν τα απόδυτήρια ..

Έξω τώρα Λυδία και Τζακσον αφού βλέπουν τα κατεστραμένο αυτοκίνητο του Σταιλς ανησυχούν και μπαίνουν και αυτοί μέσα και αυτοι επίσης πάνε στα αποδητήρια δεν προλαβαίνουν να συνηδητοποίησουν ότι ο Σκοτ δεν έστειλε το μήνυμα όταν ο Άλφα κάνει πάλι επίθεση .

Μην το πολύ πούμε πάλι καταλήβουν στην αίθουσα του μαθήματος της χημείας όταν εκεί η θεία φώτησει επισκέπτετε πάλι την Λύδια ή οποία φτιάχνει μια αυτοσχέδια βόμβα στην οποία κατασκεύη της βοηθάει και ο Τζάκσον ο οποίος μπερδευεί τα χημικά και αφου ο ΜακΚολ συναντάει τον Άλφα του την πετάει και δεν γίνετε τιποτα καθώς ο Τζάκσον είχε κάνει λάθος στο οξύ .

Μετά από μια τρελή μαχη με τον Άλφα η αστυνομία καταφθάνει ο Άλφα κατά πάσα πιθανότητα εξαφανίζετε και ένας ξαφνικός χωρισμός ανάμεσα στον ΜακΚολ και τη Άλισον φέρνουν το τέλος του επεισοδίου αυτού ..  Teen Wolf - Σελίδα 2 2njgcg1

Durmstrang:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Original_zpsc1186eb4
Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq

Teen Wolf - Σελίδα 2 CHAMPION
Nearly Headless Nick
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39311
Ηλικία : 23
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 6:31 pm

Το ξεκίνησα πριν 2-3 τρεις μέρες και σε λίγο θα τελειώσω τον πρώτο κύκλο. Οι απόψεις μου μέχρι τώρα είναι οι εξής:
ναι, μεν κι εγώ βαρέθηκα να ακούω παντού για σειρές/ταινίες/βιβλία με βρικόλακες και λυκάνθρωπους, αλλά τα θέλει κι εμένα ο απαυτούλης μου. RazzΠήγα Σαντορίνη κι έβλεπα την αδερφή μου που έβλεπε επεισόδιο από τρίτο κύκλο και είχε φάση. Δε μπορώ να πω πως καταλάβαινα όταν μου τα περιέργραφε (καταλαβαίνετε ονόματα, καταστάσεις, θείος, θείοι κλπ...), αλλά μ' άρεσε η όλη η αγωνία. Εντάξει, προφανώς δεν είναι το ίδιο με άλλες σειρές, αλλά δε πρόκειται να πω "νταξ, αηδία είναι" και γενικά ό,τι ακούγεται. Περνάει ευχάριστα η ώρα μου.
Σπόιλερ:
Ο Σκοτ μου τη δίνει. Απίστευτα. Θέλω να τον χτυπήσω. Σπάνια συμπαθώ πρωταγωνιστές, αλλά οι σκηνές του συγκεκριμένου περιμένω πως και πως να φύγουν.
Ο Στάιλς, μέχρι τώρα, είναι ο αγαπημένος μου. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Η σκηνή που αγκάλιασε τον πατέρα του όταν είδε πως δεν είναι νεκρός, παίζει να ήταν η μόνη που μου έβγαλε  κάποιο συναίσθημα από το Teen Wolf.
Η Άλισον, είναι ναι μεν το ευαίσθητο, καλό, αθώο κορίτσι όπως και σε όλες τις άλλες παρόμοιες σειρές, αλλά μου αρέσει που θέλει να γίνει δυναμική και δεν είναι τόσο κλάψα όσο Μπέλλα/Έλενα/Σούκι κλπ...
Ο Τζάκσον, επίσης μου τη δίνει. Αλλά μ'αρέσει πολύ αυτός ο χαρακτήρας! Έχει επιμονή, δε τα παρατάει (τον έτσουξε όμως όταν πήγε τον σκοτώσει ο Ντέρεκ Razz) και όλα τα σχετικά. Σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να έχουν τη φήμη που έχει αυτό στο σχολείο.
Η Λυδία, είναι... τι να πω. Απλά αντιπαθητική κατ' εμέ. Άκουσα πως μερικά σπόιλερ για τρίτο και τα σχετικά, αλλά μέχρι εκέι που έχω δει, θέλω απλώς να @$@!#$
Ο Ντέρεκ είσαι γαμάτος! Το ήξερα από την αρχή πως δεν είναι ο κακός της υπόθεσης και μου ταιριάζει πολύ σα κολλητιλίκη με τον Στάιλς.
Οι κυνηγοί μου τη δίνουν αφάνταστα. Ψόφος, ψόφος, ψόφος! HappyTeen Wolf - Σελίδα 2 Receiv13


Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Ignotus Peverell
Ignotus Peverell
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ηλικία : 20
Location : Χογκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Ignotus Peverell Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 6:39 pm

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος αξιώθηκε και σχολίασε ...
Πολύ καλά έκανες και ξεκίνησες ..

Σπόιλερ:

Τοσο πολύ μίσος για τον Σκοt;;  ti? 
Kαι γω τον συμπαθω πολύ τον Σταιλς hurrah 
Η γνώμες μας συμπίπτουν για την Αλισον firma 
Το ίδιο ισχυεί και για μένα για τον Τζακσον [shug] 
Εγώ την αγαπώ την Λυδία ... I love you 
Ναι ο Ντερεκ έχει πολυ πλακά με τον Σταιλς matakia 
Ναι να ψοφήσουν όλοι εκτός την θεά Κειτ και την Άλισον(αν πιάνεται για κυνηγός) yaya Teen Wolf - Σελίδα 2 2njgcg1

Durmstrang:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Original_zpsc1186eb4
Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq

Teen Wolf - Σελίδα 2 CHAMPION
Nearly Headless Nick
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39311
Ηλικία : 23
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 6:49 pm

Σε ποιό επεισόδιο είσαι; Razz
Και ναι, ο Σκοτ μ'εκνευρίζει τα μάλα. Αλλά, θέλω να πάνε όλα καλά με την Άλισον, γιατί νιώθει πολλά για εκείνη, αλλά και εκείνη γι' αυτόν.Teen Wolf - Σελίδα 2 Receiv13


Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Ignotus Peverell
Ignotus Peverell
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ηλικία : 20
Location : Χογκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Ignotus Peverell Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 6:50 pm

Και εγώ αυτό θελώ να συμβεί 

Eίμαι στο 10Teen Wolf - Σελίδα 2 2njgcg1

Durmstrang:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Original_zpsc1186eb4
Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq

Teen Wolf - Σελίδα 2 CHAMPION
Nearly Headless Nick
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39311
Ηλικία : 23
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 7:17 pm

Έλιωσα rofl
κάτι για το ενδέκατο επεισόδιο:
Πως άνοιξε έτσι το στόμα του ο Άλφα; roflΠόσο ψεύτικο; roflτόσο καρτούν roflTeen Wolf - Σελίδα 2 Receiv13


Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Ignotus Peverell
Ignotus Peverell
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ηλικία : 20
Location : Χογκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Ignotus Peverell Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 7:19 pm

Απο ότι κατάλαβα είσαι στο 11ο επεισόδιο.. Να δω το σποιλερ ή θα το μετανιώσω ;;; :PTeen Wolf - Σελίδα 2 2njgcg1

Durmstrang:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Original_zpsc1186eb4
Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq

Teen Wolf - Σελίδα 2 CHAMPION
Nearly Headless Nick
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39311
Ηλικία : 23
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 7:26 pm

Μωρέ δεν είναι κάτι το τραγικό, αλλά δε ξέρω. Κάνε ό,τι νομίζεις. RazzTeen Wolf - Σελίδα 2 Receiv13


Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Ignotus Peverell
Ignotus Peverell
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ηλικία : 20
Location : Χογκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Ignotus Peverell Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 7:28 pm

Άσε δεν το διακινδυνεύω ... :P

Nα και ο σχολιασμός του 8ου 

Επεισόδιο 8ο:

Και φτάνει και 2ο full moon και μας βγήκε η πίστη να το πω σε απλά ελλήνικα να κάνουμε τον Σκοτ κάλα που από το πρώι φαίνεται να χε νευράκια και έκανε όλη μέρα σαν το τσόλι το τσόλι .. Πρώτον έκει που ο καημένος ο Σταιλς παεί να κάνει το καλό και τον δένει στο παλιοκαλολίφερ αφού του βάζει ένα σωρό τσίτες του Σταίλς σπάει τις χειροπέδες και την κάνει από το παράθυρο.

Ο καημένος Σταιλς έπεισε τον Σκοτ να παεί να ρωτήσει την Λυδία αν γουστάρει τον Σταιλς και κει που όλα έδειχναν καλά και ρόδινα τσουπ κανεί την μπούρδα του (αρχίζω και διαμορφώνω μια άποψη για τον Σκοτ που συμβαδίζει με την του Γιώργου) την φιλάει  ή βασικά αυτή τον φιλαεί αλλα δεν σταματάει και τούτος τελικά μου φαίνεται πως είναι για μπάτσες ..Σαν μη έφτανε αυτό το μαθε κιόλας ο Σταιλς ..

Η πολυαγαπημένη μου τουλάχιστον Λυδία συναντήθηκε με τον Σκοτ στο γραφείο και κει που από τι φαίνεται η ίδια πίστευε ότι της έλεγε μπούρδες για την Άλισον του ποιάνει την φάτσα και δώστου ένα φιλί.. πραγματικά ατελείωτω και πραγματικά απαραδεκτο από  αυτήν που το παίζει και φίλη στην Άλισον .. Πλάκα θα χει να πει το πει ο Σταιλς στην Αλισον έκει θα το ευχαριστηθώ  ..

Ο Τζάκσον τι σπάστικος ρε φίλε τι θέλει και κολάει στην Άλισον .. Πρώτον δεν ταιριάζουν σε περίπτωση που αυτό που προσπαθή είναι να τα φτίαξουν .. Δεύτερον δεν τους σιπάρω εγώ ίδιος .. Τρίτον ο Τζάκσον είναι πολύ μούρη και ένω απείλει τον Σκοτ ότι τα ξέρει όλα και ένω τα χει με την Λυδία το παίζει καλός-ευγενικός-γκόμενος στην Άλισον ..

Άλισον θα μπορούσε και αυτή να μη είναι και αυτή τόσο ανοιχτεί μολίς βγήκε από μια σχέση και ήδη ζεσταίνει το κλίμα για την επόμενη .. Ελέος stop κυρά μου που πας δεν βλέπεις το γράφει πάνω στην φάτσα του ΠΑ-ΓΙ-ΔΑ ..  
Ζητάει και ο Αρκεντ εξηγήσεις από πού ξερει ο Σκοτ τον Ντέρεκ έλα Χρίστε και Παναγία μια κατίνα δεν καθεται στα αυγά του λέω γω

Δεν έχω κατι άλλο να πω ..Teen Wolf - Σελίδα 2 2njgcg1

Durmstrang:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Original_zpsc1186eb4
Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq

Teen Wolf - Σελίδα 2 CHAMPION
Nearly Headless Nick
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39311
Ηλικία : 23
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 8:34 pm

Καλέ γεια σας! I love you
Το ξέρατε ότι τον Ιανουάριο θα συνεχιστέι η τρίτο σεζόν; bounceTeen Wolf - Σελίδα 2 Receiv13


Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Ignotus Peverell
Ignotus Peverell
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ηλικία : 20
Location : Χογκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Ignotus Peverell Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 8:45 pm

E ναι καλέ και νομίζω τα γυρίσματα θα πάνε στο LA  oh! 

Έχω κι άλλο σχολιασμό 

Επεισόδιο 9ο:

Ξύπνησε και ο Τζακσον και νομίζει ότι ξέρει τι συναίβει για τα καλά με τον Σκοτ.. Δυστηχώς .. Εχει αρχίσει και τις απειλές .. Φαίνεται το κάταλαβε από το άκρως αηδιαστικό όνειρό του.. (μιλάμε έκει που έβαλε το πράμα και έβγαζε το σκήνη ό Χριστός και η Παναγία η αλήθεια τα χρειάστηκα λίγο έκει )

Είχε πολύ πλάκα αυτό το επεισόδιο ειδικά έκει που ήταν και ο Ντερεκ στο δωμάτιο του Σταιλς με τον καλυτερο φίλο του Τζακσον και ο Σταιλς τον έβαλε να βρει μια μπλούζα της προκοπής πολύ γελιο .. Πέρα από την πλάκα οι ίδιοι Ντερεκ και Σταιλς έβαλαν να το Σκοτ να πάει να βρει το φυλακτό ..

Ο κακομοίρης ο Σκοτ δεν πρόλαβε να συνέλθει έψαχνε φυλλάκτα.. Η πρώτη απόπειρα ήταν μισό-αποπειρα θα μπορούσα να πω διότι όχι μόνο δεν έψαξε καλά κουτσομπόλεξε και τον Τζακσον και Άλισον με την «σουπερ ακοή» του .. Άλλα ντάξει δεν μπορώ να πω ο Τζάκσον είπε καποιά καλά λόγια ..

Έπειτα ο Σκοτ οδηγείτε στο σπίτι της Άλισον για να ψάξει όπου και το έκανε κούπα, μιλάμε φιλό και φτερό το κανέ και στο τέλος-τέλος λίγο πριν τα παρατήσει βρήσκει το βιβλίο το ανοίγει βλέπει την απόδειξη θύμαται τα παλιά και μέτα συνειδητοποιεί ότι ο σελιδοδείκτης του βιβλίου ήταν το φιλακτό..   

Έπειτα αφού ο Ντανυ βρήσκει ότι το μήνημα που χε σταλθεί τότε το χε στείλει κάποιος από το νοσοκομίο χρησημοποιόντας τον υπολογιστή της Μελίσσα πάνε και οι κακομοίρηδες Ντερεκ και Σταιλς και με το που μπαίνει ο Σταιλς και δεν βρείσκει τον θείο του Ντερεκ .. Νόμιζω όλοι κατάλαβαν ότι αυτός είναι ο Άλφα..Teen Wolf - Σελίδα 2 2njgcg1

Durmstrang:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Original_zpsc1186eb4
Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq

Teen Wolf - Σελίδα 2 CHAMPION
Nearly Headless Nick
Nearly Headless Nick
Ministry's Ambassador
Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39311
Ηλικία : 23
Location : Στο στομάχι μιας κατσίκας (ναι είμαι μπέζοαρ)
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 9:14 pm

Βασικά, νομίζω πως μεταφέρθηκαν ήδη.
Τέλειωσα πρώτο κύκλο, κατεβαίνει ο δεύτερο, δεν έχω ιδέα που θα βρω τον τρίτο. Ευχαριστώ πολύ.  RazzTeen Wolf - Σελίδα 2 Receiv13


Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Ignotus Peverell
Ignotus Peverell
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ηλικία : 20
Location : Χογκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Ignotus Peverell Την / Το Κυρ Αυγ 25, 2013 9:17 pm

A αλήθεια ...
Εγω πάντως το βλέπω ονλαιν  ...Teen Wolf - Σελίδα 2 2njgcg1

Durmstrang:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Original_zpsc1186eb4
Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq

Teen Wolf - Σελίδα 2 CHAMPION
Ignotus Peverell
Ignotus Peverell
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ηλικία : 20
Location : Χογκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Ignotus Peverell Την / Το Πεμ Αυγ 29, 2013 8:16 pm

Τελείωσα και τον δευτερό κύκλο που ήταν επεισοδιακός θα μπορουσα να πω !Teen Wolf - Σελίδα 2 2njgcg1

Durmstrang:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Original_zpsc1186eb4
Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq

Teen Wolf - Σελίδα 2 CHAMPION
anthian9
anthian9
Member of Order Of Merlin 1st
Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ηλικία : 24
Location : Thessaloniki
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από anthian9 Την / Το Πεμ Ιαν 30, 2014 11:22 pm

Λοιπόν η σειρά για τα δεδομένα του MTV είναι απλά υπέροχη! Πιασάρικη, αστεία και περιπετειώδης, ό,τι πρέπει αν θες να δεις κάτι ούτε πολύ βαρύ, ούτε πολύ ευκολόπεπτο.
Οι χαρακτήρες φαίνεται ότι είναι καλοδουλεμένοι, το ίδιο και η πλοκή. Σε κρατάει σε αγωνία σε κάθε επεισόδιο, αν και εννοείται κάποια πράγματα είναι αρκετά προφανή. Οι ερμηνείες είναι επίσης πολύ καλές. Σε αυτό το σημείο θέλω να απευθυνθώ στο casting director: πως κατάφερε και έβαλε όλα τα ΜΑΝΑΡΙΑ σε μια σειρά; Seriously tho. Και οι άντρες και οι γυναίκες είναι πανέμορφοι/ες.  Να σημειωθεί επίσης ότι πρώτη φορά που σε σειρά συμπαθώ το 90% των χαρακτήρων από τα πρώτα 5 επεισόδια.
Ο Stiles... ποιος δεν λατρεύει τον Stiles και τον μπαμπά του;
Ο Ντέρεκ πόσο γκρινιάρικη φάτσα έχει; oh!
Ο Σκοτ είναι ο ορισμός του καλού αγοριού απλά. Ρισπέρ. Βαρέθηκα όμως να τον βλέπω να χαλβαδιάζεται με την Άλισον κάθε 5 λεπτά screentime.
Ο Isaac! ΘΕΕ ΜΟΥ, Ο ISAAC! Τον αγαπάω, he's my broken baby cry
Η Λύντια απλά θεάρα. Επιτέλους κάνουν κομμάτια το στερεότυπο της χαζή, πανέμορφης, διάσημης ξανθιάς.
Φανταστείτε ότι συμπαθώ ακόμη και τον Τζάκσον.  :P 
Peter Hale... mixed feelings.

Έχω δεν έχω μια βδομάδα που το ξεκίνησα και έφτασα στο 3χ01. Και πολύ πιθανόν σε λίγες μέρες να μου κόψουν το internet! WHY
Έχω πωρωθεί. Είναι σοβαρό. cry-


Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Violleta Black
Violleta Black
Εβδομοετής στην Σχολή
Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ηλικία : 23
Location : Mystic Falls
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Violleta Black Την / Το Πεμ Ιαν 30, 2014 11:40 pm

Σπόιλερ:
πω πω , έχω μείνει πιιιιιισω σε αυτή την σειρά !Teen Wolf - Σελίδα 2 24wr2it
Mon cote artistique♥ :
Teen Wolf - Σελίδα 2 Mka
Teen Wolf - Σελίδα 2 Dwn9

Teen Wolf - Σελίδα 2 24fb8t0
Teen Wolf - Σελίδα 2 Ravenclaw_scarf_by_tamystock
anthian9
anthian9
Member of Order Of Merlin 1st
Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ηλικία : 24
Location : Thessaloniki
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από anthian9 Την / Το Πεμ Ιαν 30, 2014 11:46 pm

Αυτό ας πούμε το έβαλες σε spoiler γιατί...;  :P-


Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
anthian9
anthian9
Member of Order Of Merlin 1st
Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ηλικία : 24
Location : Thessaloniki
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από anthian9 Την / Το Σαβ Φεβ 08, 2014 10:13 pm

Εδώ και κάμποσες μέρες τελείωσα την 3η season. (μέχρι το 3χ17 που έχει κυκλοφορήσει δηλαδή)
Η 3η σεζόν είναι πάρα πολύ καλή, βελτιώνεται δραματικά και ξεχωρίζει από τις δύο προηγούμενες.  Μου αρέσει που δίνει χώρο/χρόνο σε πιο δευτερεύοντες χαρακτήρες να πουν την δικιά τους ιστορία (πατέρας Σκοττ, μητέρα Στάιλς), η οποία μάλλον θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Η όλη υπόθεση με τον Στάιλς ειδικά... omg, σε κάποια φάση φοβήθηκα ειλικρινά. Επίσης είναι ωραίο που περισσότερο εστιάζει στην περιπέτεια και στο εξωπραγματικό, παρά στα ερωτικά τρίγωνα-τετράγωνα-γεωμετρικά σχήματα.  :P 
Να δηλώσω ότι αυτός ο τεράστιος κορμός με έχει τρομοκρατήσει και επίσημα πλεον και ότι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες γίνονται ακόμη πιο αξιαγάπητοι!-


Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Ignotus Peverell
Ignotus Peverell
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ηλικία : 20
Location : Χογκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Ignotus Peverell Την / Το Κυρ Φεβ 09, 2014 8:59 am

3x17:
Ο Στάιλς είναι το bad guy?Teen Wolf - Σελίδα 2 2njgcg1

Durmstrang:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Original_zpsc1186eb4
Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq

Teen Wolf - Σελίδα 2 CHAMPION
Immortality Dumbledore
Immortality Dumbledore
Τάγμα του Φοίνικα
Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ηλικία : 26
Location : Hogwarts (Dumbledore's office)
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Immortality Dumbledore Την / Το Τετ Μαρ 19, 2014 6:57 pm

Σπόιλερ:
ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ, ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΙΣΟΝ WTFFFF_

Teen Wolf - Σελίδα 2 Zvbsm1

*:

Teen Wolf - Σελίδα 2 3478ojr___Teen Wolf - Σελίδα 2 Xmiank

Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.


Teen Wolf - Σελίδα 2 1el2mh____Teen Wolf - Σελίδα 2 2virsxx

Teen Wolf - Σελίδα 2 21nqrfa_____Teen Wolf - Σελίδα 2 O5rtc1

Teen Wolf - Σελίδα 2 9bitj5
Imperio
Imperio
Απόφοιτος Χόγκουαρτς
Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ηλικία : 27
Location : Greece
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'm the one I should love

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Imperio Την / Το Τετ Μαρ 19, 2014 7:31 pm

Σπόιλερ:
Όταν σου λένε one hero will fall το ξες ότι κάποιος θα πεθάνει. Και η Crystall ηθελε να φύγει.
Teen Wolf - Σελίδα 2 4thvideo5
_
_

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others


Stuff:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq
Teen Wolf - Σελίδα 2 Knights_Who_Say_Ni_by_matrexTeen Wolf - Σελίδα 2 62rwpTeen Wolf - Σελίδα 2 Mountza
Teen Wolf - Σελίδα 2 132492827Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Ignotus Peverell
Ignotus Peverell
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ηλικία : 20
Location : Χογκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Ignotus Peverell Την / Το Τετ Μαρ 19, 2014 7:43 pm

Βλακεία εντελώς αυτό που έγινε, το βρίσκω τραγικά τραγικό.  erimi Teen Wolf - Σελίδα 2 2njgcg1

Durmstrang:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Original_zpsc1186eb4
Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq

Teen Wolf - Σελίδα 2 CHAMPION
Imperio
Imperio
Απόφοιτος Χόγκουαρτς
Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ηλικία : 27
Location : Greece
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'm the one I should love

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Imperio Την / Το Τετ Μαρ 19, 2014 7:47 pm

Δηλαδή τι ήθελες να κάνουν? Ήθελε να φύγει και έπρεπε να φύγει κάπως.  :P 
Teen Wolf - Σελίδα 2 4thvideo5
_
_

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others


Stuff:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq
Teen Wolf - Σελίδα 2 Knights_Who_Say_Ni_by_matrexTeen Wolf - Σελίδα 2 62rwpTeen Wolf - Σελίδα 2 Mountza
Teen Wolf - Σελίδα 2 132492827Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Ignotus Peverell
Ignotus Peverell
Αστρονόμος
Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ηλικία : 20
Location : Χογκουαρτς
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Ignotus Peverell Την / Το Τετ Μαρ 19, 2014 7:49 pm

Ας έλεγε ότι θέλει να φύγει να πάει κάπου εξωτερικό να ξεσκάσει.. να έχουμε έστω ελπίδες.  erimi Teen Wolf - Σελίδα 2 2njgcg1

Durmstrang:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Original_zpsc1186eb4
Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq

Teen Wolf - Σελίδα 2 CHAMPION
Imperio
Imperio
Απόφοιτος Χόγκουαρτς
Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ηλικία : 27
Location : Greece
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'm the one I should love

Teen Wolf - Σελίδα 2 Empty Απ: Teen Wolf

Δημοσίευση από Imperio Την / Το Τετ Μαρ 19, 2014 7:49 pm

it's Teen Wolf.
Σπόιλερ:
noone is really dead
Teen Wolf - Σελίδα 2 4thvideo5
_
_

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others


Stuff:

Teen Wolf - Σελίδα 2 Zmfguq
Teen Wolf - Σελίδα 2 Knights_Who_Say_Ni_by_matrexTeen Wolf - Σελίδα 2 62rwpTeen Wolf - Σελίδα 2 Mountza
Teen Wolf - Σελίδα 2 132492827Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Οκτ 01, 2020 4:50 am